Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Mester heti üzenete 09.18.-09.25.

Hilarion Mester Üzenetei Szeptember 18-25

 Kedveseim,

Mindannyian hihetetlen gyorsasággal integráljátok a beérkező energiákat. A kellemetlen érzés a napfonat csakrátokban több relaxációt igényel részetekről, többek közt a mély-lélegzés gyakorlatát, lehetőleg azt is a szabadban. Továbbra is számos változás történik bennetek, de a folyamat előrehaladtával nagy megkönnyebbülésben lesz részetek. Néhányatok már most könnyedséget érez a négy alsó testében, és ezek az emberek sokkal örömtelibbek és hálával teltebbek lesznek.

A dimenziók közti fátyol egyre gyengül és egyre több kölcsönhatás lép fel köztük. Ilyen pillanatokban néhányatok csak megrázza a fejét és azt gondolja, hogy egy pillanatnyi kilengést tapasztalt az érzékei mezejében, és ez az, ami ténylegesen történik. Mostanában elég zavaros időket éltek, melyek esetleg letérítenek utatokról. Hívjatok minket minden reggel és kérjétek tőlünk, hogy közelebb kerüljünk hozzátok, hogy vezessünk és oltalmazzunk minden egyes nap és akkor ezek a kilengések egyre gyakrabban fognak feltűnni életetekben.

Mindenhol körülöttetek egyre nagyobbra nő az éberség és az emberiség elkezdett olyan szintre kerülni, ahonnan nekiláthat küldetésének és elkezd hinni benne, hogyha kiállnak azért, amiben hisznek, az igen nagy hatással bír. Ahogy az emberek csatlakoznak egymáshoz, hogy összeadják erejüket számos különböző projektben és véget vessenek a csak hatalomra vágyók emberekkel és a bolygó erőforrásaival szemben elkövetett égbekiáltó hanyagságának, úgy a vízió feléled azokban, akik már felébredtek, s mivel a számokban nagy erő lakozik, ennek az elképzelésnek is dominó hatása lesz. Ahogy egyre több ember ébred fel és áll ki a jogaikért szerte a Világon, úgy a változás egyre békésebb módon köszönt majd be.

Ahogy a szeretett Fénymunkások és a Felébredettek egyesített meditációkban és egyéb fókuszálásokban vesznek részt szerte a bolygón, ezeket a legalkalmasabb időpontokban tartva minden hónapban, a tömegtudatosság hálója sokkal hatékonyabban tisztul meg, mint valaha. Ahogy egyre több teret alkottok a Kozmikus Szeretet energiáinak, hogy az áthatoljon mindenen a Föld körül és azon belül, ezeket a magasabb energiákat mindenki és minden elkezdi magába olvasztani a bolygón. Talán észrevettétek, hogy az emberek sokkal inkább hajlandóak türelmesen viselkedni egymással szemben, mint ahogy azelőtt tették, több bennük az emberség és a kedvesség egymás iránt és hajlandóak megállni és meghallgatni egymást. Ez az irányvonal megmarad továbbra is, és egyre erősebbé válik minden egyes nappal.

Minden, amit látomásaitokban tartottatok egy szebb és jobb Világ érdekében, az most elkezd gyümölcsöt hozni és mi csak könyörgünk nektek, hogy tartsátok és tartsátok továbbra is meg ezeket a képeket fejetekben, még akkor is, ha a körülöttetek zajló Világ eseményei sötétebbnek tűnnének, mint valaha. De ez csak illúzió. Minden, ami hosszú életek alatt történt az most felszínre kerül áttekintésre, kezelésre, megértésre és tanulásra, és ami a legfontosabb, tisztításra és szétoszlatásra. Számos új és életképes megoldás kerül a felszínre a tömegtudatosságból a régi problémák megoldásához, és új ötletek vernek majd gyökeret, amik forradalmasítják a Világot, ami méltó rá és képes is újra a Fény Galaktikus Családjának tagjává válni.

Éljetek a jelenben, Kedveseim. Az Új Föld új történelme most íródik, és Ti, Ti mindannyian egy szerves részét képezitek. Éljetek minden nap Isten dicsőségért és dicsőségében, és minden folyamatosan rendben lesz. A hit és a türelem hegyeket képes megmozgatni.
Viszlát a következő hétig…

ÉN VAGYOK Hilarion

Fordító: Daniel

©2011 Marlene Swetlishoff
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3121724
Hónap: 16238
Nap: 541