Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


„Egy nappal az Irán elleni támadás után” hadgyakorlat. F-22-eseket küldtek az öbölhöz.

Az Egyesült Államok légiereje, szárazföldi, hírszerzési és speciális haderő egységei Barck Obama rendeletére egy gyakorlatban vesznek részt, amely során egy potenciális Irán atomlétesítmény elleni támadást szimulálnak –jelentették a depkafile’s és a washingtoni források.

Április 22.-én az Egyesült Államok F-22-es lopakodó vadászbombázókat küldött az Egyesül Arab Emírségek Al Dhafra nevű bázisára. A források szerint az F- 22-es vadászgépek csatlakozni fognak a Katar Al Udeid bázisán állomásozó F-15-ös gépekhez, amik egy hónapja érkeztek oda.

A küldetésük elpusztítani az iráni légierőt, annak légvédelmi állásait, hogy megtisztítsák az utat az amerikai és izraeli bombázók előtt, amelyek Irán nukleáris létesítményeit, katonai infrastruktúráit és a Forradalmi Gárdát támadnák. Ez a példanélkül álló amerikai készültség, --amikhez még ide tartozik a USS Abraham Lincoln és a USS Enterprise fedélzetén lévő vadászgépek és ehhez még csatlakozni fog egy harmadik repülőgép-hordozó, amint az offenzíva megkezdődik, - mindezek azt mutatják, hogy Obama komolyan gondolja a katonai megoldást.

Május 13.-án lesz a P+1 találkozó Bécsben a NAÜ székházában, ahol eldől mi lesz Irán kifogásolt atomprogramjával. Benny Gantz izraeli vezérkari főnök nemrég egy kis kavarodást csinált az iráni atombombagyártással kapcsolatban, amit alig tudtak korrigálni, de a lényeg, marad a keményvonal és 26.-án tett is egy igen komoly kijelentést mégpedig, hogy rajtuk kívül más haderők is készen állnak egy potenciális csapásmérésre, hogy visszatartsák Teheránt az atombombagyártásától. Nem mondta melyek azok az országok, akik készen állnak, de ki lehet találni: Amerika, Izrael, Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Hollandia esetleg Olaszország és ott vannak az Öböl Menti Országok is.

Az amerikai „Első Nap az Irán elleni támadás után-t” szimuláló hadgyakorlat végeztével Leon Panetta véd.min. és Martin Dempsey vez.főnök a Fehérháznak konklúzióként három dolgot mondott: (1) Irán válasza egy katonai támadásra mérsékelt lehet és megelőzhető, hogy Irán folytassa majd a további ellenlépéseket; (2) Irán visszafog térni az atombombagyártásának programjához; (3) az egyes atomprogram részeinek elpusztításával várhatóan Iránnak megfog változni a hozzáállása, kezesebbé  és engedelmesebbé válik a nemzetközi kérelmeknek.


http://aranykor.freeblog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3122602
Hónap: 15733
Nap: 434