Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hideg energiák - avagy a maya meterológia

Hideg energiák - avagy a maya meterológia
 

 
Ó, igen, a Föld bolygó fizikai megtestesítője – Gaia szépasszony mindig tudja, mit csinál. Nem sokat vacakol, amikor arról van szó, hogyan hozza újra helyzetbe a testén bóklászó, tanulni nehezen tudó embereket akkor, ha azok tovább szeretnének utazni a soron következő járattal. Ajtókat nyitott, átjárókat a sarkkörök határain, hideg fuvallatokat, hóeséstől duzzadó áramlatokat engedve be még oda is, ahol maga a fogalom bizonyos tájakon eddig ismeretlen tapasztalásként létezett.
 
Szállít is akkora hideget, ami éget mint a tűz. Szállított olyan méretekben, ahol minden más hír elvesztette órákat sem tartó értékét. Ereje hasonlatos a vörösiszapéhoz, ahol a fukushimában kilyukadt atomerőmű sugarai is vetekszenek vele.
 
Hófehér hótakarót hozva, annak kíséretében megmutatva, hogy a sötétséget fokozatosan felváltja a tisztaság és a fény.
 
Mindjárt egy kicsit jobban megmagyarázom.
 
Az a hidegjárás ami hirtelenjében rátok szakadt, ami mellesleg egy mini jégkorszak kezdetének bemutató lépése, mégis a bolygó testén az egyensúly kialakulásának ki tudja hányadik fontos lépcsőfoka. Ez nem egy vészhelyzet, hanem egy újabb fordulat a ciklusban. Eddig az emberi tudatlanság irányította az időjárást, az esőt, a szelet, a szárazságot meg miegymást, amit aztán annak rossz szereplése miatt mostantól átvett tőle az Új Föld tudatossága. Ez esetben, ez alkalommal olyan mínusz minőségeket szabadított Európára, ami újra megnyitja az együttérzés folyosóját az emberi kapcsolatokban, ráadásul az embertől eltérően kevésbé környezetszennyezően.  
 
 
A hideg mindig is tisztított és fertőtlenített. Sokkal gyorsabban rákényszerít a megadásra, mint egy afrikai zsoldoscsapat a világpiacon vett kalasnyikovaikkal. [Remélem, jól írtam.]
Ahol és amikor kellő intenzitással jelen van, elpusztít olyan lényeket, bacikat, élősködőket, megsemmisít olyan erőket, amelyek egyéb esetben sok hátrányt okoznak a valós életben. Ó, a meleg az semmiképpen nem tesz ilyet, az északi sarkon nem terjed malária, a meleg ennek éppen az ellenkezőjét produkálja, - terjeszti azt. A meleg, az teljesen másra való.
 
A hideg lehűti a forró kedélyeket és fejeket, más irányt szabva ezzel a dolgoknak. Forró fejjel semmivel nem törődő módon leginkább egymásnak esnek az emberi lények, ahol a fejsze is hamarabb előkerül, mint az aznapra megírt bölcsesség. A hideg zsibbasztóan lecsillapít.  Ennek nagyon sok köze van a mágnesességhez, de e tudományt most hagyjuk békében. A meleg viszont meghülyít, - ha valaki volt már hűvös borospincében, egyre bátrabban elfogadva
 
és elfogyasztva odalenn a borosgazda valamennyi kínálkozó ajánlatát, majd pedig kisétált a meleg nyári délutánba, személyiségét megalkotó összes része azonos ritmusban csuklott össze, a nyelve és a térdek másodpercek alatt dadogva és megbillenve vesztették el egyidejűleg minden addig elért és megtartott egyensúlyukat.
 
A hideg ellenben kijózanít. A hideg hazazavarja az embereket az odakintről, befelé sodorja, be a házba, sokakat talán még hazább, még messzebbre juttatva, átrepítve egészen a fátyol másik oldaláig. Őket [is] elengedve jelen esetben azonban jóval többről van szó, mert másfajta energiák is bekapcsolódtak az események alakításába. Olyasmit indítva el az emberi[bb] kapcsolatokban, ami eredetiben a magasabb frekvenciák „légkörében áramolva” létezik csak. Ez a hidegforma kikényszeríti a társadalomból [és az egyénből] a megosztást, ez a hidegfajta új megvilágításba helyezi a meleg megosztását egymás között, így közelítve az egyensúlyhoz.
 
A hideg felszínre hozza a hiányosságokat a rendszer működésében, az energia minden szintjét megérintve, aminek aztán igen nagy a skálája és annak felhozatala, elérve a kőolaj, a benzin, a gáz és az érzelmi energiák valamennyi szintjét.
 
A hideg felébreszt. Amennyiben aludt már valaki elalvó tábortűz mellett, az bizony remegős hangulattal, didergős ajkakkal arra ébredt, hogy fázik.
 
Ez a [hideg]hullám felébreszti az alvókat kómásan mély álmaikból, abból az illúzióból, hogy úgy sincs más, hogy csak ez az egy élet van és azzal kellene valahogyan gazdálkodni, ez alatt kellene valahogyan mindent megtapasztalni.
 
A hideg megfontolásra, átgondolásra, újragondolásra, újratervezésre késztet. A hideg lelassít, a hideg újraformál.
 
Ez történik most. amitől aztán végképp nem kell félni. Ez az energiák bölcsessége, amit az Új Föld emberének tudatossága és bölcsessége hívott ide, ebbe a légkörbe. Ebbe a hideg frekvenciákba bele vannak huzalozva a legfrissebb napkitörés energiái, azon részecskékkel szimbiózisban élve, amelyek újrateremtik az életet azoknak, akik ezt választják.
 
Olyan lehet ez, amikor a koldusból újra királyfi lesz és az addigi szűk viskójából ezerszobás csillogó-villogó kastélyba csusszanhat át.
 
És ez is így van.
 
 
http://dimenzio-uzenetek.lapunk.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3046161
Hónap: 11052
Nap: 678