Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Heti Üzenetei

Hilarion Heti Üzenetei
Április 17-24
 
Kedveseim,

Eljött az ideje, hogy egy újabb fokot lépjetek a Mennybemenetelhez vezető lajtorján. Itt az ideje, hogy felkapcsoljátok a Belső Fényt magatokban. Mindannyian Ragyogó Fénylények vagytok, akik most már belülről sugároznak. Ez a fény áthatja fizikai testeteket és akinek szeme van rá, az meglátja a különbséget. Sokatok kezdi megtapasztalni a szinkronicitás varázsát és azt a sok áldást, ami a Forrás által manifesztálódik mindennapjaitokban. Eljött az ideje, hogy mindazt amit valaha is megvágytatok, csodálatos módon elkezdjen manifesztálódni életetekben. 

Jegyezzétek fel naponta az összes csodás eseményt, az összes csodát, legyen az akármilyen kicsi is. Az első hét végével elkezditek észrevenni, hogy mennyi számos esemény történik veletek naponta, amit előtte készpénznek vettetek.  Mindenhol körülöttetek az élet új potenciákkal és lehetőségekkel virágzik és a Természet adománya örömmel hozza elő az új élet ciklusainak csodáit, új fejlődését, hogy megáldjon titeket jóságával és szépségével. Tanuljatok meg jobban ráhangolódni a Természet ritmusára és minden nap adjatok hálát áldásaiért. Minden új növekedési ciklus kezdetén, hálát kell adni és tudatosítani kell az Elemeket. A Dévák és Természet szellemei bevonzzák ezeket a Lényeket életetekbe és sok új csodás javulást fogtok tapasztalni kerteitekben, virágaitokban és zöldségeitekben.  

Emeljétek fel arcotok a Nap felé és tudatosítsátok az életadó arany sugarakat és annak melegét és tiszteljétek a Holdat ahogy éjjel rátok ragyogtatja nőies fényét. Figyeljetek fel a szél játokos energiáira és a levegőre amint homlokotokra dob egy csókot, miközben tova lohol ismeretlen célja felé.  Új életek veszik kezdetét a Földön a változások ciklusaiban. Minden ami régi volt újjá teremtődik és elkezdi az élet táncát. Lélegezzetek mélyeket és igyátok a levegő mámorát ahogy az betölti tüdőtöket és hagyjátok, hogy a levegő elérje gyökércsakrátokat. Tartsátok bent a levegőt ameddig csak tudjátok, majd erőteljesen préseljétek ki magatokból szájatokon keresztül az utolsó cseppig. Ez új energiával pezsdíti fel testeteket.

Kedveseink,  a Föld hatalmas változásokon megy át ezekben a napokban. Erősen kapcsolódjatok rá legbelsőbb lényetekre szívcsakrátokon keresztül, mert a szív a kulcs. Érzéki testeteket hangoljátok rá a békére és szeretetre és maximalizáljátok a Világegyetem természetes folyását. Emeljétek fel tudatosságotokat és fizikai formátokat a magasabb vibrációkba ami maga a jólét, öröm és bőség és zárjátok szívetekbe az Egység tudatosságát, ami az Egésznek a tudatossága is egyben. Emlékezzetek, hogy milyen mérhetetlen hatalommal rendelkeztek, emlékezzetek, hogy kik is vagytok valójában és ragyogtassátok át brilliáns éneteket az élet lencséjén keresztül. Hangolódjatok rá a Világegyetem elveire és testesítsétek meg Lényetek minden egyes sejtjének tudatosságát.  

Csodás dologból vagytok összetákolva! Engedjétek meg, hogy megtapasztaljátok és játszatok a rajtatok  átörvénylő, forgó energiákkal, vegyetek észre mindent magatokkal kapcsolatban. Összpontosítsátok figyelmeteket a mostani momentumra és éljetek teljes életet.  Tegyétek kalanddá az életet, Szeretteim.

Viszlát a jövő héten…

ÉN VAGYOK Hilarion
 
Fordítás: Bella


 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3061979
Hónap: 15245
Nap: 467