Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Charles Nenner: "az összeomlást egy komoly háború kitörése váltja majd ki 2012 vége és 2013 között”

Charles Nenner cikluselemző, volt Goldman Sachs-os a Fox Business adásában elmondta tavaly, hogy egy komoly, az egész világot megrázó közel-keleti háború kitörésének hatására a Dow Jones 5000 pont alá fog zuhanni 2012 végére, ami pénzügyi összeomlást fog eredményezni. David Asman és Elizabeth MacDonald, a műsor házigazdái nem találtak szavakat. Nenner szerint, aki a háború és béke periódusait is tanulmányozza, az összeomlást „egy jelentős háború kitörése váltja majd ki 2012 vége és 2013 között”, amire a Fox Business riporterei azt bírták mondani: „Hűha!”

2007-ben már Nenner  előre jelezte a 2009-es válságot, valamint 2012 második felétől komoly problémákat lát a pénzpiacon.

„Összeomlás felé haladunk” –mondta egy cikk szerint. Európában defláció indul és szintén komoly problémák lesznek, amit csak a lokális pénzek élhetnek túl, de azokkal is az a baj, hogy ellenőrizés alatt állnak.  Javasolja, hogy a pénzünket kézzel fogható dolgokba fektessük. Vegyünk földeket, és az ott megtermelt élelem segíthet átvészelni a várható árfolyamemelkedést. Azt mondja, hogy Hollandiában neki is van egy farmja, és sokan mások is inkább saját földekben gondolkodnak, hogy elkerüljék a válságot. Talán ez a válasz arra, hogy Cameron filmrendező miért költözik az új-zélendi tanyájára.

Tavaly évelején még nem volt annyira egyértelmű ez a közel-keleti fegyveres konfliktus, de látva Szíria és Irán ügyét, ugyanez ma már nem mondható el. A nyugat imperialista világelit magáénak akarja tudni a Közel-kele energiaforrásait, igaz Szíriában nincs semmi, de itt van az Iránhoz vezető út. Irán a cél..és Kína, valamint Oroszorszég.

Előre egy harmadik világkonfliktus felé

Nehezen megy a líbiai típusú közbeavatkozás Szíriába, de mindent megtesznek, hogy kirobbantsák a háborút miközben ők, a média segítségével, tiszták maradnak, s ennek érdekében sok mesét találnak ki. Így legalizálják világhódító háborúikat. Iránról kitalálták, hogy atomfegyvert gyárt és az „a” terv, hogy Izrael megtámadja Iránt, de nekik az lenne a jó ha Irán lenne az agresszor, ezért szíriai krízissel próbálják kiugrasztani őket…a legjobb, ha mindig az ellenség a bűnös… Szíriában próbálkoznak és a fegyveres konfliktus kikényszerítéséért újabb és újabb robbantásokat rendeznek a külföldről fizetett terroristák  segítségével.

A legújabb katonai közbeavatkozást sürgető ürügy, hogy a Szíriában lévő Izraelt és a világot fenyegető tömegpusztító fegyverek hamarosan terroristák kezére juthat és ezt mihamarabb meg kell akadályozni.

„Szíria szövetségeseként és a Biztonsági Tanács állandó tagjaként Oroszország bejelentette, vétóval fog élni minden, az Aszad-rezsimet elítélő határozattal szemben, és noha Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár csütörtökön érezhető ingerültséggel hangoztatta, a világszervezet megfigyelői nem azért vannak a közel-keleti országban, hogy a hulaihoz hasonló tömegmészárlásokhoz asszisztáljanak, Susan Rice amerikai ENSZ-nagykövet arról beszélt, itt az idő az ENSZ-en kívüli diplomáciai fellépésre. „Nagy veszélyeket rejt magában egy kihelyezett háború, amelyben minden oldalról fegyverek áramlanak be az országba” – figyelmeztetett Rice.

Lépésekre készül ezzel párhuzamosan Izrael is, de a zsidó állam nem amiatt az arzenál miatt aggódik, amely esetleg beáramlik Szíriába, hanem azért, amely már ott van. Jair Golan tábornok, az izraeli hadsereg északi parancsnokságának vezetője szerdán úgy fogalmazott, Szíriában polgárháborús állapotok uralkodnak, és „bukott államként” az ország a szélsőséges iszlamisták fegyverraktára lehet. Tekintélyes arzenálról van szó: a főleg orosz gyártmányú fegyverek között föld-levegő és tengerről indítható rakéták, de vegyi fegyverek is vannak. Ez utóbbiakat Damaszkusz ugyan még soha nem vetette be, de a terroristák számára kecsegtető lehet megszerezni őket – mondta Golan, aki szerint az izraeli hadsereg már készülődik a Szíria jelentette „hatalmas kihívásra”.

A Bilderberg-gyűlés épp a napokban zajlik (erről majd egy későbbi bejegyzés fog szólni), és nyilván téma lesz a közel-keleti kérdés legalábbis tavaly az volt nézd meg ezt a Jim Tucker interjút az első másfél perc eléggé beszédes.

 

http://aranykor.freeblog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3088055
Hónap: 15817
Nap: 423