Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Mester heti üzenete 09.25.-10.01.

Hilarion Mester Üzenetei Szept 25 - Okt 1

 


Szeretett Fénymunkások,

Most annak van itt az ideje, hogy ápoljátok (gondozzátok) magatokat és hallgassatok a belső üzenetekre, amit fizikai testetek küld most számotokra. Az elmúlt napokban történt rendkívül magas energiák bevitele után, sokan úgy tapasztalhatjátok, több órát alszotok, mint korábban. Ez testetek módszere, hogy integrálja az energiákat és lehetővé tegye az átalakulások véghezvitelét testeteken belül. Ti mindannyian az Új Ember rendszerének egy-egy mintapéldányává váltok, és mint olyan, ebben a folyamatban az első helyen álltok.

Ezen idők alatt mozgassátok át testetek, nyújtóztassátok meg izmaitokat és inaitokat és vegyetek mély lélegzeteket, mert mindez segít, hogy az energiák harmonikus módon haladjanak rajtatok keresztül. Rendkívül fontos, hogy egészséges étrendet kövessetek és minden nap nagy mennyiségben igyatok tiszta vizet. Sokan annyira elfoglaltak vagytok a napi teendőitek során, hogy megfeledkeztek testetek hidratálásról és átmozgatásáról, ami szükséges ahhoz, hogy keresztülmenjetek azokon a változásokon, amik amúgy nagy könnyedség és kegyelem között történnek meg. Ha eszetekbe jut betartani ezeket az egyszerű lépéseket, sok aggodalomtól és fájdalomtól kímélitek meg magatokat.

A lehető legnagyobb mértékben fontos, hogy gondolataitokat egyensúlyban tartsátok ezekben az időkben, mikor a fokozott energiák nagyobb sebességgel manifesztálják azt, amivel több időt töltötök gondolataitokban. Ha azon kapjátok magatokat, hogy negatív gondolatok sugárzásának a folyamatában vagytok, melyek mélyen belülről fakadnak, rendkívül fontos, hogy gyorsan töltsétek ki pozitív és erőteljes döntésekkel, megerősítésekkel és szándékkal, ami még található bennetek. Emlékezzetek rá, hogy kapcsolatban vagytok az isteni energiákkal, amik segítenek utatokon maradni.

A Föld is tovább nyújtózkodik és tovább mozgatja tektonikus lemezeit, s ekként a felszíni változások is folytatódnak. Minden a folyamatos változás folyamatában van, minden átalakul és mozgásban van. Nem sokáig van már olyasmi, ami nyugalomban állna, kivéve, ha Ti magatokba vonultok. Ez a nyugalom naponta gyakorolva (használva) egy nagyon értékes ajándék, amit adhattok magatoknak, ahogy a napok folytatódnak az év hátralévő részében és a következő évben is. S hogy a saját központotok esszenciájában maradjatok, az elmondhatatlanul fontos.

El fogjátok kezdeni érzékelni a bennetek történő átalakulások pozitív hatásait. Erőteljesebb könnyedség érzése válik majd a normálissá, s jó közérzet fogja felváltani a feszültséget és az idegességet, ami gyakori közöttetek, ahogy az emelkedett frekvenciájú energiák belépnek a Föld atmoszférájába. Ezek az érzések most már elkezdenek enyhülni, s ahogy az emberi tudatosság energiái tovább emelkednek, az átalakulás számos csodás jele egyre nyilvánvalóbbá válik.

Izgalmas és erőpróbákkal teli időket él mindenki a Földön, s oly sok csodás és jó dolog történik, ezek mégsem kerülnek bele sem a rádióadásokba sem a fő médiaáramlatokba és az Emberiség java még csak tudomást sem szerez róluk. De Ti már sokan emlékeztek isteni gyökereitekre és az ajándékokra, amit magatokkal hoztatok és elfoglaljátok helyeitek a Földön, hogy nagy szolgálatot tegyetek a közelgő időkben. Az egyesített erő erőteljes eredményeket tesz lehetővé! Mi mind folytatjuk mindegyikőtök támogatását a változásokon keresztül és csak dicsérni tudunk Titeket, ahogy folyamatosan azon dolgoztok, hogy egyre több Fényt horgonyozzatok le a Földre.

Viszlát a következő hétig…

ÉN VAGYOK Hilarion

Fordító: Daniel
 

forrás: http://hilarionuzenetek.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Zsuzska - Üzenetek

Kedves Daniel!
Köszönöm a szívhez szóló fordításodat, nagy örömmel tölt el mikor olvashatom ezeket.
Az Egek vándora üzeneteket is Te fordítottad korábban?
Nem tudod ki fordította Matthew Ward üzeneteit, azok sajnos július óta nem jelennek meg, pedig sok érdekes és hasznos útmutatás volt mindegyikben.Ha esteleg tudnál intézkedni, nagyon hálás lennék!!!
Sok szeretettel:Zsuzsi

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3046183
Hónap: 11055
Nap: 681