Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Heti Üzenetei 07.31.-08.06.

Hilarion heti üzenete július 31.- augusztus 06.

 

 

hilarion-2.jpg

 

 

Szívélyes üdvözletem.

VD Hilarion Mester heti üzenete, 2011. július 31. – augusztus 6.

 

Kedveseim, Az élet a Földön gyorsabb iramot kezd el felvenni, mint valaha. Számos esemény történik majd, ami csodálatosnak és nehezen hihetőnek fog tűnni. Az események közepette jusson eszetekbe megőrizni egyensúlyotok és maradjatok mindig a béke állapotában. Ahogy a dimenziók egyre közelebb és közelebb kerülnek egymáshoz, erősödni fognak megérzéseitek és az öröm érzete szívetekben, s a független szabadság érzése gyökeret ver világotokban. Itt az ideje, hogy megtegyétek lépésetek a következő szint felé önmagatok mesterévé válásában. Teljes erőtökből fókuszáljatok arra, ami vágyatokat képezi, hogy megteremtsétek azt, és ne hagyjátok, hogy bármi is eltereljen titeket tőle. Így az formát fog ölteni az életetekben és Világotokban.

Az elkövetkező hetek és hónapok lehetőséget biztosítanak arra, hogy nagy léptékkel haladjatok előre evolúciós spirálotokon és önmagatok Mesterévé válásában, s hogy nagyobb bölcsességet és képességeket érjetek el, mint ami ezelőtt hihetőnek tűnt. Mindegyikőtök képes olyan hatalmas dolgok elérése, melyről még csak nem is álmodtátok, hogy lehetséges lenne. Vegyétek tudomásul, hogy ahogy haladtok előre és visszaveszitek saját személyes hatalmatokat és szuverenitásotokat, olyan választást hoztok, mely minden számára a legnagyobb jót jelenti. Minden egyes tudatos és pozitív cselekedet amit csak tesztek, nagy mértékben számít bele az egészbe, és a Ti feladatotok, hogy egy új játékot teremtsetek, mely teli van örömmel, véget nem érő jósággal, és üdvözítő lehetőségek sokaságával.

Higgyetek minden egyes ember veleszületett jóságában és nagyságában, és tartsátok meg ezt a képet magatokban minden erőtökkel, idézzétek fel nap mint nap, bármi is törtéjen körülöttetek. Az előttetek álló nagy feladat, Kedveseim, a Földet körbeölelő, mélyen gyökerező, negatív gondolat-mintákból született, alacsony rezgésű energiamező áttörése. Az újonnan érkező Kozmikus energiák segítenek a folyamatban, de Nektek kell kifejezni abbéli szándékotok, hogy megcsináljátok. Egy szabad akaratú bolygón, az ott élő fajnak (a Földön az embernek) kell gyakorolnia saját szuverén és isteni jogait (képességeit), hogy visszaállítsák a bolygót annak isteni állapotába, azáltal, hogy kifejezik ebbéli szándékukat. Képességeitek társteremtőkként való mindennapi gyakorlása a Minden Ami Van Isteni Forrással, létrehozza együttműködésetek a Föld és a rajta élők Isteni Tervével. Minden nap fejezzétek ki szándékotokat, hogy összhangba kerüljetek saját Krisztusi Énetekkel, s hogy kövessétek az Isteni Akaratot a legnagyobb jó érdekében.

Számos zavaró tényező van és lesz is folyamatosan, ami eltérít belső magodtól, ha hagyod. A jelen idők megkövetelik, hogy tisztán láss, és szíved belső sugallataira hallgass, még akkor is, ha éppen nem érted a dolgok okát. Mindannyian azt tanuljátok, hogyan kövessétek a nagy Én Vagyok Jelenlétetek útmutatását, és ez megkívánja az emberi akarat visszavonulását az Isteni Akarat érdekében. Higgy benne, hogy saját Isteni Éned vágyai csakis a legjobb és legboldogabb eredményeket hozhatják el Neked és mindazoknak akiket szeretsz. Bízz benne, hogy minden a lehető legjobban alakul. Vizualizáljátok magatok 12 láb (3,5 méter) magas fénylénynek, és naponta játsszatok el ezzel a képpel.

Képzeljétek és érezzétek magatok oly hatalmas Lényeknek, akik hatalmas változásokat idéznek elő pusztán azzal, hogy itt vannak ezekben a fantasztikus időkben. Érezzétek szívcsakrátokban a Teremtő szeretetét és sugározzátok ki magatokból egyre növekvő koncentrikus körökben, miközben tudjátok, hogy fényetek és szeretetetek valóban változást hoz. Viszlát a következő hétig…

ÉN VAGYOK Hilarion

 

Fordító: Daniel

©2011 Marlene Swetlishoff Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com Thank you for including the above website link when posting this message.

 

forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 12
Összes: 3027942
Hónap: 15316
Nap: 501