Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bréking: A világvége magyar!

A Hír24 információi szerint nemrég rovásírásos emlékek kerültek elő, amelyek bizonyítják: a maják elszámolták magukat, a világvége 2014-ben lesz. A leletek még a Gyurcsány–Bajnai-kormány idejéből valók, ezért csaknem száz évre titkosították őket.

 

„Lesz világvége, de nem most, és nem úgy, ahogy most gondolják” – jelentette ki a Hír24 kérdésére egy magát megnevezni nem kívánó politológus. Hozzátette: a legfrissebb kutatási adatok egyértelműen bizonyítják, hogy 2014-ben olyasmi történik majd, amire senki sem számít.

Régészeti körökből származó információk szerint még 2009-ben, a Dobogókő és Pilisszentlászló közötti autópálya építésekor kerültek elő rovásírásos tekercsek. Ezeken – többek között – olvashatók a következő országgyűlési választások eredményei, a jövő heti lottószámok és a közelgő világvége pontos időpontja. Utóbbi miatt a táblákat 99 évre titkosították.

A hírt a kormányszóvivő nem kívánta kommentálni, de azt sejtetni engedte, hogy a táblák a magyar függetlenségi harc legkorábbi bizonyítékai. Bár sajnálatosnak nevezte, hogy a tábla tanúsága szerint 2014-ben vége lesz a világnak, de – mint mondta – a lényeg, hogy addig sem engedünk a külföldi hatalmak nyomásának.

Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő szerint az apokalipszis a Gyurcsány–Bajnai-kormány és – előrevetítve – a Gyurcsány–Bajnai-koalíció magyar nemzet ellen elkövetetett sorozatos bűntetteinek az egyenes következménye. Selmeczi emiatt a civil CÖF és a civil CET szervezeteket kéri fel, hogy egy újabb Békemenet segítségével derítsék ki, a Gyurcsány–Bajnai-kormány, a Gyurcsány–Bajnai-koalíció vagy a világvége okoz nagyobb károkat a magyarságnak.

Az ellenzék hevesen bírálta a kormány világvége elleni intézkedéseit. A szocialisták szerint csupán a pénzügyminiszter nyilatkozatai miatt kell aggódnunk.

Bajnai Gordon szerint a világvégejóslatok részei egy jól kitervelt karaktergyilkosságnak, amely még a maja időkig nyúlik vissza.

Orbán Viktor kijelentette: a világvége nem befolyásolja a múlt héten, a két napja és a tegnap elfogadott felsőoktatási keretszámokat sem.

A Hír24 birtokába került rovásírásos világvége-jóslat szövege a következő:

 

Forrás: Hír24

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Margó - Budapest

Viládvége? 2000 évvel ezelött egy nagy tanító a következő válasz adta: azt senki sem tudhatja - egyedül csak az Teremtő és én hiszek neki.

Erika - fenyotoboz@yahoo.com

Sehol sem találom az Ön e-mail címét, így hát ez alatt az egyértelműen hülyítő cikk alatt (bár most már a többi is az számomra) bátorkodom megkérdezni: Ön szerint mi történt dec. 21 és 22-én mindabból, amiről ezeken az oldalakon szóban vagy írott formában elhangzott? Tényleg érdemes volt ekkora felhajtást csinálni e dátumok köré?

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3122613
Hónap: 15730
Nap: 440