Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az európai katasztrófa és a globális gazdaság elkerülhetetlen összeomlása

house-of-cards-49575.jpgMinden kezd összeállni az utolsó idők nagyjelenetéhez. Az globalista elit, a föld gazdasági, politikai és egyéb problémáit kihasználva és irányítva tereli a nemzeteket egy utolsó, globális diktatúra felállítása és vezetője, az Antikrisztus megjelenése felé. – Joseph Candel

Forrás: The Extinction Protocol, The Economic Collapse

Igen kérem szépen. Most már hivatalosan is kétségbe lehet esni a globális gazdaság állapota miatt. Az európai pénzrendszer szétesőben, a landolás pedig kemény lesz. Amennyiben Európa megmentése lett volna a terv, már megtették volna. A nagyhatalmú bennfentesek már kimenekítették a pénzüket minden sebezhető pozícióból és készen állnak, hogy meglovagolják a készülő káoszt. Az elkövetkezendő néhány hónap során lassított felvételként nézhetjük, amint Európában egyik szerencsétlenség követi a másikat, míg végül, valószínűleg ősszel, a nyári szabadságok után, tetőzik a helyzet.

Sok ember nem fogja fel, milyen mértékben befolyásolja Európa helyzete az egész világgazdaságot. Európa lakossága még az Egyesült Államok lakosságánál is nagyobb. Gazdasága és bankrendszere is jelentősebb.

A világon ma minden mindennel összefügg és egy európai pénzügyi összeomlás globális recessziót eredményezne. Amennyiben ez megtörténik, évek kellenek a kilábaláshoz. Kemény idők várnak ránk és ez nemcsak Európára, hanem az Egyesült Államokra is igaz, ahol még az előző válság sem ért véget. Belegondolni is nehéz, milyen mélységekbe süllyesztheti az országot ez az újabb recesszió.

 

A legnagyobb probléma a hihetetlen mennyiségű adósság, mind Európában, mind pedig az Egyesült Államokban.

Sokan élvezettel költötték eddig a kölcsönpénzt, de most eljött a visszafizetés ideje. Willem Biter, a Citigroup vezető közgazdásza szerint Olaszországnak és Spanyolországnak is komoly segítségre lesz szüksége.

Annak ellenére, hogy a görög választások végül a mentőakció folytatásának kedveztek, Görögországnak le kell nyelnie a megszorítások igencsak keserű piruláját és semmi kilátásuk nincs arra, hogy a visszafizetést átütemezzék, ahogyan azt sok görög reméli. Angela Merkel kijelentette, hogy Németország egy arasznyit sem enged a görög mentőcsomag feltételeiből. Mellesleg a Citigoup elemzői szerint még mindig 50-75% között van az esélye annak, hogy Görögország mégiscsak kilép a monetáris unióból az elkövetkezendő 12-18 hónap során.

Aki még mindig valamilyen globális pénzügyi csodára vár, felhagyhat a várakozással.

Ha az európai vezetőknek lenne egy rendkívüli terve a kontinens megmentésére, már előálltak volna vele. (Idők jelei: de mint tudjuk, egyelőre nincs szándékukban megmenteni az Uniót. Megvárják, amíg mindenki padlót fog és kétségbeesésében hajlandó bármit elfogadni.)

A kártyavár lassan összedől és a lapok nem rendezetten hullanak majd le. Még nagyon sok ember fogja elveszíteni az állását és az otthonát a következő néhány évben. Minden esély megvan rá, hogy ez a válság az előzőnél is keményebb legyen.

 

http://idokjelei.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 16
Összes: 2787668
Hónap: 20276
Nap: 616