Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A világelit felnyitotta Pandóra szelencéjét

 

A minap az infowars műsorban Lord Monckton volt a vendég, aki a környezetvédelemben utazik és kutatásai szerint, napjaink „bolygó megmentőinek” hitt tudósai és politikusai nem mások, mint csaló képmutatók, akik kiaknázva a környezetvédelmet, csak a zsebüket tömik.

Nyilván vannak tudósok -és most már túlsúlyban-, akik meglátták a függöny mögött álló alakot, de őket nem engedik a publikum elé és a fősodratú méndiákból nem őket hallani, így maradnak a pszichopata Frankeensteinek, akik megtalálták, s felnyitották Pandóra szelencéjét. Hatalmas kísérletezés folyik a háttérben genetikusok, biológusok, őrültek, akik szabadon engedett teremtményeikkel hatalmas pusztítás tudnak előidézni a természetben. Démonikus tetteikkel felborítják az isteni egyensúlyt. Ők az Isten ellentettjei és sokkal veszélyesebbek mint a "klímaváltozás". A veszély nem is onnan jön ahonnan gondolnánk.

Az egész világ egy korrupt Gotham Cityhez hasonlít, de a megváltását nem egy milliárdos iparmágnás fogja elhozni, mint ahogyan azt beakarják mesélni a filmen keresztül szórakoztatás címén.

Monckton titokban bejutott a rendezvényükre ahol hatalmas dőzsölés folyt, miközben meg az ellenkezőjére akarják rávenni a világpolgárt (kaviár és pezsgő, luxus szolgáltatás stb- erről már korábban írtam egy összeállítást nézd meg itt). Szó sincs világmegmentésről …ugyan má’ …ennyire nem lehet senki naiv, hogy elhiggye ebben a mocskos világban a politikusnak, hogy a füst-adót, meg a „dugóadót” azért szedik, hogy védjék a levegőt…hahah…szarnak bele a levegő minőségére …pénz kell nekik..még több adó és pénz.

Ez volt az egyik amit láttak, a másik meg az, hogy már nem hallani a globális felmelegedésről meg a klímaváltozásról, mert tudják, hogy az emberek már nem veszik be a mesét. Ez azt jelenti tehát, hogy a politikai szemfelnyitogatásnak volt hatása, ezért valami új és más oldalról kényszerülnek eladni a HALÁL filozófiáját, ami „fenntartható fejlődés”  fedőnév alatt fut. Ugyanis szerintük úgy lehetne fenntartani az …ellenőrizést –mert erről szól az egész, hogy le kell csökkenteni az emberiség létszámát 1 milliárdra.

Az egész ENSZ Agenda 21 erre megy ki, hogy megállítsa népességnövekedést és ezért tömegével gyártja az elméleteket, hogy mit okoz a túlnépesedés. Az Elit politikája e körül forog: hogyan lehetne megkopasztani az embereket, és hogyan lehetne a megcsonkított emberiséget egy világkormány alá összevonni egy totalitárus hatalom irányításával. Ezért ezzel a zöld gondolkodással arra késztetik az embereket és a lokális kormányokat, hogy adják fel a „demokráciát” és mindazt, ami ezzel jár a Föld megmentése étekében.

Ami a legsúlyosabb: Monckton azt mondta, hogy az egyik tudós arról beszélt, hogy a gyerekek környezetszennyezőek, és az ember létezése mérgezi a Földet mint egy betegség –és ezt komolyan is gondolják.

Tovább nem szaporítóm a szót. Végjáték folyik és nem tudunk mit tenni, mint végignézni. Meggátolni nem tudjuk tetteiket, mert akkor kitalálnak valami mást...az összes jó lap most náluk van. Ismerjük be, hogy Ők győztek és engedjük azt, aminek jönnie kell...mert az úgy is a végüket jelenti majd...

 

http://aranykor.freeblog.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3123931
Hónap: 15282
Nap: 581