Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Benjamin Fulford - Fontos Találkozók Lesznek Június 15-20 Között, Melyekben Megkísérelnek Véget Vetni A Pénzügyi Krízisnek!

Számos titkos és magas szintű nyílvános találkozó lesz június 15 és 20-a között, melyeknek fő célja lesz megszűntetni a pénzügyi válságot, mely azzal fenyeget, hogy összeomlik a nyugati világ bankszektora!

 

Most mindenki abban bízik, hogy a 18-án kezdődő G20-as találkozón hatalmas áttörést fognak elérni!

Hogy a dolog kivitelezhető legyen, a White Dragon Társaság küldött egy üzenetet a 300-ak Tanácsának, javasolván egy olyan kampány bejelentését, melynek intenzitása a világháborúéhoz hasonítana, megcélozván a szegénység megszűntetését, megállítani a környezetszennyezést, felszámolni a betegségeket, és egyébként megpróbálni megmenteni csodálatos, de gyengélkedő Bolygónkat!

 

Ha a Tanács pozitívan reagál és a pénzügyi blokk még mindig fennáll, akkor a következő szintű utasítás már a P2-es szabadkőműves páholyhoz és a BIS-hez lenne címezve, olyan források szerint, akik érintettek a tárgyalásokban.

A másik gazember aki érintett az új pénzügyi rendszer felállításának megakadályozásában, az a drón sorozatgyilkos és a Federal Reserve alapító családjai által dróton rángatott Barack Obama! Ezen családok a Warburg-ok, Harriman-ek, Scherff-ek (Bush), Morgan-ek, Mellon-ok, Rockefellerek, Rothschildok, és szolgáik, akik a problémák fő forrását jelentik.

 

Eddig a pontig Bush-ék, a Rothschildok, a Rockefellerek, a Fekete pápa és a "ki kicsoda" a nyugati hatalmi eliten belül, már mindegyikük kínált csillagászati kenőpénzeket a White Dragon Társaság tagjainak, hogy megkíséreljék fenntartani befolyásukat a dollár - és eurónyomdák felett!

 

Szükségtelen mondani, hogy ezek a szupergazdag trilliomos családok egyetlen pillanat alatt értéktelen hulladékká válnának mesebeli pénznyomdáik nélkül! Amióta nem kerül nekik semmibe néhány plussz 0-t ütni a központi bank számítógépeibe, azóta folytatják egyre abszurdabb játékaikat olyan csillagászati számokkal, melyeknek semmi köze a valós világhoz! A legutolsó központi bank kötvényen, melyet egy bennfentes látott 46 darab!!! 0 volt, de az is épp olyan értéktelen volt mint a többi!

 

Annak lehetőségét is szem előtt kell tartanunk, hogy mi van akkor, ha a pénzügyi rendszer blokádja a nyugaton nem hozható összefüggésbe sem a Federal Reserve családjaival, sem a 300-ak Tanácsával, sem a P2-es páhollyal, a BIS-szel ,illetve semelyik más emberi szervezettel! Abban az esetben a mesterségesen kreált "szélhámos" hírszerzői történet felfedésre kerülne az MJ12 által, amit illene komolyan venni! Ez átmenetileg megszűntetné az elektromos pénzt, lenullázna minden bankot, és ideiglenesen visszatérnénk a készpénzhez, amíg a rendszert biztonságosan újra nem indítanák. Ez a lehető legrosszabb forgatókönyv a pénz összeomlását tekintve. Ez jelentős átmeneti nehézségeket eredményezne, de nem tömeges éhezést.

 

Mindenesetre, ha elég nagy mennyiségű ember szerezne tudomást az átverésről, az az a magántulajdonban lévő, a semmiből előállított fiat-pénzről, akkor abból óriási botrány lenne! A pénzteremtés folyamatának és elosztásának mostantól egy teljes mértékben átlátható folyamatnak kell lennie!

 

A háttérhatalomnak fel kell fednie az igazságot titkos szabályaikról/szokásaikról. Ez azt fogja jelenteni, hogy fel fog tűnni egy Dél-afrikai stílusú igazság és megbékélés társaság, mely előtt beszélni fognak bűneikről, melyeket az emberiség ellen követtek el, hogy elnyerjék bocsánatunkat.

 

Ez a továbbiakban azt jelenti, hogy a rabló, "főúri" irányító rendszer, mely az utóbbi legalább 100 évben működött, igen gyorsan le lesz bontva! Ez magában foglalja a történelem teljes átírását. Már tudjuk, hogy a történelem, melyet a nyugati iskolákban tanítanak, egy erőteljesen cenzúrázott verzió. Például a történelem valós változatában a rabló fejedelmek megszerezték és megszilárdították a totális hatalmat. A hamis verzió szerint a nagy monopóliumok és kartellek széttöredeztek a demokratikusan választott kormányok keze útján. Szintén a hamis verzió szerint a civilizáció Mezopotámiából indult ki 7000 évvel ezelőtt és egyéb más civilizációk sem sokkal öregebbek ennél! A valóságban a fejlett civilizációk több mint 14000 évesek a világ számos pontján! Talán a vatikáni könyvtár kinyitása a nemzetközi tudósoknak egy jó kiindulópont lenne!

 

Az iskola és a média agymosó tevékenységének szétzúzása radikális változásokat eredményezne. Egy orosz forrás szerint a sötétek olyan jó munkát végeztek, hogy további 15 évre lesz szükség, hogy egy új, nem agymosott generáció nőjön fel!

A White Dragon Társaság szerint az emberiségnek mostantól egyetlen parancsolatot kell követnie: úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak! Az elgondolás, hogy az emberek bármit megtehetnének, amit akarnak, akárhogyan akarják, bármikor akarják, vágyaik szerint, a titkos szövetkezőket szótlanul hagyva ledermednének.

 

A háttérhatalmi családok tagjai zavarodottnak és megrettentnek tűnnek és félelemmel tölti el őket az a gondolat, hogy az emberiséget felszabadítják. A sötétek valahogy azt gondolják, hogy a civilizáció összeomlik, ha az embereket nem rabszolgaként kezelik, de ez nyílvánvalóan nem igaz! Az emberek folytatni fogják a munkát és az alkotást, különben "unatkoznának". Természetesen a csatának még nincs vége és a vágyott szabad jövő még nincs itt!

 


 

Fordította és bejegyezte: Magellán 

http://valtozoban-a-vilag.blogspot.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3123919
Hónap: 15278
Nap: 582