Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az ENSZ-nek a víz is kell – Jönnek az okos vízmérők

Forrás: The Daily Bell

Az ENSZ Vízügyi Felügyelete megvizsgálja a víztörvények reformját… Júniusban lesz húsz éve, hogy a világ vezetői összegyűltek az első Föld Csúcstalálkozón Rio de Janeiroban, hogy kidolgozzák a fenntartható fejlődésre vonatkozó akciótervüket. Számos téma került megvitatásra, köztük a globális felmelegedés, az alternatív energiaforrások és a vízhiány. Idén júniusban a világ vezetői ismét összegyűlnek a Rio+20 Konferencián, hogy megvizsgálják mit sikerült elvégezniük azóta. – WaterWorld

Megint a régi nóta!

Az „egyenlőség” támogatói ellepték Brazíliát az ENSZ szervezésében folyó Rio+20 Föld-csúcs alkalmával. Az egyik napirendi pont az ENSZ homályosan megfogalmazott Integrált Vízforrás Kezelési (IWRM) kezdeményezése.

Az eredmény nyilván az emberek tulajdonjogának további gyengülése lesz az egész világon, a kommunitarizmus és a szocializmus zászlaja alatt.

Az IWRM az ENSZ hírhedt fenntartható fejlődés kezdeményezésének, az Agenda 21-nek a része, ami nem más, mint a magántulajdon eltörlésére irányuló tervhez használt retorika. Ez csupán egy újabb módszer a felülről jövő elit irányítás kikényszerítésére, a víz feletti hatalom átvételével, mondván, hogy „a víz mindenkié”.

Az ENSZ bürokratái azonnal lecsaptak a lehetőségre, hogy a globális felmelegedés nem létező problémája mellett a hamis vízhiányt is saját céljaikra használják.

Az ENSZ tisztviselői egyik válságot fedezik fel a másik után, azt állítva természetesen, hogy ezeket kizárólag az ENSZ képes megoldani. Vízválság márpedig nincs, kivéve a korrupció, a hanyagság vagy a kifejezett rosszindulat által az emberekre erőltetett vízválságot. A föld 70 százaléka víz. Számos kisméretű, egyszerű elven alapuló víztisztító készülék áll már rendelkezésre és számuk évről évre gyarapodik, áruk pedig csökken.

A vízválságra számos magánpiaci megoldás létezik. Ez évszázadok óta így van. Ezen a térem semmi sem változott, csak a jóindulat hiánya erősödött.

Egy ilyen, nem túl radikális megoldás lehetne például, ha engednék, hogy magánszemélyek is tulajdonjogot szerezhessenek a vízforrásokban. Amint valaki befektetéshez jut, nyilván érdekében áll, hogy megőrizze a víz tisztaságát és maximalizálja kihasználtságát. Nem akarjuk, hogy a multik rátegyék a kezüket a vízre? Ne engedjük, hogy pályázzanak.

Természetesen az ENSZ nem ilyen jellegű „megoldásra” gondolt. Az Egyesült Nemzetek Szervezetét a globalista elit egyes befolyásos tagjai alapították a világkormány céljainak támogatására. Nagyjából elmondhatjuk, hogy az ENSZ tevékenységei egytől-egyik hazugságokon alapulnak. Semmi sem az, aminek beállítják…

„Az ENSZ által támogatott tervezési folyamatban való részvétel valószínűleg előhozza a társadalom összeesküvésben hívő csoportjait és egyéneit… Társadalmunk ezen rétege, akik abban hisznek, hogy a „világkormány” és az ENSZ hatalomátvétele az USA felett az egyéni szabadságjogok lerombolása érdekében, megpróbálná legyőzni az „összeesküvéshez” (a helyi Agenda 21-hez) csatlakozó megválasztott tisztviselőket. Éppen ezért más nevet adtunk az általunk támogatott folyamatnak. Hívjuk átfogó tervezésnek, növekedéskezelésnek vagy okos növekedésnek.” – J. Gary Lawrence, Bill Clinton Fenntartható Fejlődés Bizottságának tanácsadója

 

Az ENSZ mindig új válságokat fedez fel, amelyekre összetett állami megoldásokkal áll elő. A megoldások mögött azonban egyetlen cél rejtőzik: a világkormány létrehozása.

Ez az egyik oka annak, hogy az ENSZ megoldásaihoz hihetetlen mértékű bürokrácia is társul. Az elit a merkantilizmus segítségével irányítja a világot, tehát a kormányt saját érdekei javára használja. Minden ENSZ megoldást ez a rejtett cél befolyásol.

Az ENSZ kéz a kézben dolgozik más transznacionális szervezetettek, amelyek magánpiaci entitásként tüntetik fel magukat. Ilyen például az IMF vagy a Világbank.

A Világbank az elit világkormány összeesküvésének egyik különösen aljas eszköze és mélyen benne van a hamis vízválságban a 2030 Vízforrás Csoporton keresztül, amelyet az idei Davosi Világgazdasági Fórumon alapítottak és a Világbank Nemzetközi Pénzügyi Vállalata felügyeli, egyes főszponzorok, mint a Global Green Growth Institute, a Nestlé, a Pepsico, a SAB-Miller, a Schweizerische Eidgenossenschaft, a Coca-Cola és az USAid közreműködésével.

Előbb utóbb elkerülhetetlenül előállnak az elképzeléssel, hogy a technológia alkalmasabb az állítólag eltékozolt (ki által?) források „kezelésére”. Jelen esetben az „okos mérést” ajánlják fel „megoldásként”. A Világbank és egyes magáncégek, mint a Pike Research, már javasolták az Okos Vízmérők alkalmazását.

Egy sajtónyilatkozatban Neil Strother, a Pike elemzője a következőket mondta: „Az okos vízmérők bevetése egyre gyorsabb ütemben folyik Európában és Észak-Amerikában és … más régiókban. A Világbank szerint évi 14 milliárd dollár értékű bevételkiesést jelentő, bevételt nem generáló vízhasználat mutatja, hogy gazdaságilag megalapozott a jobb vízmérési módszerek alkalmazása.”

A Pike Research előrejelzései szerint 2017-re globálisan 29,9 millió modern mérőinfrastruktúra (AMI) működik majd, a 2011-es 10,3 millióhoz képest. Az előrejelzési időszak végére a cég szerint évente 3,3 millió okos vízmérő kerül leszállításra évente, ami 476 milliárd dolláros bevételt jelent a gyártóknak.

Természetesen az okos mérőórákat sok támadás is éri, különösen Kaliforniában, ahol már a leszerelésük folyik, a számos egészségkárosító hatás eredményeként. (Lásd még: Okos mérőórák)

Ahogyan arról már korábban írtunk az új vezeték nélküli mérőórákat az „okos hálózat” kezdeményezés részeként kezdték felszerelni technológiai óriáscégek vezetésével, az Obama kormány és az Energiaügyi Minisztérium támogatásával. Ma a kezdeményezés leginkább az ellene indított bírósági perekkel van elfoglalva.

Legyen az víz, étel vagy energia (illetve bármilyen fontos forrás), biztosak lehetünk benne, hogy az ENSZ előbb utóbb felfedezi, hogy a forrással visszaélnek (ami így is van), veszélyben van és már kész is az új válság.

Ezt követően az ENSZ milliárdokat fog elkölteni a válság kezelését célzó összejövetelekre és bürokráciára, amelyek, ha eddig nem is volt probléma, biztosan rontanak a helyzeten.

Az ENSZ-nek szüksége van válságokra, hogy ezekkel alátámassza létjogosultságát.

Az elitnek a világkormány bevezetéséhez van szüksége válságokra.

Nekünk nem kellenek.


http://idokjelei.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3088063
Hónap: 15810
Nap: 418