Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kiterjesztett Terv

Fordította: FehérVándor

Eredetileg megjelent: 2012. július 13

Az eredeti terv a bolygó felszabadítására bővítésre került(Eredeti Terv: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/03/2012_terv) . A jövőben kevesebb beszéd  és több akció várható:

1. Kevesebb hírszerzési, háttérinfó lesz titkosítás alól feloldva és a nagyközönség számára elérhetővé téve. Ennek oka, hogy a ’felébredt’ része az emberiségnek alulteljesített a kapott információval kapcsolatban. Stratégiailag nem bölcs nyilvánosságra hozni olyan információkat, amelyeket a  felébredt embereknek egy része kinevet és ugyanakkor a háttérhatalom felhasználja őket a Fény erőinek a gyengítésére.( Nem tudom pontosan mire gondol itt Cobra, igyekszem majd megtudni tőle, legalábbis megpróbálom . FV)

Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy bizonyos dolgok titkosítás alatt maradnak.

2. A Mátrix elkezdett repedezni a tömegmédiában. A repedések szélesedni és terjeszkedni fognak.

A tömeges letartóztatások terve elkezdett beszivárogni a fősodratú médiába. Ez a cikk kicsit túl erőszakos véleményem szerint, de elhinti a magját az ötletnek, miszerint egyes embereket meg kell állítani a cselekedeteikben(angol):

(Magyarul:

A LIBOR-botrányról{"Az év bankbotránya"} bővebben magyarul:

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/az_ev_bankbotranya_kerdesek_es_valaszok_az_ugy_hattererol.170253.html 

Friss HSBC(angol bank, egyben a világ egyik legnagyobbika) botrány:

http://www.portfolio.hu/tool/print/2/170150)

Esetleg támogathatod ezt a kezdeményezést:

Majdnem félmillió ember írta alá 3 nap alatt( Jelenleg 625 ezernél jár a számláló. Az AVAAZ egy nemzetközi aktivista oldal 15 millió taggal, ahol különböző peticiókat lehet indítani. Például amikor meg akarták regulázni az internetet a SOPA és CISPA törvénytervzetekkel, amely ek alapján az USA kormánya lelőhetett volna olyan oldalakat mint a Wikileaks,Avaaz vagy mondjuk Cobra blogja, 3 hét alatt 3 millió tiltakozó aláírás gyűlt össze, amelyet egy egyórás tárgyalás keretében adtak át a Fehér Ház képviselőinek. Ennek az akciónak és még sok más nagy cég, szervezet tiltakozásának köszönhetően elvérzett a tervezet. FV). Megvan benne a potenciál, hogy elérjen egy kritikus tömeget és valós változást idézzen elő.

A fősodratú média elkezdett beszámolni a Felfedésről(Disclosure) is. Például(angol):

Magyarul,Ex-CIA ügynök Roswellről(az itteni mainstreambe nem jutott el.):

Roswellről bővebben:

Korábbi hír Roswellről, az FBI nyilvánosságra hozta egy egykori ügynök beszámolóját, amelyben leírja, hogy egy ‘csészealj’ zuhant le, 3 kis lénnyel:

(Innentől ismét Cobra) Ezenfelül ez is megjelent:

3.  Az Esemény előtt, bizonyos akciók fognak történni, amelyek tagadhatatlanul bizonyítani fogják az emberiség felébredt részének, hogy a Terv valós és hogy valóban dolgoznak a Fény erői a bolygó felszabadításáért.

4. A mohóság és vágy a hatalomra a bolygó felszínén található pozitív erők kötelékében( Pozitív Katonaság, Fehér Sárkány Társaság) érthető és tolerálható, mivel az emberi természetnek a részét képezi a hatalomvágy, azonban egy bizonyos ponton túl már nem tűrhető tovább. Amikor ez a hatalomvágy akciókat kezd el hátráltatni, csúszásokat eredményez vagy amikor bizonyos szenvedés megakadályozható lenne a népesség körében, ha a feladatukhoz méltón viselkednének egyes emberek, akkor a továbbiakban nem tolerálható ez a magatartás. Az Ellenállási Mozgalom figyeli és pontosan tudja ki, mit csinál a felszíni pozitív csoportokban.

Aurora2.jpg

5. Az Ellenállási Mozgalom hagy egy bizonyos, limitált időkeretet a bolygó felszínén található pozitív csoportosulásoknak, hogy magát a konkrét felszabadítást véghezvigyék. Ha kudarcot vallanak, az Ellenállás a pozitív csoportosulásoktól függetlenül direkt akcióba kezd. Ez az Operation Omega Phoenix második része. Csekély információ lesz kiadva az akció előtt, ha végül ez a változat lép érvénybe. Ha szükséges lesz az Operation Omega Phoenix második részét alkalmazni, akkor maga a folyamat viszont kevésbé lesz „felhasználóbarát” a lakosságot tekintve, mivel kicsit nagyobb fennakadásokra lehet számítani ebben az esetben az ellátási láncban. A Zöld Jelzés(előzetes figyelmeztetés a lakosság számára) az Operation Omega Phoenix esetében a helyzettől függően lesz kiadva vagy sem.

Idézet egy korábbi cikkből az Operation Omega Phoenix akció első részét illetően:

"..Az Ellenállási Mozgalomnak meglesz a saját szerepe az Esemény idején, az akció Operation Omega Phoenix kódnév alatt fut és két részből áll..

Az Esemény idején az Ellenállás tagjainak egy kis része fel fog jönni a földalatti bázisaikból a felszínre. Egyszerű civil ruhát fognak viselni, nem katonai egyenruhát. Közelről  fogják figyelemmel kísérni a történéseket és ha szükséges akkor besegítenek a Pozitív Katonaságnak és a rendfenntartó erőknek.

Akiket az Ellenállás tagjai fognak letartóztatni, titkos helyekre lesznek szállítva először és csak később kerülnek a Pozitív Katonaság/civil hatóságok kezébe. Ez alól néhány kivételt egy maroknyi háttérhatalmi tag jelent, akiknek a bűnei ezen a bolygón túl terjednek és meg kell jelenniük a Galaktikus Bíróság előtt. Ennek a maroknyi csoportnak a döntő többsége vissza fog kerülni a Földre, hogy az itteni igazságszolgáltatás rendelkezzen felettük, de néhányukat azonnal a Galaktikus Központi Naphoz fogják szállítani. Ez gyógyulást, megváltást fog jelenteni számukra, nem pedig büntetést, mivel vannak olyanok közöttük, akik visszafordíthatatlanul károsodtak és teljes mértékben elutasították a Fényt , elszakadtak a Forrástól és emellett ki is fognak tartani.

A Pozitív Katonaság vezetői értesítve lettek az Operation Omega Phoenix akcióról és teljes támogatásukról biztosították a terveket."

6. A „containment/behatárolás( egy minden bizonnyal hamis, korábban már többször felsült csatorna által felvázolt ötlet, aki magáról azt állítja, hogy többek között Mihály arkangyalt közvetíti, természetesen aztán azonnal ráugrott néhány másik is a témára. http://fenyvilag.blogspot.co.uk/2012/07/michael-arkangyal-tomeges.html  Lényegében az elképzelés az, hogy  ‘energiabuborékokkal‘ vonnak be embereket, akik ettől hirtelen megjavulnak és jól kezdenek viselkedni. Vagy a következő cikkben előszóként vagy egy külön bejegyzés keretében ki fogok térni a jelenlegi csatornázott üzenetekre, mert a nagy részük, ahogy David Wilcock is említette legutóbbi írásában 10-15%-ban tartalmaz valódi üzenetet, a többi csak a tudatalatti/ego által kitöltött anyag, nem is beszélve azokról, akik negativ asztrális lényeket csatornáznak vagy egyéb megvezető technológia hatása alatt közvetítenek és véleményem szerint  a többségük sokkal többet árt mint használ. A csatornázott üzenetek közül jelenleg extrém nehéz kiszűrni az igazság csíráit. Attól, hogy még egy üzenet nem hagyományos keretek között "jön le", nem biztos, hogy igaz is!! FV), ahogy sok csatorna leírja, nem lehetséges.  Konkrét, fizikai letartóztatásokra fog sor kerülni. A pozitív földönkívüliek csak a távolból fognak segédkezni a fénnyel gyógyító és kiegyensúlyozó technológiáikkal, hogy biztosítsák a letartóztatásoknak a lehető legbékésebb levezénylését.

 

http://2012felemelkedes.blog.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3087537
Hónap: 15886
Nap: 634