Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az ENSZ által támogatott tudós nagyvárosokba zsúfolná az embereket

Forrás: Infowars.com

Mit szólnánk mondjuk egy ilyenhez?

A „Planet under pressure” (magyarul: nyomás alatt lévő bolygó) nevű szervezet által kiadott nyilatkozat szerint több tudós is úgy gondolja, hogy a globális népességnövekedés lassítása vagy „kezelése” érdekében sűrűbben lakott városokra van szükség. Akinek eddig kételyei lettek volna az elit tervét illetően, amit a modernkori Mein Kampf, az ENSZ 21-es Napirendje (Agenda 21) is nyíltan megfogalmaz, az jobb ha megfontolja mit is jelentenek ezek a bolygónk hataloméhes vezetőinek szájából elhangzó javaslatok,. Az MSNBC cikkében a világ népességéről szólva, az egyik tudós a következőket nyilatkozta:

„Természetesen nem akarjuk, hogy csak úgy bárhol mászkáljanak a vidéken. A földet a természetnek akarjuk megőrizni, ezért kell nekik szorosan egymás mellett élniük.”

Amennyiben kitartanak tervük mellett, hogy a népet megavárosokba zárják, az elit nyilván tisztában van vele, hogy előbb-utóbb falakra, magas, erős falakra is szükségük lesz, hogy az embereket ott tarthassák és irányíthatóak legyenek.

A „Planet under Pressure” egyik mérnök munkatársa, Michail Fragkias, az MSNBC-nek nyilatkozva elmondta, hogy „a (népességnövekedés) kezelésének kulcsa a sűrűbben lakott városokban rejlik.”

A NASA és az UNEP által közösen rendezett konferencia, az ENSZ idén júniusban megrendezésre kerülő Rio+20 Fenntartható Fejlődés konferenciáját is megelőzve szorgalmazta a sűrűn lakott városok kialakítását a népességnövekedés kezelésére.

 

„A városok képesek vertikális, nem pedig horizontálisan terjeszkedése, sokkal előnyösebb és kevésbé káros megoldás lenne a környezet számára,” mondta Fragkias.

Aki egy kicsit is ismeri a történelmet, tudja, hogy az emberek mesterséges nagyvárosokba történő bezsúfolása nem új keletű ötlet. Hitlertől Ceauşescu-ig több példát is felhozhatunk a múltból. A történelemből az is kiderül, mi történik ezekkel a tömegekkel az idő előrehaladtával.

A „Planet under Pressure” szervezői arra alapozzák kiáltványukat, hogy az emberiség az úgynevezett Antropocén korba lépett, amikor a föld geológiai és meteorológiai folyamatait nem a természetes körülmények, hanem elsősorban az ember viselkedése határozza meg. Martin Rees, egy ezzel a koncepcióval foglalkozó weboldalt idézve, a következőket nyilatkozta a konferencián:

„Ez az évszázad különleges a föld történelmében. Ez az első alkalom, hogy egy faj, a miénk, tartja a kezében a bolygó jövőjét,” írta az AFP hírügynökség. „Egy új geológiai kort találtunk fel: ez az Antropocén kor.”

A kijelentés kísértetiesen hasonlít egy másik tudós, Philip Cafaro elgondolására, aki ennek az új kornak a nevében a népesség komoly csökkentésére szólít fel:

„A tudósok szerint az emberiség megnövekedett igényei és ezeknek a földre kifejtett hatásai egy új korszakot vezetnek be: az Antropocén korszakot. A föld erőforrásainak ilyen önző és destruktív kisajátítását kizárólag fajközi népirtásnak minősíthetjük.”

„Az ember szaporodásának megállítása mindenképpen elengedhetetlen (de nem elegendő) feltétele a globális klímaváltozás katasztrofájának megakadályozására. Igazából a föld népességének jelentős csökkentésére lehet szükség, hogy ezt elérjük.”

A kompakt, emberekkel zsúfolásig megrakott városok kialakítása az ENSZ népességcsökkentési tervének fontos része. A megálmodott megavárosokban az emberek természetesen a modern és kényelmes RFID technológiát is élvezhetik majd, ezzel is megkönnyítve saját irányításukat. A világ többi részét, a „vidéket”, ahogy az MSNBC-nek nyilatkozó tudós mondta, az elit számára tartanák fenn.

 

http://idokjelei.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Február >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Statisztika

Online: 12
Összes: 2764333
Hónap: 16315
Nap: 499