Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Mester heti üzenete 09.11.-09.18.

Hilarion Mester Üzenetei Szep 11-18

 

Kedveseim,

Sokan nagyon jól megtanultátok, hogyan dolgozzatok együtt egyensúlyban, intuícióban és tisztaságban a körülöttetek lévőkből áradó energiákkal. Ez egy jó képesség, amit magatokkal vihettek miközben keresztülhaladtok az atmoszférába áradó Kozmikus energiákon, melyek segítenek az élet minden aspektusában nagy változásokat létrehozni itt, a Föld bolygón.

Hozzátok magatok egységbe azzal, akik igazából vagytok, érezzétek ezt szívetekben és folyamatosan engedjétek, hogy szívetek vezessen titeket minden napon keresztül. Jelenleg is tanuljátok, hogyan hozzátok meg minden döntésetek a szívetekből, mintsem, hogy csömört kapjatok az elme folyamatos szövegelésétől arról, hogy hogyan irányítsátok az életetek. Tudatában lenni szíveteknek és az ott lakó igazságnak és szépségnek segíteni fog belső központotokban maradni, ami igen fontos minden egyes nap.

Ismételten javasoljuk, hogy töltsetek annyi időt a természetben, amennyit csak tudtok, mert a természetben van egy olyan természetes hatás, mely segíti a rajtatok keresztül érkező kódolások integrálását és beolvadását, mikor energiamezőtöket lehorgonyozzátok a Földbe. Fontos, hogy emlékezzetek rá, feladatotok az, hogy helyet készítsetek magasabb Énetek számára, hogy elkezdjen manifesztálódni fizikai létetekben. Ez egy folyamatosan zajló művelet, nem pedig olyasmi, ami hirtelen történik. Ahogy szabadjára engeditek szokás mintáitokat, gondolat mintáitokat és tudatalatti mintáitokat, amik figyelmetekbe és tudatosságotok terébe emelkednek, fejezzétek ki abbéli szándékotok, hogy Felsőbb Énetek, Krisztusi Énetek erősebben kerüljön kapcsolatba a fizikai, érzelmi, mentális és éterikus testetekkel.

Menjetek bárhova, ahol békében és harmóniában érzitek magatokat, és mondogassátok magatoknak gyakran, hogy Világotokban minden tökéletes. Ez megalapozza és összekapcsol titeket a számotokra lehetséges legnagyobb jóval, és folytonos ismétléssel elhozza számotokra azt, amire fókuszáltok mindennapi életetek során. Sokan közületek emlékezni fogtok a szándékotokra és célotokra, amiért ezekben az időkben leszülettetek a bolygóra, és mindezt egy gyengéd formában elkezditek kisugározni magatokból, ahogy haladtok előre mindennapi életetek során.      

Fontos, hogy gondoskodjatok magatokról és szeressétek magatokat, mert nem szerethettek senkit igazán, amíg magatokat nem vagytok képesek szeretni. Ez nem a gondoskodás önző fajtája, ez egy nagyon is természetes dolog. Önmagatok szeretetével egyben a Teremtőt is szeretitek és viszont. Szolgáljátok (kövessétek) a Teremtőt bármilyen útra is vezet el titeket. Nagyon fontos, hogy megtanuljatok bízni az Örök Egy-ben, és hogy megerősítsétek a jelenlétét magatokban a nagy Kozmikus események és történések jelen helyzetében. Legyen hitetek, tartsátok meg a hitet és áldjatok meg mindent magatok körül ahol lennetek kell ezekben az időkben. Minden tökéletes és minden rendben van.

Viszlát a következő hétig…

ÉN VAGYOK Hilarion

Fordító: Daniel

forrás: http://hilarionuzenetek.blogspot.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 14
Összes: 3092265
Hónap: 14841
Nap: 535