Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Benjamin Fulford- Káosz Több Fronton, Ahogy A Háttérhatalom Szabályozott Pénzügyi Összeomlása Folytatódik!

Fordítói megjegyzés: Habár több bírálat is érte Fulford legutóbbi és általában összes írását kemény stílusa miatt és mert túlságosan bízik a White Dragon Family-ben, ugyanakkor szerencsére olvasóim nyitva tartják kutató szemeiket és észreveszik a lényeget az "odapörkölős" stílus mögött! Így fordult elő, hogy az előző cikk után sokan jelezték/jeleztétek nekem Május 26-án, hogy Kína és Japán júniustól elutasítja az egymás közötti kereskedés elszámolásánál az USA dollárt. Jent és Jüant használnak ezentúl!!! Köszönöm! Nekem is és még sokaknak "bejön" Fulford "gyere ki a hóra" stílusa, mert ő egy üde színfolt a leleplezők táborában! Aki pedig a meséket szereti , annak ott van a Hupikék Törpikék (én is bírom). Bár a bennfentes információk szerint épp fordított a szereposztás, hiszen inkább a mérges szömörce, illetve az áfonyabokrok takarásában kavircoló, alantas kis terveiket szövögető törpikéknek kéne a körmére nézni  alaposan és nem a már hajlott korban lévő, korábban elismert professzorként tevékenykedő Hókuszpókot kellene démonizálni!

De ennyit mára a humorból és következzen az ember, aki nem fél kiereszteni a hangját, íme:
 
A legfelkapottabb témának tűnik napjainkban a nyugati országokban uralkodó káosz, de amivel igazából szembesülünk, az a sötét erők irányított összeomlása, amely átvette a hatalmat a Nyugati pénzügyi rendszer felett és csaknem romlásba taszította is azt! Az események között, melyek összekapcsolhatók voltak ezzel az összeomlással, volt hamis rakétaindítás Észak-Koreában, folyamatban van egy Obama elleni merénylet felderítése, többszörös zálogjogokat léptettek életbe több, a sötét erők által uralt bank ellen, a Trilaterális Bizottság találkozója Tokióban, példátlan katonai hadgyakorlatok, és egyebek.
Egy nagyon veszélyes időszakba lépünk most be, amikor a sarokba szorított  Háttérhatalom biztosan tervezett egy hatalmas bombamerényletet Tokió, London, vagy Róma ellen, hogy tovább fenntarthassák hatalmukat! Katonai, rendőrségi és egyéb akciók háttérhatalmi erőközpontok ellen szintén indulásra készen állnak!
Egy biztos jele a változásoknak azok számára, akik még mindig görcsösen kapaszkodnak a régi világrend paradigmáihoz, azok a közös Kínai, Orosz és Amerikai hadgyakorlatok, melyek amerikai földön kerülnek "megrendezésre"! Az egyik oldalon a Pentagon sötét oldalon álló erői azon dolgoznak, hogy rátegyék a kezüket a titkos ázsiai aranykészletekre. Emiatt volt is egy konfrontáció a Dél- Kínai tengeren, ahogy azt már korábban említettük. Egy másik fronton az egyesült amerikai és orosz erők tervezik kifüstölni a sötét náci erőket a denveri reptér alatti titkos bázisról. Ezen katonai műveletek világossá teszik, ha semmi mást, akkor annyit, hogy  geopolitikai szempontból érdemesebb transznacionális klikkekben gondolkodni, mint nemzetállamokban.

A két pártra szakadás az Obama-pártolók és a Szabbatista gengszter frakció között az egyik ilyen példa. Az Obama elleni kolumbiai merénylet-kísérlet Áprilisban a saját titkosszolgálata által, egy jó példa a felfokozott helyzetre.

A vállalati propaganda média persze csak a szexbotránnyal van elfoglalva. Mindazonáltal, mind az MI6, mind a CIA- források állítják, hogy a gyilkossági kísérlet az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanyahu és Rahm Emanuel, titkosszolgálati ügynök részéről volt megrendelve.

Obama természetesen nem vádolhatja meg nyílvánosan ezeket a személyeket, hiszen akkor a Chicagó-ban meggyilkolt homoszexuális szeretőiről rántaná le a leplet az igazságról "nem igazán" hírt adó propagandikus média! A sötétek most azon fáradoznak, hogy chat-fórumokon olyan hamis információkat terjesszenek, miszerint a merényletet mindössze néhány amatőr szélhámos ügynök tervezgette!

Mindenesetre Netanyahu-t és pártját megtagadták az Izraeliek! Ennek legnyílvánvalóbb jele, hogy a korábbi izraeli belső biztonsági főnök, Yuval Diskin megvádolta Netanyahu-t és csoportját, hogy ők egy nem hozzáértő messianisztikus csoportosulás! Eltérően más megjegyzésektől, ezt a dolgot széles körben idézték a vállalati propaganda médiában. Úgy látszik a valódi zsidók végre magukra találnak és kisöprik a rendszerből ezt az élősködő, terrorizáló bandát!

Az amerikai tiltakozó mozgalmak, mint az Occupy Wall Street felkészülnek a nyári demonstrációkra. A szervezők csak a szép idő eljöttére koncentrálnak, ami meg is érkezett.

Eközben, bár mindenki felfokozottan várja a tömeges letartóztatásokat, mely végleg kisöpörné a korrupciót és a gengszterizmust Washington DC-ből, ez még mindig nem történt meg! Növekvő számú ember  türelmetlenkedik mind a katonaságban, mind pedig azon kívűl, látván a várva - várt esemény kínzó késedelmét ! Azonban a parancs addig nem érkezik meg a Pentagonból, amíg "az i-k ki nem lesznek pontozva, illetve a t-k be nem lesznek x- elve" az új pénzügyi rendszerben! (A csatornázott üzenetek alapján a Teremtő fog egy fénycsóvát kűldeni a Galaktikus Föderációnak, akik aztán a megfelelő földi csoportokat tájékoztatják, és ezután indulna meg a kitakarító akció!- a fordító megj.).

Európában az összeomlás jelei mindenki számára jól láthatóak. A Spanyol válság, a Holland és Francia rezsimváltás, letartóztatások Európában, a nagy bankok összeroppanása mind jól nyomon követhető a mainstream médiában és az interneten!

Ezzel kapcsolatban, a White Dragon társaságot megkérték, hogy továbbítsa a következő információt: Az amerikai ügynökség "tisztább" egy név: "Leftie" által. Az üzenet el lett küldve Olaszországba, hogy takarítsák el a szemetet! Ez feltehetően a higiéniai kockázatra vonatkozik, amely szerint egy sor baktériumcsoport pózolgat, melyek az olasz közintézményekben találhatók meg!

Eközben Ázsiában sok minden történik a felszín alatt. A sötét erők albizottsága, mely Trilaterális Bízottság néven ismert, nemrég Tokióban ülésezett. A találkozó hangulata meglehetősen visszafogott volt, de sok megbeszélnivaló volt a víz alatt található vagyonról, mely a Dél-Kínai tengeren található! Ezt kísérte a Pentagon és szövetségeseinek katonai manőverei a Dél-Kínai tengeren, illetve különböző összeesküvő csoportok provokatív nyilatkozatai, melyekben apró területi vitákról volt szó Kínával.

Ezt a kardcsörtetést egy nevetséges show kísérte Észak-Koreában. Több száz sötét vezető és nemzetközi vendég volt meghívva Észak-Koreába Kim Il Sung 100 éves évfordulójára. Az ünnep egyik csúcspontjaként a vendégek mindent megtettek azért, hogy lássák, amint kilövik a "provokatív rakétát". Azonban, az úgynevezett kilövés idején 1 vendég sem volt jelen, és az egész kilövési területet amúgy is sűrű köd fedte be! A Japán katonai hírszerzés jelentése alapján egyetlen külföldi kormányszerv sem volt képes felvételt készíteni a meghiúsult rakétatesztről. Többen arra tippelnek, hogy ez egy hatalmas reklámfogás volt. (csatornázott üzenetek alapján a Galaktikus Föderációnak köszönhető, hogy az egészből nem lett semmi!- a fordító megj)

A nemrég Washington-ba látogató japán miniszterelnök Yoshihiko Noda hűvös fogadtatásban részesült. Engedélyt kért, hogy hozzáférhessen hatalmas mennyiségű pénzösszegekhez, melyek a Bank of Japan számítógépein találhatók, de sem Obamának, sem egyéb washingtoni szolgának nem állt módjában teljesíteni ezt a kérést. Ha lett volna rá lehetőségük, már korábban megtették volna saját céljaik érdekében!

Ahelyett, hogy zálogjogot foganatosítottak volna a Bank of Japan ellen, ahelyett ez az intézmény illegális és tisztességtelen pénzcsinálásban vett részt 1968 óta! Attól függően, hogy hogy fog reagálni a zálogjogra, a Bank of Japan-t a rendőrség, illetve az Interpol zár alá helyezheti!

Sokak véleménye szerint Japánban és a nyugati világban hamarosan végbemegy a rezsimváltás, melynek során a régi világrend össze fog omlani!

Közben a White Dragon Family szisztematikus hadjáratba kezdett több szinten, hogy megdöntse a sötét erőket! Először nem lesz sok látnivaló, úgyhogy csak várjunk! (Az isteni jelre!)


Fordította és bejegyezte: Magellán

http://valtozoban-a-vilag.blogspot.com/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3121309
Hónap: 17197
Nap: 482