Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Mester heti üzenete 09.04.-09.11.

Hilarion Mester Üzenetei Szep 04-11

 Kedveseim,

Azok közületek, akik rendesen folytatták napi gyakorlataikat észrevehették, hogy mostanra több békét éreznek magukon belül, mint ahogy eddig tapasztalhatták. A legnagyobb hatás, ami érzékelhető, feszültség (bizsergés) érzete a napfonat csakrátokban. Ezt, az érkező kozmikus energiák okozzák. A Fény megtartása elkerülhetetlenül hozzátok vonzza a magasabb energiákat, s azzal, hogy átalakítjátok és lehorgonyozzátok a Fényt Földanya magjába, hogy akkor és úgy használhassa fel, ahogy Ő igényli, hozzájárultok az emberi tudatosság rácsának megtisztításához. Mert ezeknek az energiáknak mind meg kell tisztulnia mielőtt a tudatosság magasabb szintjére lépnek.

Erősödő tisztítások játszódnak mindenütt és ennek a hatása sokkal jobban érzékelhető, mint bármikor valaha. Egyre több és több ember ébred fel, hogy meghúzzák jelüket a homokba*.
Ahogy felébrednek, tisztán körülhatárolják saját személyes határaikat, így saját Lényük védve lesz a körülöttük lévő világból érkező túláramló behatástól. Nagyon sokat számít, hogy jól érezzétek magatokat, s tegyetek meg mindent, hogy legyen egy békével telt menedéketek, ahol fel tudtok töltődni és meg tudtok fiatalodni. A magasabb rezgésű energiák csatornázása több energia kicserélődését igényli a fizikai testetekben. Mindig figyeljetek a testetek által küldött jelekre, s kövessétek az útmutatását.

Drágáim, folytassátok a hála érzetének gyakorlását, mert ez a gyakorlat önmagában képes jelentős változásokat okozni ezekben a változékony időkben. A gondolatok eredményeként, amiket kiküldtök az Univerzumba ugyan azt is kapjátok vissza a Világotokban manifesztálódó dolgokként. Az elme az építész, s ez a fő kulcsa, hogy megalkossátok a Világot, melyben élni szeretnétek. Amin folyamatosan gondolkoztok az manifesztálódni fog mindennapi életetek során ilyen vagy olyan formában, alkalmazkodva teremtésetek követelményeihez.

Kövessétek szívetek sugallatait, mert a négy alacsonyabb testetek összes aktiválódott csakrája közül a szívcsakra a legerőteljesebb és legaktívabb most, a változás idejében. A Szeretet ereje megragad minden alkalmat, hogy létezésetek összes szintjén lévő testetekben csodálatos átalakulásokat hozhasson létre. Az érzelmeitekben tapasztalható ingadozások csak szívcsakrátok egyre szélesebbé nyílását jelzi, s ez néhányatoknál a sebezhetőség érzését válthatja ki, mert azt tanultátok, hogy szíveteket el kell zárni ahhoz, hogy megvédjétek magatokat a visszautasítástól, árulástól, bánattól, csalódástól és elkülönüléstől.

Feladatotok, hogy túllépjetek félelmeiteken, s hogy engedjétek igaz belső Önvalótok manifesztálódását magatokon keresztül mindennapi életetek során. Bízzatok benne, hogy életetek minden oldala körül van véve Szeretettel, védelemmel és útmutatással.

Őszinte elismerésünk a folyamatos és állhatatos részvételért a Fény felhasználásában önmagatok befolyásának és aktivitásának sugarán belül. Mindannyitoknak köszönjük, hogy képviselitek a béke és a jó erejét a Világotokon és csodálatos Bolygótokon.

*Az angol „Line in the sand” [vonal a homokban] mondás jelentése olyan döntést hozni, ami megtétele után az már végleges és visszafordíthatatlan lesz.Viszlát a következő hétig…

ÉN VAGYOK Hilarion

Fordító: Daniel

©2011 Marlene Swetlishoff

Forrás:http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 10
Összes: 3027961
Hónap: 15317
Nap: 500