Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Benjamin Fulford- Itt Az Ideje, Hogy Kína Felhagyjon A Fasiszta Amerikai Rezsim Támogatásával!

A sátáni erők, melyek illegálisan átvették a hatalmat, mind a Nyugati, mind az USA kormánya felett most sebzett vadállatként nukleáris terrorral fenyegetnek! Egy Brit hírszerző forrás szerint a bomba, amelyet Londonban terveztek felrobbantani, egy 500 kilótonnáról 100 kilótonnásra "lebutított" Ukrán SS19-es robbanószerkezet volt. A fegyver, amelyet Angliából követtek nyomon Németországig, mára már valószínűleg Japánban van- a forrás szerint! A Japán felségvizeket végülis nem érte el a szerkezet, melyet tengeralattjáróval szállítottak.

A feltételezhető kirakodási pont Miura- félsziget lenne, mely Japán középső részén található- a forrás szerint.
Japán AVACS- gépek számára "látható" lenne a szerkezet miközben szállítják, mert árnyékolatlan lesz. A bombát akkor hozták Londonba, amikor rejtélyes okokból a Brit Védelmi Minisztérium egyik vezetője minden felderítő AVACS- gépet leparancsolt a Földre!

Ezek a nukleáris töltetek egy tétel részei voltak, melyeket egy Orosz fegyverkereskedő- Victor Bout- adott el- a forrás szerint. Irán is vett néhányat a fegyverekből!

Ez egy új, részletes hírszerzői összekapcsolódás más forrásokkal, beleértve az FSB- ügynök Richard Sorge- zsal és az Iráni Sah egyik közeli rokonával.

A sötét erők még egy kísérletet fognak megtenni, hogy kirobbantsák a 3. Világháborút.

Úgy tűnik, ez volt igazi titkos napirendje a NATO terrorista államainak csúcstalálkozójának, melyet az elmúlt hétvégén tartottak Chicagó-ban!

Hírek szólnak arról is, hogy hatalmas rakomány lopott aranyat mutogattak a NATO- vezetőknek a találkozón!

Valahogy ez a bűnöző csoport azt gondolja, hogy még több tömeggyilkosság és lopott arany lehetővé teszi számukra, hogy folytathassák uralmukat, mely gyilkosságokra, megvesztegetésre és hazugságokra épült, azonban napjaik meg vannak számlálva!

Az is említésre méltó dolog, hogy tárgyalásban állunk egy alcsoporttal, mely a 300-ak Tanácsán kívűl és belül helyezkedik el, de nem tárgyalunk az egész csoporttal.

Múlt héten a gyengélkedő Akihito császár egy ritka tengerentúli utazás apropóján meglátogatta Erzsébet Angol királynőt. A látogatás egybeesett egy ajánlattal a 300-ak Tanácsa részéről a Dragon Family irányába, hogy tegyenek felhasználhatóvá 7000 trillió (magyarul billió) yent, mellyel megszűntetnék a szegénységet és véget vethetnének a környezet rombolásának! Ez az összeg elég lenne ahhoz, hogy a Földön mindenki 120000 dollárt kapjon!

Április elején egy személy jelent meg, aki elmondása szerint képviseli a White Dragon Királyi társaságot. Ez a személy Japánba ment, hogy találkozzon a White Dragon Family lépviselőjével. Azt állította, hogy  csoportja ázsiai és európai királyi családokat képvisel. Azt mondta, hogy Hiroshi Nakano nekik dolgozott, aki Akihito császár felett áll! Abban az időben megkérték rá, hogy bizonyítsa mondanivalóját, egy Akihito császártól származó kézzel írott levéllel, melyet Masaaki Shirakawa-nak a Bank of Japan elnökének írt, hogy szabadítsa fel a fent említett pénzalapokat. Emberünk egyedül Masako hercegnő levelét tudta felmutatni. Masako Hisashi Owada lánya, aki a Világbíróság egyik bírója és Rockefeller Trilaterális strómanja!

Mindazonáltal a pénzforrások még mindig le vannak fagyasztva olyan emberek által, melyek P2-es szabadkőműves páholyokhoz köthetők. Nyílvános akadálynak tűnik a Washington DC-ben székelő vállalati kormány Obama elnököt használva névleges vezetőként, illetve további akadályt képeznek magas rangú kínai kormányzati tisztviselők, akik lepaktáltak az előbb említett P2-es páhollyal! A titkos akadály az új P2-es vezető, akinek a személyazonossága felderítés alatt van.

Egy eseményben, mely kapcsolódhat az ügyhöz, egy fiatal európai nő felvette a kapcsolatot az íróval (Fulford?) mondván, hogy a családjának van egy barátja, aki a maffiához köthető, aki azt mondta, hogy őt azért "teremtették" hogy emberi áldozat legyen olyan emberek által, akik Lord Nicholas Windsor- nak dolgoznak, aki közvetlen leszármazottja King George V- nak és egy P2 páholy vezetőjének! Nos, Lord Windsor, támogatja nyíltan az ellenzéket az abortusz kérdésben, hogy még több feláldozható embertszerezzen a rituáléihoz? Felvettük a kapcsolatot Lord Windsor PR- managerével  és kértük, hogy foglaljon állást!

Mindenesetre új nagyhatalmi csoportok ajánlották fel támogatásukat a White Dragon Társaság céljaihoz: ez a Török kormány, az ősi Közép- Keleti Asszaszinok Rendje, és a Teknős Szigetek spirituális harci vezére (Észak Amerika).
A Török kormány meghívott egy White Dragon Társasági tagot Törökországba a múlt héten, ahol hivatalosan felajánlották segítségüket a sötét erők elsöprésében. Ez fontos dolog, hiszen a sötétek Törökországhoz vezetik vissza eredetüket, és számos erőteljes ősi ellenségük van ebben az országban. A Törököknek javasolták, hogy gyakoroljanak nyomást az Öböl menti bábországokra!

Az eredeti Asszaszin- kultusz túlélői a Közel- keletről, akik Indiába és egyéb helyekre menekültek miután a Mongolok  megsemmisítették fő erődjeiket, szintén felajánlották szolgáltatásaikat a háttérhatalom eltávolítása céljából!
A White Dragon Társaságnak szintén felajánlotta a segítségét William Twofeather, aki egy Apacs háborús vezetője a Teknős Szigetek eredeti bennszülött lakóinak (Észak Amerikát nevezik teknősnek, mert formára hasonlít az említett páncéloshoz).
Twofeather elmesélt egy történetet, amelyben egy 30 főből álló apacs csapat legyőzött egy 3000 fős amerikai hadsereget, mely az egyik legnagyobb hőstettük! Harcosaik beásták magukat a föld alá és szívószállal lélegeztek. Néhányuk álcázott őrhelyeken várt, amíg a tábornokok és segítőik közel nem értek a harcosokhoz, és ezután megadták a jelet a támadáshoz. Az amerikai erőket ennek következtében lefejezték és demoralizálták, még mielőtt azok rájöttek volna, hogy ki támadta meg őket! Ez a pontos módja a taktikának, amely szükséges a sötét erők eltávolításához! A vezetőkre kell koncentrálni!

Twofeather azt mondta a törzs véneinek, hogy látogassanak Japánba, Kínába, Koreába és a világ többi részére, hogy terjesszék az Apacsok és a Teknős Szigetek első nemzeteinek titkos tanításait. Ezek főleg spirituális tanítások, de magukba foglalnak nagyon veszélyes, titkos ismereteket, melyeket csakis megbízható és erkölcsileg egyenes embereknek szabad továbbadni!
Twofeather egy veterán az amerikai különleges tengerészeti erőknél és egy büszke amerikai, akit megdöbbentett, hogy mi lett az országgal, amelyért hajdan hősiesen harcolt!
 
 
Fordította és bejegyezte:Magellán

 

http://valtozoban-a-vilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3123909
Hónap: 15282
Nap: 587