Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bill Gates Támogatja A GAVI-t, Annak Érdekében, Hogy Minden Ember Be Legyen Oltva!

 

 

Íme a vakcina-mágus, aki csak "jót" akar.
Bill Gates arra használja fel a Microsoft-tól való visszavonulását, hogy a világon minden gyereket beoltasson az ember által ismert legmérgezőbb vegyi anyagokkal, nem említve az élő baktérium- és víruskultúrákat, melyeket a vakcinához hozzáadtak, hogy a beoltott személy biztosan megkapjon halálos betegségeket!
 
A Bill- és Melinda Gates Alapítvány, valamint a Globális Szövetség a Vakcinákért és az Immunitásért (GAVI) célja, hogy beoltsanak minden egyes embert a bolygón!!! Politikai befolyást és megfélemlítést alkalmaznak, hogy elérjék céljaikat. Seth Berkley a GAVI Ügyvezető Igazgatója hiszi, hogy ez a helyes, járható út.
 
A GAVI sikeres abban, hogy kormányokat kényszerítsen bele, hogy engedélyezzék a szervezetnek, a nem iparosodott országok polgárainak beoltását! Ez a megállapodás nem mindig önkéntes!
 
A Malawi-i gyerekeket 2011- ben eröszakkal oltották be fegyverellenőrző pontoknál!
Gates és a WHO Indiában oltották be a gyerekeket gyermekbénulás ellen, mikor egy igen furcsa eset borzolta a kedélyeket, nevezetesen hogy nem pólió vírus okozta bénulásos eseteket regisztráltak tömegével a beoltott embereknél! polio=paralízis
 
A GAVI nem nevezte jelentősnek a pakisztáni haláleseteket, ahol ők oltották be az embereket paralízis ellen! Egy vizsgálat megállapította, hogy a GAVI egy előzőleg nem tesztelt vakcinát alkalmazott, amikor pakisztáni gyerekeket oltottak be, mutatván az empátia teljes hiányát, mely jellemző erre a multinacionális vállalatra!
 
A WHO a GAVI egyik partnere, mely összeállt a Világbankkal és az Egyesült Nemzetek Népesedési Alapjával az 1970-es években egy Különleges Harci Kötelék alatt,melyben vakcinákat használnának a termékenység szabályozásához! A "harci kötelék" egy globális koordinációs testületként tetszeleg az anti- termelékenységi vakcina mellett! A GAVI-t a Bill- és Melinda Gates Alapítvány támogatja a globális beoltó projectek "sikeressége" érdekében!
 
A Reuters szerint a Bill- és Melinda Gates alapítvány hatalmas összegekkel támogatta a a GAVI-t a mutatvány után, ezáltal megmentvén a cégóriást. Társultak a Brit kormánnyal, hogy kisajtoljanak belőlük nagyjából 4.3 milliárd dollárt!
 
 

A GAVI konferencián Bill Gates azt mondta a hallgatóságának, hogy ő hisz abban, hogy a világnak szüksége van egy "vakcina egyenlőségre", amelyben meggyőződnének arról, hogy minden ember be legyen oltva!
"Most a 2 utolsó vakcinát gazdag gyerekeknek beadjuk pneumococcus és a rotavírus ellen, és 5 év múlva minden gyerek be lenne oltva"! "Ez azt jelenti, hogy most először az életben elismerjük az oltások jogosságát"Fordította és bejegyezte: Magellán


http://valtozoban-a-vilag.blogspot.com/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3123156
Hónap: 15369
Nap: 436