Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A világkormány szimpatizáns újságíró meghívást kapott a Bilderberg találkozóra

Az Antikrisztust támogató, szolgáló emberek hol tudatosan, hol tudtukon kívül, segítenek előkészíteni a terepet a hamis messiás színrelépéséhez. Mindegy, hogy gazdasági problémákról, háborúról vagy a föld erőforrásainak kihasználásából eredő ökológiai katasztrófáról van éppen szó, ezek a problémák mind ugyanabba az irányba viszik a világot: egy világkormány megalakulása, a “nemzetek szorongása” (Lukács 21:25) és az Antikrisztus hatalomra jutása felé. Gideon Rachman alább említett cikkét gyakran hozzuk fel példaként a globalista propaganda félreérthetetlen példájaként. Úgy tűnik az ideológia terjesztésének „jutalmaként” Rachman közelebbi bepillantást kaphatott az általa támogatott erők világába. – Időkjelei

Forrás: Infowars.com

Rachman arriving to Bilderberg Conference

Gideon Rachman, a Financial Times egyik újságírója részt vett a Bilderberg csoport idei, 2012-es konferenciáján, nyilván, hogy együttműködhessen egyik, még 2008-ban megjelent cikkében leírt jövőkép megteremtésében. „Minden készen áll,” áll a cikkben, a technokrata elit diktatórikus világkormányának felemelkedéséhez.

Charlie Skelton, a London Guardian újságírója látta Rachman-t megérkezni a konferenciának helyszínt adó Chantilly-be, Virginia államban. „És most a világkormány” című 2008-as cikkében, Rachman beismerte, hogy az elit terve egy globális kormány felállítására, alapvetően demokráciaellenes elképzelés.

„A nemzetközi kormányzás csak akkor lehet igazán hatékony, ha demokráciaellenes,” írta, az EU bővítési kísérletek sikertelenségét hozva fel példának, amikor azt népszavazástól teszik függővé. „Általában véve, az Unió akkor haladt előre gyorsabb ütemben, amikor a fontos döntéseket technokraták és politikusok hozták meg, majd utólag meggyőzték a szavazókat a döntés helyességéről,” tette hozzá Rachman.

 

A Rachman által elképzelt világkormány az Európai Unióhoz hasonlóan működne. „Egy államra jellemző tulajdonságokkal rendelkező, határozott törvényrendszer által irányított egység lenne. Az Európai Unió már felállított egy 27 országból álló kontinentális kormányt, ami modellként szolgálhat. Az EU legfelsőbb bírósággal, saját valutával, több ezer oldalnyi törvénnyel és kiterjedt polgári szolgálattal rendelkezik, azonkívül bármikor képes felállítani és mozgósítani egy hadsereget,” írta.

Mindemellett a totalitárius globális kormány „az ENSZ égisze alatt kidolgozott jogerős klímaváltozási megállapodást és egy 50.000 fős békefenntartó erő felállítását,” erőlteti majd a világra Rachman szerint.

Rachman azt is leírja, hogy figyelni kell a tálalás módjára és a tervet szépített nyelvezetben kell előadni „nehogy az emberek a beszélgetős rádióműsorok hazájában fegyvert ragadjanak.”

Elmagyarázta, hogy a világkormány bevezetése ma már elfogadható, sőt egyenesen „kézenfekvő” lépés, mivel a fennálló pénzügyi válság, a „globális felmelegedés” és a „terrorizmus elleni globális harc” biztosítják a szükséges ürügyet.

Rachman 2008-as felhívása, hogy a világgazdaság feletti irányítást hatalomelvű technokraták vegyék át, a világkormány hivatalos megszületésének előkészületeként, hamar célba talált, miután Franciaországban, Írországban, Németországban, Belgiumban, Olaszországban, Görögországban, és természetesen az IMF-nél és az Európai Központi Bankban már a Goldman Sachs emberinek kezében van a gyeplő.

 

http://idokjelei.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3123156
Hónap: 15369
Nap: 436