Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az ökofasizmus növekvő veszélye

Forrás: Infowars.com

Kari Norgaard professzor kijelentése, miszerint az ember által okozott klímaváltozást megkérdőjelező embereket pszichológiai esetként kell „kezelni”, mert nem hajlandók elfogadni a világra erőltetett globális felmelegedés mantrát, kitűnő alkalom arra, hogy áttekintsük az elmúlt néhány év klíma pánikkeltőinek kijelentéseit és javaslatait, amelyekben szinte valamennyien a fasizmus ökológiai változatát próbálják népszerűsíteni a bolygó megmentése nevében.

A brit kormány, a Royal Dutch Shell, a Bank of America és hasonló elit bankok által finanszírozott Fórum a Jövőért (Forum for the Future) javasolta az alábbi videóban bemutatott forgatókönyvet, „Mozgó Megavárosok” elnevezésű projektjük egyik lehetséges variációjaként. A klipben az emberi viselkedés minden részére kiterjedő mintákat láthatunk, a húsfogyasztástól, az autóhasználaton keresztül, az állásválasztásig, amelyeket egytől-egyig egy diktatórikus vezetés szabályoz. Az állami kontrollnak ellenállókat elhanyagolt gettókba zárják, míg a lakosság többi része szorosan irányított szupermodern börtönvárosokban él. A fenti forgatókönyvben bemutatott drákói ötleteket egytől-egyig a múlt diktatúráitól kölcsönözték, de ezt persze meg kell bocsássuk nekik, hiszen a földért teszik!

 

 

 

Pentti Linkola, finn környezetvédő guru, nyilvánosan javasolta a klímaváltozás tagadók öko-gulágokban végzett „újraoktatását” és kijelentette, hogy az emberiség nagy részétől meg kell szabadulni, az életben maradtakat pedig a „zöld rendőrség” irányítása alá helyezni. Fontosnak tartja még továbbá a kényszerabortuszt, az autók elkobzását és az utazás korlátozását.

Martin Kreiggeist, egy másik finn környezetvédő író is egyetért Linkola öko-gulág ötletével és szerinte is az emberek elnyomása a „megoldás”. Felszólít, hogy „vegyük kézbe a fejszét” az emberiség egyharmadának eliminálása érdekében. Kreiggeist szeretné, ha a hasonló gondolkodású emberek, Linkola elképzelését tettekre váltanák, a túlnépesedés kérdésének megoldása érdekében.

2010-ben James Lovelock, a Gaia elmélet megalkotója, a Guardian-nek nyilatkozva elmondta, hogy „a demokráciát egy időre félre kell tenni,” hogy megküzdhessünk a globális felmelegedéssel és „csak néhány ember számára kellene hatalmat biztosítani,” akik felelősek lennének bolygónk irányításáért, mert az emberek túl buták ahhoz, hogy rájuk bízzuk saját sorsuk irányítását.

Ezt a hozzáállást képviseli Keith Farnish is, aki könyvében szabotázsra és környezetvédelmi terrorizmusra, mint például gátak felrobbantására és városok lerombolására szólít fel, hogy a földet visszaállítsuk az agrárkorszak idején jellemző állapotokra. Dr. James Hansen, neves NASA szakember, globális felmelegedés és Al Gore támogató, szintén egyetért Farnish javaslataival.

Dr. Eric R. Pianka, a Texasi Egyetem biológia professzora, a klímaváltozás vita egy másik prominens résztvevője, szintén az erőszakot képviseli. A Texasi Tudományos Akadémián 2006-ban mondott beszédében Pianka felvetette, hogy az emberiség 90%-át ki lehetne irtani egy levegő útján terjedő Ebola vírussal. A beszédet hallgató tudósokból és professzorokból nem váltott ki döbbent ellenérzést a kijelentés, sőt, állva tapsolták meg az ötletet.

John P. Holdren, a Fehérház jelenlegi tudományos tanácsadója, szintén az egyik legdiktatórikusabb, embertelen ökofasiszta gyakorlat bevezetését támogatja a környezetvédelem nevében. 1977-ben megjelent Ecoscience (ökológiai tudományok) című könyvében Holdren egy „planetáris rezsim” felállítását javasolja, amelyik kényszerabortuszokat, kötelező meddővé tételt hajtana végre és gyógyszerezné a vízforrásokat a felesleges szaporulat kiszűrésére.

 

Az emberiség mikro-menedzselését célul tűző elit arrogáns mentalitását talán Karen Seto, a Yale Egyetem professzorának a „Planet under pressure” (magyarul: nyomás alatt lévő bolygó) nevű szervezet kiadványában megjelent kijelentése szemlélteti a legjobban: „Természetesen nem akarjuk, hogy csak úgy bárhol mászkáljanak a vidéken. A földet a természetnek akarjuk megőrizni, ezért kell nekik szorosan egymás mellett élniük.”

A fent bemutatott emberek némelyike szerint még a levegővétel is a földanya ellen elkövetett bűn. A New York Times 2007-ben megjelent szerkesztői cikke komolyan felvetette az ötletet, hogy az emberek adót fizessenek a kilélegzett széndioxid után, mintegy „az atmoszféra, szemétlerakóként történő használatáért.”

2010-ben a brit kormány által támogatott, a globális felmelegedést hirdető 10:10 nevű csoport által készített információs reklámfilmben a tanár egy gombnyomással „szabadul meg” azoktól a gyerekektől, akik nem kívánnak részt venni az „önkéntes” széndioxid-csökkentő programban. A hangos negatív visszhangnak köszönhetően a szervezet kénytelen volt eltávolítani a filmet honlapjáról és nyilvános bocsánatkérést közzétenni.

 

 

 

A globális felmelegedés pánikkeltőinek van egy még kevésbé szalonképes követője is Charles Manson sorozatgyilkos személyében, aki a börtönben adott interjúi során többször is elismételte, hogy a bolygónak javára válna, ha úgy 50 millió embert lemészárolnának. Bár Manson még mindig börtönben van, ma már a klímaváltozás egyik gurujának tartják és egész csapat követője van.

Időnként néhány mentálisan zavart követő erőszakhoz is folyamodik. A James Jay Lee-hez hasonló emberek Francisco Lotero és Miriam Coletti nyomdokaiba kívánnak lépni, akik megölték magukat, fiúkat és kis híján csecsemőkorú gyermeküket is, hogy felhívják a világ figyelmét a globális felmelegedésre.

Miközben azt követelik az átlagemberektől, hogy rosszabb életkörülmények között éljenek a zöld célok elérése érdekében, a propaganda elsőszámú, igen képmutató támogatói luxuskörülmények között élnek. Gondoljunk csak Al Gore-ra és óceánparti villáira, fűtött medencéivel, terepjáróival, magánrepülőjével, amint az ökológiai lábnyomról papol a világnak. Vagy gondoljunk Károly hercegre, aki valamelyik palotájából üzeni nekünk, hogy az egyszerű emberek számára meg kellene tiltani a fürdést.

A lista korántsem teljes, de talán betekintést enged abba az ökológiai diktatúrába, amit a világra akarnak kényszeríteni az elit tervét hol tudatosan, hol tudtukon kívül teljesítő környezetvédelmi fanatikusok. Amennyiben szó nélkül hagyjuk, hogy véghezvigyék tervüket pontosan ez fog történni, mert teljes erővel folyik a tömegek újraoktatása és lebutítása.


http://idokjelei.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3089412
Hónap: 14306
Nap: 314