Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Heti Üzenetei 08.07.-08.14.

Hilarion Mester heti üzenete
 
 

hilarion-2.jpg

 
 

2011. augusztus 7-14.

 

 
Kedveseim,
 
Látunk Titeket Drágáink, ahogy hűek maradtok a választott irányhoz. Zsúfolt napi életetek közben is szakítotok rá időt, hogy megtartsátok fényetek és frekvenciátok, ami segít nektek középpontotokban és egyensúlyban maradni. Egy nagyobb szétválás megy végbe a dualitás drámáitól, amik már el is kezdtek távozni a tudatosságotokból. Időnként mindannyian tapasztaltatok már ismétlődő világosságot és tisztaságot, anélkül, hogy tudtátok volna miért is történik az. Ezen időszakok egyre gyakrabban fognak fellépni mindennapi életetekben, s Ti elkezditek meglátni a helyes utat, a helyes cselekedetet, mindezt a korábbi zűrzavar nélkül mely oly sokakat zavart már össze.
 
Ahogy a hónap napjai haladnak előre, a lelki tisztaság minősége egyre feltűnőbbé és érzékelhetőbbé válik. A dolgok egyre inkább úgy tűnnek majd, hogy egy bizonyos irányba tartanak, mintsem egy másikba. Bízzatok a minőségben, ami megnyilvánul nektek, mert magasabb aspektusotok manifesztálódik bennetek és rajtatok keresztül. Egy új kaland felé tartó utat kezdtetek meg – ebben a kalandban hátrahagyjátok korábban említett korlátjaitokat, s a legmagasabb vágyaitok, s ideáljaitok felé veszitek az irányt. Higgyetek képességeitekben, hogy mindezt nagyobb manifesztációba emelhessétek, és sose álljatok le, hogy elérjétek a csillagokat.
 
Egy egész új világ tárul elétek, mely már most bámulatos lehetőségeket tartalmaz és még oly sok lehetőség fog megnyílni előttetek, hogy nehéz feladat lesz eldönteni, hova is fókuszáljatok figyelmetekkel. Válasszátok azt, mely a legnagyobb örömet és beteljesedést hozza el számotokra. Ahogy megtanuljátok, hogyan is kell ezt csinálni, mindent meg fogtok érteni és nagyszerű események fognak kibontakozni életetekben. Szívetek sugallatát követve belső békére és egyensúlyra leltek s észreveszitek majd, hogy ami eddig idegességet és stresszt okozott egyszerűen áthaladnak rajtatok s többé vissza sem térnek.
 
Ez az igazi jele annak, hogy saját Mesteriségetek kialakul bennetek és ez messze többet mond fejlődésetek szintjéről, mint a harmadik dimenziós valóságotok. Ebbe az állapotba a napi folyamatos felajánlásotok és erőfeszítésetek révén jutottatok el. Kedveseim, ez egy új kezdet, a Megvilágosodás útja. Ez az út újult figyelmet és felajánlást követel meg tőletek a Földön elérhető lélek evolúcióhoz, ami a személyes erőfeszítésen, megértésen és az elétek kerülő próbákkal szembeni hajlandóságon keresztül valósul meg.
 
A képességetek, hogy minden körülmény között kitartsatok a százszorosára fejlődött, ahogy Önmagatok Mesterré válása halad egyre előbbre és magasabbra. Ne feledjétek, hogy a növekedés spirálokon keresztül történik. Vegyétek észre a visszatérő alkalmakat, hogy növekedjetek mesteriségetekben. Legyetek körültekintők a vissza-visszatérő ciklusokkal kapcsolatban és működjetek együtt ezekkel a spirálokkal. Amikor eljön a pihenés ideje, töltsétek meg azt hálával és élvezzétek nyugalmatok minden pillanatát. Ahogy egyre jobban figyeltek az ismétlődő ciklusokra és elkezdtek dolgozni velük, nagy léptékkel fogtok előre haladni.
 
Haladjatok egyre csak tovább megbocsájtással és nyugalommal szívetekben, Kedveseim. Tanuljátok meg kihasználni energiátokat, hogy az a legnagyobb jót hozza számotokra, és mindazoknak, akiket szerettek és gondjukat viselitek. Hagyjátok távozni a zavaró tényezőket melyek a dualitás síkjához láncolnak Titeket. Főnixként támadjatok fel a szabadságban és a magasztosságban az élet nevű játék új szintjéhez. Mindig veletek vagyunk, csodálunk s támogatunk Titeket.
 
Viszlát a következő hétig…
 
ÉN VAGYOK Hilarion
 
Fordító: Daniel
 
©2011 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
 
Thank you for including the above website link when posting this message.
 

forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3046182
Hónap: 11057
Nap: 682