Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Mester heti üzenete 08.21.-08.28.

Hilarion Mester heti üzenete
 
 
 

hilarion-uj.jpg


 
2011. augusztus 21-28.
 
 
Kedveseim,


Szívünk túlcsordul örömében, miközben figyelünk Titeket, hogy micsoda bátorsággal fogtok neki mindennapi életeteknek arra törekedve, hogy túllépjetek a körülöttetek kavargó energiákon, mely mindenütt ott vannak. Ez megköveteli, hogy folyamatosan emlékeztessétek magatokat, kik is vagytok valójában, s hogy mért is jöttetek pont oda ahol vagytok. A megfelelő helyen vagytok annak az érdekében, hogy lehorgonyozzátok az erősödő Fényt az elkövetkezőkben. Sok változás történt az éterikus energia mező szintjén, és elégedettek vagyunk a haladással melyet közös erőfeszítéssel érünk el.
 
A Kozmikus energia egy nagyobb beáramlása érkezik, mely a Föld atmoszféráján keresztül árad szét majd mindenkihez. A Ti feladatotok, hogy mindannyian folytassátok frekvenciátok szintjének fenntartását. Annak érdekében, hogy energiamezőtök mindig leföldelve maradjon, keressétek fel a természet bármilyen formáját, mert ez nagyon fontos a jelenlegi időkben. Szeressétek magatokat minden erőtökkel, mert ha így tesztek, képesek lesztek kiterjeszteni az emberi tudatosság mezejét a Fény folyamatosan emelkedő szintjéhez.
 
Számos kódolás van még hátra az emberi lelkekben. Tegyétek szándékotok legfőbb tárgyává, hogy magatokhoz veszitek Isten eme szent segítségét, s akkor segítenek azt lehorgonyozni Lényetekbe. Fontos, hogy egyensúlyban maradjatok. Az érkező energiák minden eddiginél magasabb frekvenciákból származnak, s ezért nagyon fontos, hogy az leföldelésre kerüljön Földanya kristálymagjába. Amikor majd kéritek az új kódolásokat, kérjétek azt is, hogy békével, áldással és védelemmel kerüljenek letöltésre Lényetekbe. Mindannyian angyalok seregével vagytok körülvéve és Ők biztosítják, hogy minden rendben legyen veletek, amíg Ti folytatjátok az alacsonyabb rezgésű energiák átalakítását négy alsóbb testetekben, miközben sűrű fizikai testetek egyre finomodik.
 
Azt választottátok, hogy részesei lesztek ennek a folyamatnak, így hát az egyetlen lehetséges út az előrehaladás. Teljes mértékben nyissátok meg szívetek az Angyalok és a Felemelkedett Mesterek birodalmának és naponta kérjétek iránymutatásunk és támogatásunk. Minden pillanatban készen állunk, hogy segítségünk és szeretetünk nyújtsuk felétek. Most mindenkinek több segítség áll rendelkezésre, mint ami valaha is megadatott. Hálásak vagyunk, hogy a növekvő tudatosságotok és megértésetek, együttérzésetek és könyörületetek a szükség órájában képes továbbhaladni nővéreitek és fivéreitek felé, pontosan úgy, ahogy azelőtt mi tettük ugyanezt veletek. Látjátok, így működnek a magasabb dimenziók és a Kozmikus Törvény.
 
Javasoljuk Drágáink, hogy naponta merüljetek el magatokban az Ibolya sugár átalakító lángjában meditációs módszerek vagy elhatározásotok által, mert jelenleg ez egy fontos mozzanat számotokra. Mindannyian hatékony tisztító és átalakító módszerek eszköztárát alakítottátok ki magatokban, hát használjátok ezeket napi gyakorlataitok során és megkönnyebbülést fognak hozni az adott nap folyamán.
 
Minden mögött magasabb szándék áll, amin csak keresztülmentek. Megalkottátok a teret Krisztusi Énetek számára, hogy lehorgonyozzátok magatokba és elkezdjétek manifesztálni magatokon keresztül. Hogy mennyire dicsőséges is ez? Ami több mint 2000 éve kezdődött most megérett, hogy a következő szintre léphessen! Legyetek tudatában, hogy a mi szeretetünk és megbecsülésünk mindig veletek van Drága Szeretteink, mert hihetetlen a munka, amit az Egyetlen Teremtő és az Isteni Terv nevében tesztek.
 
Viszlát a következő hétig…
 
ÉN VAGYOK Hilarion
 
Fordító: Daniel
 
©2011 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
 
Thank you for including the above website link when posting this message.
 

forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ehigumuxez - Cervical journey warrants aerodigestive factors.

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone No Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3046139
Hónap: 11041
Nap: 666