Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Mester heti üzenete 08.14.-08.21.

Hilarion Mester heti üzenete
 
 
 

hilarion-uj.jpg


 
2011. augusztus 14.-21
 
 
Kedveseim,
 
Jelenleg mindannyitok számára fontos, hogy az erősödő Fény behozatalára fókuszáljatok. Minden nap töltsetek egy kis időt azzal, hogy megerősítitek hajlandóságotokat, hogy az erőteljes és hatalmas energiák lehorgonyzójává váljatok, melyek már majdnem manifesztálódtak mindennapi életetekben és az Emberiség szívében. Együttműködve a Föld, az Emberiség, valamint a Földön, a benne és körülötte lévő összes királyság Isteni Tervével, magasabb tevékenységek lehetőségét hozzátok létre a tudatosság egyesített mezejében, mely körbeöleli a Földet és továbbra is biztosítja a legnagyobb jót minden számára.
 
Tartsátok fent és sugározzátok Fényetek és szeretetetek mindenki és minden felé környezetetekben. Ahogy emelkedik a kollektív tudatosság, melyhez mindannyian kapcsolódtok, a béke kezd el dominálni az emberek szívében. Hívjátok segítségül Krisztusi Énetek, hogy átölelje négy alacsonyabb testetek. Ezáltal testeitek sűrűsége csökken, rezgésszintje emelkedik, s a kristály alapú felépítésetek egy magasabb szintjére juttok. Ragyogjatok, Kedveseim! Nyissátok meg szívetek a Teremtő szeretetére és egységére. Minden rendben van és minden tökéletes. A sötétség gyorsabb iramban vonul vissza a bolygóról és minden lakosáról, mint azt bárki gondolta volna, s az Emberiség által elért dicsőség a végső javuláshoz vezető változásokat alkotja meg.
 
Tartsátok meg erősen vágyatokat a nagy békéről. Jóság és józanság tölti el a szívét és elméjét a felébredő tömegeknek Világotokon. Hajlandóságotok lehetővé teszi Fénycsaládjaitoknak, hogy több fényt hozzanak be az Isteni Terv beteljesítéséhez. Mind Egyek vagyunk, és együtt dolgozunk mindenki és minden felemelésén a Földön. A Föld már a végső pozíciójában van, így hát az Emberiségen a sor, hogy felébredjenek a nagy lehetőségre, mely mindenkinek megadatik e gyors változásokkal teli és gyors lélekfejlődést biztosító időkben. Dicsőséges időket él az Univerzum. Seregnyien és még sokkal-sokkal többen dolgoznak korokon keresztül fáradhatatlanul és várakozással eltelve a hihetetlen sebességgel érkező változások iránt.
 
Mindegyikőtök elvégezte már ezt a feladatot sok-sok idővel ezelőtt. Elköteleztétek magatok a Fénynek, s kitartóan tartjátok azt magatokban, jelzőtűzként szolgálva mindazok számára, akik most ébrednek és békére és egyensúlyra van szükségük. Ami eddig járható út volt, többé nem lesz az. Ami eddig volt az nincs többé. Egy sokkal jobb út van kialakulóban, ami még kicsit kaotikusnak és tekervényesnek tűnik ugyan, de távolabbról szemlélve ez csak azt mutatja, hogy egyre erősebb Fény kerül beintegrálása tudattalanul még azok által is, akik most ébrednek rá arra, mi történik valójában a bolygón.
 
Ne vegyetek részt az ego illúzióiban, ami a média áramlásán keresztül kerít be Titeket, s ami azon keresztül manifesztálódik körülöttetek. Rendszeresen emlékeztessétek magatokat, hogy Ti nem a testetek vagytok, nem az elmétek vagytok, s nem az egótok vagytok. Valójában Ti a Krisztus tudatosság vagytok, a belső Isten és Istennő vagytok. Használjátok bölcsen hatalmatok a legnagyobb jó érdekében saját magatok, szeretteik valamint a Földön lévő minden létező számára. Változást hozók, a változást megalkotók és azt lehetővé tevők vagytok! Pozitív és szeretetteljes változásokat alkottok azáltal, hogy az a Fény vagytok, Akik Vagytok valójában! Végezzetek el minden apró korrekciót a gondolkodásotokban, ami csak szükségesnek látszik ahhoz, hogy mindig egységben legyetek élettervetekkel.
Szándékozzatok így tenni, éljetek eszerint, váljatok eggyé vele!
Viszlát a következő hétig…
 
ÉN VAGYOK Hilarion
 
Fordító: Daniel
 
©2011 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
 
Thank you for including the above website link when posting this message.
 
 
forrrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 6
Összes: 2968879
Hónap: 14651
Nap: 455