Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


•Drake szerint: Zöld Jelzés (Green Light), Cobra RÉSZBEN erősítette meg

Kedves Olvasók,

Drake állítása szerint az amerikai katonaság pozitív, a változások mellett elkötelezett részének  magasrangú képviselői megbízták azzal, hogy hozza a közvélemény tudtára, a Szabad Jelzés/Zöld Jelzés ki lett adva, a letartóztatások még ezen a héten megkezdődnek(vasárnapig). Pontosabban azt mondta: „ Meg lett adva számomra egy dátum, nem fogom megmondani pontosan melyik nap, csak annyit mondok ezen a héten”. Na ezt most egy kicsit a „királynét megölni nem kell félnetek jó lesz”  helyzethez hasonló, legalábbis az én értelmezésem szerint egyrészről jelentheti azt, hogy ezen a héten fogja bejelenteni a pontos dátumot, vagy mivel pontos napot nem mondhat ezért csak annyit mond: ezen a héten kezdődik a buli. A döntő többség a második változatot tekinti érvényesnek. Mindenesetre azt is kijelentette, hogy a katonaság az idei Függetlenség Napjára(július 4) nagy tűzijátékkal készül, tehát addigra mindenképpen történnie kell valaminek.

Cobra megerősítette, hogy a háttérhatalom próbálkozása a Pozitív Katonaságba való beszivárgásra teljes mértékben el lett hárítva és készen állnak a csapatok a műveletek megkezdéséhez, azonban a szabad jelzés/zöld jelzés tényét teljesen NEM, csak részben erősítette meg. A cikk második részében közlöm az Ő frissítését.

Én remélem, hogy Drake-nek igaza van, de mivel nem érkezett más forrásból megerősítés, csak mérsékelten veszem komolyan, nem szeretném ha mások vagy jómagam nagyot kelljen, hogy csalódjunk.
Azonban azzal nyilván Drake is tisztában van, hogy ebben a „szakmában” nem lehet kétszer farkast kiáltani, mert ha az első prognózis nem jön be, akkor már nem nagyon lesz senki aki  komolyan venné.

Tehát mindenki kezelje helyén a híreket, annyi bizonyos, hogy közel vagyunk az Eseményhez.

Alább a Drake rádióműsoráról közlök összefoglalót, jegyzetszerűen, pontokba szedve, az adás menetét követve. Drake-nek számtalan hasznos információja van, de a saját véleményem az, hogy nem látja át a teljes képet, mindenesetre fontos és üdvözítő, hogy a Cobra és a Wilcock által mondott dolgokat nagyrészt megerősíti. Egyébként Cobra szerint Drake a „real deal”, tehát valóban belsős és rendelkezik  fontos, a Pozitív Katonaságtól származó infókkal. Emellett anno Wilcock 4 órán keresztül ellenőrizte a megbízhatóságát egy informátora segítségével és kitűnően átment  a teszten.

Ha nem történik július 4-ig/ezen a héten semmi, akkor se veszítsétek el a hiteteket az Isteni Terv az Isteni Terv, előbb-utóbb elkezdődnek a változások.

Én teljes nyugalomban vagyok, dolgozom magamon, meditálok,élvezem a természetet és a nyári meleget,  igyekszem terjeszteni a  Fényt és pozitívan hatni a környezetemre, akiben látom a fogékonyságot azzal beszélgetek, megteszem ami tőlem telik, nem csak várok ölbe tett kézzel.
Reméljük a legjobbakat.
FehérVándor

  

-A katonaság Drake tudomására hozta, hogy a zöld fény ki lett adva

- A G20+Rio találkozó a héten az Új Világrend bevezetéséről szólt, az Agenda 21-en keresztül, de csúfos kudarcot vallottak

-12 “false flag” (=hazugságon alapuló támadás pl: 9/11,tonkini incidens, USS Liberty megtámadása. A titkosítás alól feloldott 1962-es Operation Northwood aktában lehet arról olvasni, hogy a CIA és a katonaság, hogyan tervezett az USA területén terrorakciókat végrehajtani, hogy meggyőzze a lakosságot a Kuba elleni támadás szükségességéről. Kennedy ezeket elutasította. http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods. szerk. megj.) lett tervbe véve az USA területén, hogy káoszt teremtsenek, ez a veszély el lett hárítva.

-A tömeges letartóztatásokról és számtalan politikus, köztisztviselő elmozdításáról a fősodratú média is kénytelen lesz tudósítani

-A katonaság a következőkről tájékozatott:

  1, A papírmunka el lett végezve és be lett adva a megfelelő helyekre

  2, az államok többsége deklarálta, hogy szabadok a szövetségi kormánytól(USA-ra vonatkozik. szerk. megj.)

  3, A katonaság akcióba lendülhet az emberek nevében a szövetségi kormányzat, a corporate government  
      ellenében

-Drake javaslata: vegyetek ki némi pénzt a bankból, habár nagy kimaradásokra nem kell számítani ( Nem tudható, hogy Magyarországra, miképp fog  begyűrűzni a helyzet, némi készpénz és élelmiszer/víz tartalék a spájzban sosem árt. szerk. megj.)

-Drake számára meg lett adva egy dátum: ezen a héten valamikor

-Az utóbbi időben minden alkalommal, amikor a sötét erők megpróbáltak próbarepülést végezni, magasabb erőkkel találták szemben magukat és leszállásra lettek kényszerítve

-Ron Paul javaslata a FED auditálásáról egyhangúlag támogatva lett az USA Képviselőházában szerdán, ez precedens nélküli esemény

-Sok országnak az Amerikai Egyesült Államokon a szeme, úgy érzik ha mi képesek vagyunk rá, akkor ők is azok lesznek

-Angliának és az EU-nak extrém nehézséget okoz a gazdaság életben tartása. AZ EU magára maradt. Az EU volt a prototípusa az ÚJ Világrendnek

-AZ ENSZ hamarosan vissza fog térni az eredetileg tervezett tevékenységeihez, jelenleg globalista érdekeket szolgál

-A vallásoknak is nagy átalakuláson kell majd keresztülmenniük, a galaktikus rokonok érkezésével és az igazságok felfedésével,  sok mindenre fény fog derülni

-Minden ami az emberek érdekei ellen van meg lesz szüntetve vagy át lesz alakítva

-Sokkal hangsúlyosabb szerepet fognak kapni a nők

-Mélyreható változások jönnek. A pénzügyek, gazdaság teljesen megváltozik és végül minden bizonnyal nem lesz szükségünk pénzre

-FED ,IRS(amerikai APEH szerk. megj.)meg lesz szüntetve, szabadságjogok helyre lesznek állítva

-Az emberek nem akarnak háborút, ezeket a kormányzatok kezdték és sötét célokat szolgáltak

-Az Első Kapcsolatfelvétel idejéről nem beszélhet, előbb rendeznünk kell a dolgokat és meg kell történjen a Felfedés(Disclosure)

-Neil Keenan-ról és a számtalan perről, keresetről van frissítés, de még nem beszélhet róla(Zálogjogok a G7 országok központi bankjain és a BIS-en(Nemzetközi Fizetések Bankja), billió dolláros per, stb. szerk. megj.)

-Az elmúlt 1 hónapban, „iskolában” volt, ahol a galaktikus rokonokkal való hatékony kapcsolatfelvételt tanulta gondolati és képzeleti úton. Ez mindenkivel meg lesz osztva.

-Fényes, pompás jövő előtt állunk

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cobra frissítése tegnap:

Omega Phoenix akció

Írta: Cobra

Fordította: FehérVándor

 

(Előzmény: többször lehetett a Pandora(az Arkhónokkal kapcsolatos) és Stardust(Csillagpor nanotechnológia) kódokhoz hasonlóan, bizonyos Phoenix akcióhoz kapcsolódó üzeneteket olvasni az elmúlt hónapok során Cobra oldalán, ezek ugye elmondása szerint az Ellenállás tagjai számára jelentenek kódolt üzeneteket, mivel ez a legegyszerűbb módja, bizonyos nem érzékeny információk továbbításának. Szerdán Drake bejelentésével egyidőben, a következő üzenet került fel: „Omega Phoenix approved” magyarul az Omega Phoenix jóváhagyva. szerk. megj.)

Kapcsolatba léptem a forrásaimmal és a következőket mondták:

A beszivárgás a Pozitív Katonaságba  a háttérhatalom által teljesen fel lett számolva és a helyzet meg lett oldva. A Pozitív Katonaság kész az akcióra. Az Ellenállási Mozgalom és a Plejádiak is készen állnak, hogy támogassák és segítsék őket.

Azonban egyelőre NEM kaptam közvetlen megerősítést a Zöld Jelzés/Szabad Jelzés kiadásáról és az akciók megkezdéséről.

Sunrise.jpg

Az Ellenállási Mozgalomnak meglesz a saját szerepe az Esemény idején, az akció Operation Omega Phoenix kódnév alatt fut. Két részből áll, ennek az első része lett feloldva a titkosítás alól és egy kicsit beszélhetek róla.

Az Esemény idején az Ellenállás tagjainak egy kis része fel fog jönni a földalatti bázisaikból a felszínre. Egyszerű civil ruhát fognak viselni, nem katonai egyenruhát. Közelről  fogják figyelemmel kísérni a történéseket és ha szükséges akkor besegítenek a Pozitív Katonaságnak és a rendfenntartó erőknek.

Akiket az Ellenállás tagjai fognak letartóztatni, titkos helyekre lesznek szállítva először és csak később kerülnek a Pozitív Katonaság/civil hatóságok kezébe. Ez alól néhány kivételt egy maroknyi háttérhatalmi tag jelent, akiknek a bűnei ezen a bolygón túl terjednek és meg kell jelenniük a Galaktikus Bíróság előtt. Ennek a maroknyi csoportnak a döntő többsége vissza fog kerülni a Földre, hogy az itteni igazságszolgáltatás rendelkezzen felettük, de néhányukat azonnal a Galaktikus Központi Naphoz fogják szállítani. Ez gyógyulást, megváltást fog jelenteni számukra, nem pedig büntetést, mivel vannak olyanok közöttük, akik visszafordíthatatlanul károsodtak és teljes mértékben elutasították a Fényt , elszakadtak a Forrástól és emellett ki is fognak tartani.

A Pozitív Katonaság vezetői értesítve lettek az Operation Omega Phoenix akcióról és teljes támogatásukról biztosították a terveket.

http://2012felemelkedes.blog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3122586
Hónap: 15749
Nap: 439