Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Augusztus 9. Újabb anjándék a Földnek

AUGUSZTUS 9. ÚJABB AJÁNDÉK A FÖLDNEK
   
Írta: Nász János   
2011. augusztus 10. szerda, 10:37

AUGUSZTUS 9. ÚJABB AJÁNDÉK A FÖLDNEK

 

Hatalmas  6,9 –es erejű Napkitörés történt az elmúlt napokban, amely a Nagy Központi Nap szeretete által érkezik most, az új világunk kapujába érve és áldott Napunk ezt osztja el összes bolygójának, gyermekeinek. Hatása nagyon is érezhető lesz.

 

Az Elenin üstökös által, a Földet a Naphoz rángató hatása még jobban felerősíti ennek a kitörésnek az érzékelését.

Az Elenin a Naprendszer takarítója, a Naprendszert átszelve a bolygók, holdak pályáját keresztezve azok légkörét fagyott jégkristályaival megtisztítja, és a csóvájával, tüzével kitakarít minden nem oda való energiát. A mindenkori tudatosságunknak megfelelő a tisztítás mértéke. A tisztítást nem, csak a mértékét tudjuk befolyásolni, azzal, hogy egyensúlyban vagyunk. Egykor az üstökösöknek köszönhetjük, óceánjaink kialakulását, hiszen az ősföldön nem volt egy csepp víz sem. Az  üstökösök a világűrök vándorai, és mivel ott igencsak hideg van, összegyűjtik a bolygók körüli páramolekulákat, lefagyasztják és majd eleresztik más bolygók gravitációs körzetébe, a Földön így lett víz, az üstökösök hozták ide. Hatalmas kozmikus tartályhajók, ha a bolygók meg tudják tartani a küldeményeket, akkor ki is alakulnak a vizek, és a körforgásuk, és ahol víz van ott megjelenik az érzelem, az érző létezés feltétele..Amikor a bolygó már meg tudta tartani a vízmolekulákat, akkor válik lehetségessé a vízalapú életfeltétel, amely feltétele az érző lények evolúciós megjelenésére és fejlődésre, mivel az elemi valósággal rendelkező objektumoknál a víz elem az érzelem, melyben domináns az anyai és istennői aspektus. És minderre az ünnepre a Perzeusz meteorzápor lesz a tűzijáték.

A Földön 500 millió éve van víz, és ez egy kozmikus küldemény volt, melyet megkapott még a Mars, Vénusz és a Maldek is. Ez a kozmikus terv egyik fontos része volt. Az isteniséggel megáldott entitások olyan fizikai hordozóinak létrehozása, amely egyszerre 7 dimenzióban tud jelen lenni és teremti, és ezzel a képességgel összekapcsolni majd a fizikai univerzumot a mentális és spirituális univerzummal. Az Isteni Ember az összekötő kapocs az Ég és Föld között a Ra és a Ma között a H.

 

A napkitörés teljesen kibomló hatása várhatóan augusztus 16-18-a körül érhet majd bennünket.

A következő isteni/istennői szívdobbanás a Földön szeptember közepe körül várható, rendkívüli hőmérsékleti ingadozásokkal, de már semmi sincs kőbe írva, hiszen mi írják már tovább ezt a történetet.

 

Akik a középpontjukban vannak: azoknak felfokozódó öröm, életkedv, aktivitás, teremtő erő kibontakozását segíthetik. Minden ok nélküli sírva fakadás, a saját életük ajándékként való érzése. Feltétel nélküli elfogadása mindennek, ami van. Telepatikus képességek felerősödése. Saját jogú istenség portálok megnyílása. Fényjelenségek.

 

Kibillenve: hisztérikus érzékenység, kiborulások, váratlan összeomlások, egyensúlyzavar, zavarodottság, mind személyes-biológiai, mint társadalmi, gazdasági szinten. Kommunikációs és elektromágneses problémák, anomáliák, túlzó kritikusság, ítéletesség, elkülönülés, gyűlöletkeltés, nyilvános megszégyenítése másoknak.

A Nasa mozija erről: http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/News080911-xclass.html

Fény Hírnökeitől:

 

„Megkaptátok, használjátok a Vonzás Törvényét, az emberiség 13 titkának egyikét, bármi is van, bárhogy is van, Teremtsétek meg minden álmotokat !!!  Ne foglalkozzatok a tagadókkal, aki tagadásban van az eltolja magától teremtőképességét, aki nem ismeri el mások igazságát, az magáét sem ismeri el, aki tagad az a teremtőségét utasítja el. Aki az Örök Egy másika istenségét kérdőjelezi meg, az a mag igazságával sem tud mit kezdeni, az előtt még hosszú út áll, de a Kegyelem előbb utóbb meg fogja találni. Érezzetek velük együtt, öleljétek át, szeressétek, mint a vándorok vándorait, akik magukon kívül vannak és tudatosan fájdalmat vadásznak abban a hiszemben, hogy ők az ég hősi harcosai, onnan keresik a válaszokat vagy az energiát, ők a fiatalabb testvéreitek, de tudjátok fel fognak nőni, és akkor majd a találkozások elmondhatatlanok lesznek velük.”

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3123110
Hónap: 15375
Nap: 420