Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Heti Üzenetei 04.24-05.01.

Fénytestvéreim, 

Tudnátok terjeszteni a weboldalaitokon, blogotokon a következő segélyfelkérő üzenetet ami Hilarion Mestertől érkezett? Ezen a héten, napi 9x arra kér mindenkit, hogy ismételje el az alábbi szándéknyilatkozatot amihez a magasabb birodalmak is csatlakozni fognak. Ez az összpontosított energia hegyeket mozgat meg és elősegíti a változások előrehozását. 
 
Fény és Áldás, Livi
 

×××

 

Hilarion Heti Üzenetei Április 24 - Május 1
 
 

Sürgős Segélykérés erre a hétre, napi 9x!

Kedveseim,

Ahogy az energiák magas intenzitással árasztják el a Földet, normális napi tevékenységetek során, több köztes dimenzió közjáték közepén találjátok majd magatokat. Hirtelen azt veszitek észre, hogy úgymond  “kikapcsoltatok” majd visszahoztátok magatokat a jelenbe. Ez annak a jele, hogy magas energiákat dolgoztok fel és hozzátok azokat fizikai testetekkel egyensúlyba. Fontos, hogy ezekben az időkben, megőrizzétek egyensúlyotok és a legfontosabb, hogy ráhangolódjatok a Felemelkedett Föld idővonalára. Minél többen tesztek így naponta, annál erőteljesebb energiák fognak ráhangolódni erre a valóságra és az együttes erővel megalkotott energiák segítik még több lélek felébredését és kezdeményezik, hogy még többen elkezdjék keresni a Fényt.  

Mindannyiótok fényrúdját képezi a magasabb Kozmikus energiáknak, amik keresztülhaladván fizikai testeteken, lehatolnak egészen a Föld kristálymagjáig. Köztetek és a Föld között egy nagyobb együttműködés folyik, ami miatt Földanya avagy Gaia Hölgye, mély hálát érez irántatok mindazért a külön erőfeszítésért, amit ezekben a kedvező időkben befektettek, kérve, hogy az Új Föld valósága megteremtődhessen. Őrizzétek meg magatokban mindig a békét, a szeretetet, az örömöt és harmóniát, mert ez a legfontosabb aspektusa annak, hogy magatokat a Földhöz tudjátok horgonyozni ezekben az időkben. Naponta erősítsétek meg, nyilatkoztassátok ki és kérjétek, hogy a tudatosság és Fény magasabb dimenzióiba átbillenjen a világ. Ez a legfontosabb dolog amit tehettek.

Legutóbb sokat haladtatok, hogy egyensúlyba kerüljetek Fensőbb Énetekkel. Fontos, hogy arra összpontosítsatok, hogy felvegyétek a kapcsolatot Fensőbb Énetekkel és ÉN VAGYOK Isteni Jelenlétetekkel. Kérjétek, hogy testetek fel legyen készítve arra, hogy nagyobb adagot legyen képes befogadni a Krisztusi Szeretet energiájából, ahogy az spirálalakban a Földre leereszkedik. Nyissátok ki szívetek ezen tapasztalat felé, és érezzétek át a teljesség örömét, a jóléttel való egyesülést. Kommunikáljatok szavakkal  Fensőbb Énetekkel, ha lehet naponta, hogy kiépítsetek egy kommunikációs kapcsolatot a Magasabb szintekkel, mert mint mindent, ezt is gyakorolni kell ahhoz, hogy parancsolhassatok agyatoknak és testeteknek.

Arra kérünk titeket, hogy ezen a héten naponta 9xnyilatkoztassátok ki a **Sürgős Segélykérést (lásd alul a fordítást). Ez segíti az új energiákat, hogy azok könnyebben és kegyelemmel telve vessenek horgonyt. Tudjátok, hogy ha így tesztek, törekvésetek ezerszeresére nő és mi a Felemelkedett birodalmak csatlakozunk hozzátok és az Angyalok fogják a melódiát hozzá dalolni  
 
Ez a gyakori kinyilatkoztatás segíti előrehozni a változásokat és a bennetek lejátszódó tisztítási és átváltozási folyamat folytatódását. Minden az Isteni Rend szerint alakul. Kedveseim, a Nagy Munka folytatódik. 
 
Viszlát a következő héten….

ÉN VAGYOK Hilarion

Forrás: 2011 Marlene Swetlishoff
 
Fordítás: Bella

 

×××

 
**Sürgős Segélykérés

Isten elméjének fényességes középpontjából
 
Áraszd el fénnyel az emberek gondolatait,
Hagyd, hogy a Fény leereszkedjen a Földre.

Isten szívének szeretet középpontjából,
áraszd el az emberek szívét szeretettel,
hogy Krisztus visszatérhessen a Földre.

Isten akaratának középpontjából
Hagyd, hogy a cél vezérelje a kicsinyhitűeket,
A Mesterek által ismert és szolgált cél.

A középpontból amit mi emberfajnak hívunk,
Hagyd, hogy érvényesüljön a Szeretet és a Fény terve,
Hogy lezárja a kaput ahol a gonosz tanyázik.

Hagyd, hogy a Fény, a Szeretet és a Hatalom visszaállítsa a Tervet a Földön.
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 14
Összes: 3027941
Hónap: 15320
Nap: 501