Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.Látképe - Niburian nagytanács

2011. LÁTKÉPE – NIBURIAN NAGYTANÁCS
 

 
Devin: A 9D-s Niburian tanács képviselője Jelaiala Starr-on keresztül

-kivonat

 

Hatalmas fizikai változások zajlanak most a Földön.

A Föld evolúciós ciklusaiban mozog tovább előre, de azt lehet mondani, hogy a legnehezebb ciklusain túl van már, a mostaniak sokkal enyhébbek, összehasonlítva azokat.

A Föld közel áll ahhoz, hogy megtapasztalja a felemelkedését.

A földi eltolódás már kinyúlt az eredeti idővonalán, és a külső szemlélők már ezt tapasztalhatják egy ideje.

A 9/11-es események, ennek az okai, amikor is az emberiség sikeresen megváltoztatta az idővonalát, és lényegében egy újat hozott létre.

Az új idővonal egy planetáris felemelkedést tartalmaz, de nem fog hozni pólusváltást magával.

A Nibiru áthaladása nem fog jelentős változást hozni a föld átalakulásában, inkább tisztító és újrakalibráló jellegűek lesznek apró módosításokkal, és azok is a kiegyensúlyozatlan területeken

Ezek főleg  a tengerparti vidékeket fogja érinteni, és azok közül is ott, ahol tektonikus lemezkapcsolódások vannak, de nem mindenhol. És ez egy nagyon jó hír.

Mi és más külső entitások azt tanítják nekünk, hogy ezeket a változásokat maga az emberiség hozta létre.

Ez azt jelenti, hogy, hogy az emberiség szabadon megváltoztathatja jövőjét, folytathatja útját tudatosságának emelkedésében, hogy az áldozati tudatosságából beérkezzen a teremtői isteni/istennői tudatosságába.

Most úgy látják, hogy a földi változások nem lesznek annyira intenzív kimenetelűek, mint ahogy azt gondolták.

A tudatosságunkkal tudjuk mérsékelni azok számunkra kedvezőtlen hatásait.

Más szóval felelősséget kell vállalnia saját valóságáért, hogy felismerje nem áldozat, hanem az Egy teremtői része.

A saját biztonságunk elérése, nem kívül található, hanem belül, és erre tanít a kvantumtudományok, hogy a gondolatok és az érzéseink hozzák létre a valóságunkat.

Ha továbbra is a félelmeinkben élünk, abban kívánunk maradna, akkor annál több félelmet fogunk megérezni, ha a nyugalmunkban és egyensúlyban vagyunk, vagy azt kívánjuk, akkor azt fogjuk magunkhoz vonzani.

Ez teljes mértékben az emberiségen múlik. Ezért is azt javasolják, nézzük meg belső valóságunkat, vállaljunk felelősséget mindenünkért, függetlenül attól, hogy értenénk, hogy is jön létre a valóságunk.

A felelősségvállalás azt jelenti, hogy visszakérjük, visszavesszük saját teremtő hatalmunkat (nem engedjük át másnak, másoknak), és ezeket használjuk minden esetben.

A magasabb dimenziókból származó tanítások most azért jöttek létre, hogy az emberiség gyökeresen meg tehesse a maga tudati változásait, főleg a következő hónapokban ez látszani is fog.

VALAMI HATALMAS RADIKÁLIS VÁLTOZÁS JÖN, AMELY MINDEN EMBERT, FÉRFIT, NŐT, GYERMEKET A HATÁSÁBA FOG VONZANI. NEM  LESZ EGY NAGY ESEMÉNY, HANEM EGY SOR EGYMÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ ESEMÉNY, AMELY DOMINÓELVEN FOG MEGNYILVÁNULNI.

Lássuk meg, hogy Kína hogy tör előre, az élvonalba.

Ezek hatása úgy lesz ránk nézve pozitív vagy negatív, hogy milyen az egyéni tudatosságunk szintjének függvénye, és ha ez összehangolódik a valóság magasabb szempontjaival, akkor az események is úgy fognak megjelenni, hogy biztonságos szinteket fog teremteni a tudatosságunkban.

A Nibiru visszatéréséről: a vele kapcsolatban lévő ismereteinket MEG KELL VÁLTOZTATNUNK A TUDATOSSÁGUNKBAN, MIVEL EZEK FOGJÁK BEFOLYÁSOLNI A NIBIRU ÁTVONULÁSÁT A NAPRENDSZERBEN.

A Nibiru, mint egy kis naprendszer fog beérkezni, holdakkal és aszteroidákkal kísérve, és végül szabad szemmel is látható lesz a Földről az égbolton.
A déli féltekén lesz először látható, majd áttér az északira. Hogy fog ez megtörténni, azt két tényező határozza meg: az emberiség tudatossága (mindenkié egybevetve és a térbeli, dimenzionális elhelyezkedése, pályasíkja.)

A vonzás törvénye, univerzális törvény, és ez a bolygókra is vonatkozik. 

Ha továbbra is kitartunk az idővonalunk megváltoztatás mellett (az Armageddon törlése tudatunkból), a legjobb lehetőségeinket, kimenetelt fogjuk megtapasztalni vele kapcsolatban. Ez akkor azt jelenti, hogy nem fogjuk látni a Nibirut, vagy enyhébb esetben látni fogjuk, de nagy távolságban, mert a bolygó a Nappal szemközti oldalon halad át.

Ha a Nappal szemközti oldalon halad át, akkor nem lesznek katasztrofális események.

Ha pedig a félelmeinkkel vagyunk továbbra is, akkor a Nappali oldalon, és az félelmetes lesz, mert akkor amikor a Föld és a Nibiru ugyanazon az oldalon van, erős mágneses vonzó hatással lesz, magához vonzza és az katasztrofális lehet.

De ahogy azt jelezték, az emberiség megváltoztatta az idővonalát, és úgy tűnik ebben a pillanatban, hogy a bolygó a túloldalon fog elhaladni, jó messze, de nem a legtávolibb pontjában, ahogy az lehetne.

Remény szerint addig sikerül elérni, az érzelmi szintű tisztulásainkkal, hogy a legtávolabbi ponton haladjon el a Földtől.

A Nibiru egy 3D-s világ, és úgy fejlődnek, mint mi. A bolygó pályáját tudatosságunk magasabb valóságába ugrásával, megváltoztathatjuk., ahogy átkel majd az aszteroida övön, elhalad a Föld mögött és visszafordul a Nap mellett a másik oldalon, így a Nibiru mágneses hatása nem okoz feleslegesen fájdalmat, amit egy szülő sem szeretne gyermekének, hanem inkább e helyett egy pozitív változások felé való gyengéd ösztökélést, amit a szerető szülő szeretne gyermekének. (a szülői utalás arról szól, hogy a Nibirubeliek az egyike a 6 szülői fajunknak, akik megszerkesztették a mai emberiség tudatos testének alaptípusát, az Adam Kadmom-it.)

A Nibiru (3D-s bolygóján) a többség 5 D-s tudatosságban van, de most rendkívüli lehetőség van a 6D-be előrelépni. Ez előre várható volt, mivel a Nibirubeliek egy nagyon ősi és technikailag fejlett faj).
A Nibirubeliek jókívánságaikat küldik az emberiségnek, és senkinek nem akarnak ártani. Ugyanakkor izgalomban vannak, hogy az emberiség fokozatosan felzárkózik a galaktikus közösség tagjai sorába, és ez azt jelenti, hogy együtt dolgozhat majd a szülői fajával.

Nincs tervbe véve, hogy a Nibirubeliek landolnak majd a Földön, de a kapcsolatfelvétel már folyamatban van, és még egyelőre korlátozott mértékű.

Lássuk meg 2011-ben érkező legnagyobb lehetőségeinket, és öleljük át őket.

Niburian Nagytanácsa

 

Megj: 2012-től folyamatosan látható lesz a Nibiru beérkezés, a Nap, Föld, Nibiru együttállás feltehetően 2030-ban fog megtörténni a 12-ek Tanácsa szerint.

 
 
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3121336
Hónap: 17190
Nap: 490