Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Mester heti üzenete 10.23.-10.30.

Hilarion Mester Üzenetei Október 23-30

 


Kedveseim,

Ahogy a kozmikus energiák növekednek intenzitásukban, Bolygótokon sok-sok ember kezd felébredni szendergéséből és sokak számára ez egy kényelmetlen folyamat. Ti már mindannyian tudjátok, hogy nem könnyű szembenézni az élet igazi valóságával a Földön, és nem könnyű ráeszmélni arra, hogy milyen sok mindenről nem tudtatok eddig. A történések előrehaladtával, elsőként a harag érzése támad fel, mely sokakat felvillanyoz és cselekvésre késztet, hogy részt vegyenek a változásokban, ami jobb otthonná formálja a Világot mindenki számára.

Szerte a bolygón a tiltakozások száma minden városban egyre csak nő. A Föld szeretni képes emberei a Föld és az Univerzum állampolgáraiként állnak ki a jogaikért. A Fény brigád családjának tagjaként kérünk, minden gondolatodban tartsd fent a nyugalmat és a békét, szavaidban és cselekedeteidben egyaránt. Megértjük, hogy a tisztítások végső fázisain mentek keresztül, s bizony lehetnek olyan pillanatok, mikor annyira kitisztul belőletek minden, hogy semmi sem köt össze magasabb Énetekkel és a számotokra való legjobb jóval.

Látjuk, Drágáink, hogy sokan közületek feszültséget hordoznak napfonat csakrájukban. Ez a jelenleg manifesztálódó emberi tudatosság rácsának a súlya. Bármikor is próbáljátok, ezt a kollektív energiát nehéz teljesen átalakítani, mert állandó mozgásban és áramlásban van. A nyugalom fenntartásában segíthet, ha azt külső kinyilvánításban alkotjátok meg. Mindannyian egyben Sugárzók is vagytok, és a képességetek, hogy egyre táguló körökben messzire elérjetek otthonotokból, segít megtartani a folyamatosan épülő összetett energiák egyensúlyát.

Egyszerűen a szeretet a válasz minden kihívásra, amivel csak szembesültök. Minden szituációnak az a lényege, hogy mindennapi életetek során kihívásokkal találkozzatok. Ez mindig egy tudatos választást követel meg a részetekről, s a szeretet választása hatalmas tett és szándék, mely hatásában igen szélesen kiterjedt. Szeretni valakit, aki megbántott Titeket, az hatalmas erővel feltöltő, s nem csupán az illető számára, aki a szeretet választotta, hanem mindenki számára körös-körül és ez kisugárzik az emberi tudatosság mezejébe, hogy gyógyítsa és áldja az egész Emberiséget.

A hatalom miatt, amit birtokoltok, ahogyan képesek vagytok befolyásolni a Világot magatok körül és magát a Föld bolygót is, kérünk Titeket, tartsátok fent a legmagasabb szándékotokat és bocsássatok meg magatoknak minden pillanatnyi botlást és visszaesést, ahogy tisztítjátok a belőletek felbukkanó, idejétmúlt energiákat. Egy erősebb Fény hálózza és borítja be most a Földet, s ha képesek lennétek látni… A Föld energiamezeje kiterjed és növekszik, ahogy mi együtt dolgozunk Földanyával, hogy biztonságosan felemelkedjen a magasabb dimenziókba, minden egyes rajta élő lakosával együtt.

Legyen hitetek és higgyetek saját erőtökben, hogy folytassátok a pozitív eredmény megalkotását ebben a folyamatban, s hogy még több Fény testesülhessen meg. Lassan és fokozatosan, ez a Fény egészen idáig tágult, s minden lényt támogat Világotokon. Minden nap csodák születnek az Emberiség szívében és a Földön lévő minden Királyságban, így egyre nagyobb az együttműködés és az empátia köztetek. Ez az érzés folyamatosan növekszik, ahogy az Emberiség egyre több Fényt hordozz a fizikai testében. Minél több Fényt szívnak magukba a fizikai forma sejtjei, annál jobban csökken a test sűrűsége és válik könnyedebbé.

Fontos, hogy minden nap szándékotokkal erősítsétek meg magatokban a Fényt, és hogy összehangoljátok magatok a legfelsőbb jóval és a Minden Ami Van forrással. Folytassátok utatok elhatározással s az öröm érzetével, mert csodákban bővelkedünk!  

Viszlát a következő hétig…

ÉN VAGYOK Hilarion

Fordító: Daniel


forrás:http://hilarionuzenetek.blogspot.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3046184
Hónap: 11054
Nap: 680