Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amerikában már aggasztóak a rejtélyes hangok

noise.jpgA kutyák nyugtalanok, a szomszédok menekülnek, a geológusok zavartan néznek maguk elé, a föld meg csak morajlik. Ez a helyzet az Amerika közepén fekvő Clintonville-ben, ahol a lakók misztikus éjszakai durranásoktól nem tudnak aludni. A robaj nem kicsi: még a házakat is megrázkódtatja.

Különös robajok tartják félelemben egy amerikai kisváros, a Wisconsin állambeli Clintonville lakóit - számolt be róla az ABC News. A Nagy-tavakhoz közeli, 4800 fős városka lakói az elmúlt két éjszaka is robbanások hangjára riadtak fel éjszaka. A nagy bummal a hatóságok és a szakértők sem tudnak mit kezdeni, miközben néhány lakos már el is menekült Clintonville-ből.A Wisconsini Egyetem is ráállt a témára: "Úgy gondolom, hogy kizárhatjuk a standard földrengési aktivitást, hogy földmozgások sokasága történik a régióban" - mondta Harold Tobin, az egyetem egyik földtudományi professzora az ABC-nek. Szerinte az emberi aktivitás - például a bányászat - okozta morajlás is kizárható. A helyszínre kilátogató professzor maga is közölte, össze van zavarodva, ötlete sincs, mi okozhatja a robajt. Zavarodottságát jól jelzi, hogy közölte: a hang vagy a felszínről vagy a föld alól jöhet.


Maga a város is vizsgálódik, és minél tovább teszik ezt, annál aggasztóbb a jelenség. Miután a földrengést és a bányászatot kizárták az okok közül, megnézték a közműveket. Azonban sem, a víz-, gáz- és csatornahálózatok nem mutattak problémát. Hangos ipari vagy katonai objektum sincs a környéken, hadgyakorlatot sem tartottak itt mostanság. "Nagyon hangosak, amikor megrezgetik az ablakokat, és érzed a remegést az emeleten és a földszinten is" - nyilatkozta a helyi Verda Schultz. "A kutyánk rémült, a szomszédok elmennek, úgyhogy úgy döntöttünk, mi is elmegyünk valahova egy időre" - mondta egy másik clintonville-i, Dennis Padia. Hozzátette, hogy a morajlás "olyan hangos, hogy az már nagyon zavaró. Nem tudsz tőle elaludni".

Jelenleg nincs egyetlen hangfelvétel sem, a környékről, de több TV stáb a városban tartózkodik, ezekben a percekben is.

 

http://paranormal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 14
Összes: 2809369
Hónap: 20547
Nap: 696