Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az amerikai kongresszus ajtót nyitott az iráni háborúnak

Az Egyesült Államok képviselőháza csütörtökön megszavazott egy Iránról szóló törvénycikkelyt, amellyel csak még közelebb kerültünk egy újabb háborúhoz a Közel-Keleten, egy olyan háborúhoz, amely a térségen túlra is könnyen eszkalálódhat.

Ez a törvény igen erős hangot üt meg az Irán ügyben, ugyanis ezzel az Egyesült Államok politikája teljesen elzárkózik minden olyan lehetőségtől, ami magába foglalna egy iráni nukleáris-fegyver kifejlesztésének képességét.

Tulajdonképpen így szabotálják a jövőheti tárgyalásokat, hogy semmiféle konszenzus se jöjjön létre és hogy még nehezebben menjenek a dolgok a nyugat komoly kéréssel állnak elő: Irán állítsa le az urándúsítást, zárja be a telepeit és szállítsa el a készleteit külföldre. Ennek biztos, hogy nem tudnak majd eleget tenni és ezt mindenki tudja.

Az Egyesült Államok teljesen felkészült egy Irán elleni támadásra és ezt mostanra már törvénybe is iktatták. Ez a H.Res.568 cikkely egy előfutára lehet egy Irán elleni csapásnak -véli Colin Powell, aki szerint ugyan az a zene szól, mint az iraki offenzíva előtt és ezt jól tudja, hisz külügyminiszterként Ő cirkuszolt Irak tömegpusztító fegyverei miatt, amik nem is léteztek.

Egy ellenzéki képviselő szerint is a tárgyalás kimenetele megpecsételődött; a diplomáciai irányelvek, s célok új irányt vettek és az ország katonai opcióra készül a Közel-Keleten.

 

http://aranykor.freeblog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3089424
Hónap: 14309
Nap: 317