Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Átalakuló világgazdaság, de hogyan?

 

A 95-ös benzin literenkénti átlagára szerdától 4 forinttal új csúcsra, 455 forintra nő. Sokak a kormányt hibáztatják az áremelkedésér és részben igazuk is lehet, de globalizált világunkban nem lehetünk ennyire szűklátókörűek, mert mi lesz, amikor igazán nagy baj lesz a Perzsa-öbölnél? Akkor kit fognak majd hibáztatni a dráguló világunkért? Ne félj a Klubrádió majd megtalálja a célszemélyt.

Az olajárak vezetik a világgazdaságot, az olajpiac szabályozása pedig nem a kormányok kiváltsága. Korrupt kormányok is csak elszenvedői a pénzoligarchia szorításának és különben meg nagyon ritka az, amikor a világ menetének tényleges vezetője megmutatja magát, a birka nép persze azt dobálja, akit naponta hall és lát -ez természetes-, a Mesterjátékos viszont homályba vész.

Ahogy nő a feszültség Irán körül, úgy nő az üzemanyagár és drágul az élet, de ezt így akarják és ezt már legkésőbb tavaly eldöntötték a Bilderberg-gyűlésen zárt ajtói mögött és ez egészen addig megy, amíg Új Világrend nem lesz, amíg térdre nem rogysz és kéred, hogy legyen már vége  ennek.

"Mi most egy globális átalakulás szélén vagyunk. Mindannyiunknak szüksége van egy nagy válságra és a nemzetek elfogják fogadni az Új Világrendet" -David Rorkefeller.

1991-ben a Háromoldalú Bizottság „Beyond Interdependence: The Meshing of the World's Economy and the Earth's Ecology” című publikációjában, amelynek előszavát David Rockefeller írta, Maurice Strong a bevezetésben a következőket mondta:

"Az összeolvadás…századunk új valósága, kormányunk intézményét mélyen érintő nemzeti és nemzetközi átalakulásában. 2012-vel ennek a változásnak teljes mértékben végbe kell mennie gazdasági és politikai életben egyaránt…”

Lesz világkormány, ha tetszik hanem, leigázással (meghódítással) vagy beleegyezéssel.” -James Warburg CFR-os tag bejelentése a külföldi kapcsolatok bizottsága előtt 1950 február 17.-én.

Szóval ez a 2012 egy nagyon fontos év lesz és ha nem megy simán az "átalakulás", akkor fájdalmassá is válhat. Ők még mindig túlerőben vannak, mert az emberek lebénultak a Tőlük való függő helyzet miatt.

A megoldás az, ha felkészülünk a túlélésre...most ezen kellene gondolkodni, hogy hogyan éljük túl az "átalakulást".

http://aranykor.freeblog.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3089439
Hónap: 14304
Nap: 318