Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Heti Üzenetei 05.01-05.08.

 

Hilarion heti üzenete Május 1- 8Kedveseim, 

A munka folytatódik. Céltudatos kitartásotokra van szükség ahhoz, hogy a Földről és annak minden lakójáról képesek legyetek megtartani a legmagasabb  víziót. Legyetek hűek magatokhoz, hogy kik is vagytok valójában és soha ne veszítsétek a célt szem elől miért is vagytok itt, mert most érkezett el az ideje, hogy kiárasszátok Fényetek, elengedvén egyéniségetek utolsó csökevényét is és hagyjátok, hogy Fensőbb Énetek megmutatkozzon rajtatok keresztül. A szívetekben levő Szeretet most izzó arany-fehér tisztasággal ragyog fel belőletek és ez az amit szándékotokban állt elérni, hogy a titeket körbefogó Világ érzékelhesse ezt a belőletek kiáramló szeretetet, ami megérint másokat Krisztus szeretetével.

Erra az időre vártatok és most tudjátok beváltani magatokhoz fűzött reményetek.  Fényt kisugárzó képességetek, nem mindenkiben lesz felismerve, vagy részesül elismerésben, de akárhogy is legyen, a Földi változásokat nélkületek, túl nehéz lenne elviselni. Ittlétetekkel megváltoztattátok és megváltoztatjátok a dolgokat. Kihasználva az alkalmakat, egyesítitek erőtöket és a Fény amit ti magatok hoztatok létre általatok, nemcsak, hogy képes de meg tudja teremteni a dolgok legmagasabb végkimenetelét.

Bízzatok abban, hogy bármi is történjen az a legjobb és a legmagasabb célt szolgálja, még ha ezt nehéz is most észrevennetek,  ahogy személyes életetek változik. Kedveseim, legyetek békében és tartsátok fenn nyugodt hozzáállásotok bármi történjen is, tudván, hogy mindez a legjobb és legmagasabb végkifejletet teremti meg a Földnek és annak minden lakója számára. Belső erőtök, rugalmasságotok és bátorságotok, ez mind a Lélek ajándéka, ami továbbra is vezetni fog titeket, lépésről-lépésre, lehetővé téve számotokra, hogy egyre nagyobb mértékben legyetek képesek letölteni a Fényt. Ahogy ezek a letöltések megtörténnek, mind az 5 testeken belül hol nagyobb, hol kisebb energia kilengéseket fogtok tapasztalni.

Amikor az energia testetekben nagyobb mértékben van jelen, a kreativitás csak úgy virágzani fog bennetek. Nagyon sok hasznos munkát lehet ezekben az időkben létrehozni. Amikor energia szintetek alacsony, akkor itt a pihenésre való idő, elmélkedni, meditálni, egységbe hozni mindazt az energiát amit kaptok. Belső fejlődésetek folytatódik és ha elkezdtek energiaciklusokkal dolgozni, jobban és könnyebben fel fogjátok tudni hasznosítani és befogadni a kapott energiákat. Azokőtök akik nyitott csatornázók, mint például Marlene az írnok (fordítói megjegyzés: Marlene Swetlishoff sok különböző magas léleknek a csatornázója, akik írnokként hivatkoznak rá) néha nehéznek fogjátok találni, hogy összegyűjtsétek mindazt az energiát, ami ilyen üzenetek átvételéhez szükséges. Ez a munka lecsapolja az energiátokat és a testnek azonnali alvásra és pihenésre van szüksége. Megértéseteket kérjük ha ez előfordulna és ha ez az üzenetek késését eredményeznék, mert az írnok – a többiekhez hasonlóan – nagyméretű átalakuláson megy keresztül 5 testi szintjén. Néha az üzenetek nem tudnak időben átjönni, ezek miatt a belső átalakulási folyamatok miatt.

Igen, tudjuk, hogy nehéz és igen, mindannyiótok messzemenően alkalmas arra, hogy ezeket az átalakulásokat feldolgozzátok, csak részesítsétek magatokat szeretetteljes ápolásban és legyetek magatokhoz könyörületesek, mert ez igenis szükséges. Fogadjátok el magatokat amikor alacsony az energiátok, tudván, hogy ez csak egy ideiglenes állapot. Tudjátok, hogy a legtöbb esetben, a magasabb energiák beáramlása álmosságot idéz elő és ha együtt tudtok dolgozni ezekkel az energiaciklusokkal és ki tudjátok elégíteni testetek alapvető szükségét, akkor egyre jobban fog ez nektek menni.

Mi állandóan veletek vagyunk, mindegy hova is tartotok. Szoros kapcsolat van közöttünk kiépítve és sok kommunikációra kerül sor közöttünk a közti dimenziókban. Mi Egyek vagyunk.

Viszlát a következő héten,

ÉN VAGYOK Hilarion
 


 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 15
Összes: 3092242
Hónap: 14832
Nap: 520