Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Egyesült Államok és Izrael most már felkészült a támadásra.

Teljesen készen állnak az Irán elleni esetleges amerikai katonai csapás tervei - mondta az Egyesült Államok tel-avivi nagykövete napokkal azelőtt, hogy Teherán felújítja atomprogramjáról szóló tárgyalásait a világhatalmakkal.

A tárgyalásokon részt vevő hatalmak, az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország, Oroszország, Kína és Németország azzal vádolják Iránt, hogy atomfegyver előállítására törekszik, s a tárgyalások mellett szankciókkal próbálják rávenni, hogy mondjon le az urándúsításról. Az újabb tárgyalások május 23-án Bagdadban folytatódnak.

A naiv emberek arra számítanak, hogy sikerül konszenzusra jutni, de ez nem valószínű, hiszen Irán nem fog leállni az urándúsítással, nem fogja bezárni a telepeit és nem fogja elszállítani a meglévő készleteit. A háttérhatalom amúgy meg nem törekszik megegyezésre, hiszen nincs meg a tárgy, amiről meg kellene egyezni, azaz nincs atombomba program.. és ezt mindketten tudják.

2003-ban az Egyesült Államok azzal vádolta Irakot, hogy pusztító fegyvereik vannak, és miután lerohanták az országot kiderült, hogy Szaddam semmiféle tömegpusztító fegyvert sem rejteget, de az Irak elleni kampány alatt sorra mutogatták a titkos fegyverekről szóló bizonyítékokat, amikről most már tudni, hogy hamisak voltak. Ugyan ezt játsszák el Irán esetében is.

Izraelhez hasonlóan az Egyesült Államok is hangoztatja már egy ideje, hogy - végső eszközként - fontolgatja katonai erő alkalmazását, megakadályozandó, hogy az iráni urándúsítás atomfegyverhez elegendő dúsítottságú uránt eredményezzen, ami persze mese, valójában rezsimváltást akarnak elérni, hogy magukhoz ragadják a Közel-Kelet energiaforrásait.

"Jobb lenne diplomáciai úton és nyomásgyakorlással megoldani ezt, mintsem katonai erővel" - mondta Dan Shapiro amerikai nagykövet az izraeli rádió kedden készült műsorában. "Ez azonban nem jelenti, hogy az opció ne lenne teljesen elérhető - nemcsak elérhető, hanem már készen is van. A szükséges tervezőmunka befejeződött."

Izrael, a Közel-Kelet illegális atomhatalma, hogy konfrontálódjék az iszlámmal, kitalálta hogy fél Irántól, és már többször célzott annak lehetőségére, hogy megelőző háborút indít ellene. Az Egyesült Államok és Izrael kéz a kézben munkálkodnak Irán ellen és nem igaz a kettejük közötti úgy nevezett szakadék – mindkettő főnöke City of Londonban csücsül és onnan kapják az utasításokat.

 

http://aranykor.freeblog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3123113
Hónap: 15375
Nap: 421