Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Heti Üzenetei 05.08.-05.15.


Hilarion heti üzenete Május 8 -15.

 

 
Kedveseim,
 


Tündöklő Fényetek mindennél jobban bevilágítja bolygótokat. Sokan közületek levertnek érzi magát és sok pihenésre van szükségetek. A pihenés komolyan ajánlott ahogy észreveszitek magatokon a fáradtság nyomait. Közölni szeretnénk veletek azt is, hogy ez a túlzott fáradtság lehet annak az oka is, hogy amíg fizikai testetek pihen, ti több dimenzió birodalmat látogattok meg az éjszaka folyamán, több különböző találkozón és konzultáción vettek részt. Ezek nagyon izgalmas idők és sok tanácskozás folyik annak biztosítására, hogy minden rendben menjen.

Most tanuljátok meg, hogyan lehet szívből élni és ehhez szükséges volt, hogy szívcsakrátok megnyíljon úgy, hogy ez titeket kényelmetlenül érint vagy sebezhetőnek érzitek magatokat. Sokan ezt nem tudatosítjátok és ezért egyfajta feszültséget éreztek mindennapjaitokban. Ez a feszültség abból ered, hogy szívetek tájéka nincs többé pajzsként védve,  ami szintén megmagyarázza a megnövekedett érzelmi reakciókat az élet viselt dolgai iránt, ami olykor könnyekig meghat titeket. Ez azt jelenti, hogy az empátia érzésetek most kezd kiterjedni az élet minden formájára, beleértve azon létformákat is, amik elől eddig elzárva tartottátok magatokat.

Ahogy empátiátok kiterjed minden életre, nagyobb szánalmat, könyörületet és megbocsátást fogtok kezdeni érezni, ami olyannyira természetessé válik majd, hogy azt másokkal is megosztjátok. A Szeretet Kozmikus energiája növeli intenzitását és ez segíteni fog nektek abban, hogy minden nap megalkossátok és megformáljátok Fénypilléretek. Csupán ki kell, hogy nyilatkoztassátok szándékotokat és kérjétek, hogy Fénypilléretek vagy Fénycsövetek 12 lábnyira kitáguljon átmérőben, ahogy mindennapi dolgaitokat végzitek. Az elmúlt év során jelentőségteljesen megnöveltétek energiamezőtöket, így Fénypilléretek kitágítása is lehetségessé vált.

A köldökcsakra avagy solar plexus környéke tisztítási és behangolási folyamaton megy végbe ami aggodalmat, feszültséget, kényelmetlen érzést válthat ki a beavatkozás alatt. A tisztítási folyamatok egyre mélyebbre hatolnak le fizikai testetekben. Sejtetek kitisztítódik, megújul és Fényben fürdik, miközben fizikai testetek világító fáklyákká változik. Ha megfigyelitek magatokat a sötétben tudjátok, hogy Fényből vagytok. Sok minden lassan változik, ugyanakkor másoknál ez a változás gyorsan megy végbe. Ez mind az egyén útjától függ és attól a munkától ami ezt megelőzte, hogy a folyamat elkezdődhessen, tehát nincsen előre elrendelt séma, hogyan kell ennek történnie. Ez minden egyén számára teljesen eltérő, de néhány esetben a hatás mindenkinél ugyanazt az általános reakciót váltja ki.

Tartsatok ki rendületlenül azon elhivatottságotok mellett amit választottatok tudván, hogy mi mindig veletek vagyunk, sokkal jobban mint eddig bármikor is. A veletek való rendszeresen kommunikáció kezd sokkal könnyebbé válni mint azelőtt, ahogy mindannyian kezditek felismerni Jelenlétünket amikor hozzátok eljövünk. Továbbra is gyűljetek össze csoportos meditációkra, ami hozzáad Fényetekhez és a Szeretet energiájához a Bolygónak és annak minden királyságának. Most nagy szükség van erre,

Viszlát a jövő héten

ÉN VAGYOK Hilarion

©2011 Marlene Swetlishoff

Fordítás: Bella

 

(www.galaktikusuzenetek.com)

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3044573
Hónap: 11003
Nap: 469