Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


David Wilcock - Letartóztatási parancsot adtak ki a Federal Reserve nemzetközi ágai ellen! 1.rész

Írta: David Wilcock 
Fordította: Delfin Letartóztatási parancsot adtak ki a Federal Reserve nemzetközi ágai - az Európai Központi Bank, BIS, Németország, Franciaország, Hollandia, Belgium, Olaszország és Japán – ellen.


LÉNYEGES VÁLTOZÁSOK KÖZELEDNEK

Félelmetes felfedezni azt, hogy a világot pszichopaták futtatják – azok, akik több milliárd ember halálát szeretnék látni.
Sokan nem is bírnak ezzel szembesülni. Elméjük egyszerűen kikapcsol - és gyakran támadják azt  ki erről hírt hoz.
Mindazonáltal, nem volt még korrupt rezsim mely valaha túlélte volna a teljes nyilvánosság előtti lelepleződést. A jelenlegi helyzet sem különbözik.
Bőséges bizonyíték van arra, hogy ez a csoport létezik - és hamarosan vereséget szenved. Jelentős változások fognak történni a világban.
Már bizonyított, hogy a nemzetközi bankárok kis csoportja magához ragadta a bolygó és erőforrásainak irányítását. Tervük érvényben van 300 éve, és ezt követte a könyörtelenül hatékony kivitelezés.
E csoport nyeregből való kiütése különösen nehéz, annak köszönhetően, hogy a társadalmunkban minden területet áthatottak - beleértve a médiát, a kormányt és az igazságszolgáltatást.
Ugyanakkor úgy tűnik, hogy hamarosan sor kerül megbuktatásukra 138 nemzet nemzetközi csoportosulása által - akik arra szövetkeztek, hogy véget vessenek Pénzügyi Zsarnokságnak.


SOHA NEM GONDOLTAM VOLNA, HOGY SZEMÉLYESEN ÉRINTETT LESZEK

Benjamin Fulford, a Forbes magazin egykori kelet-nyugati irodájának vezetője, már beszélt erről néha - és bár én már négy-öt alkalommal interjút készítettem vele, ez volt az én teljes részvételem a dologban.
Tavaly novemberben, a régóta várt per végül megjelent az interneten. New York Déli Kerületi Bíróságán nyújtották be.
Valójában én bementem és megtámadtam az eredeti pert - kitartóan. Írtam néhány kiemelkedő bírálatot. A kritikáim igazság volta, a megjelenésétől számított néhány napon belül, nyilvánvalóvá vált.
Legnagyobb meglepetésemre, közvetlenül kapcsolatba kerültem Neil Keenannal, aki a szövetség nevében nyújtotta be pert. Keenantől tanulmányozásra kaptam egy elképesztő mennyiségű támogató adatot. Nagy része még nem került nyilvánosságra. 
Fogtam az adatokat, beleértve a soha nem látott fényképeket, és egy hatalmas vizsgálatot végeztem. A végleges eredmények a Pénzügyi Zsarnokság címen lettek közzétéve ezen a honlapon ( divinecosmos.com).
Saját következtetésem az volt, hogy ez a történet nagyon is valóságos - és a tömeges letartóztatásokat tervezik. Megbízható bennfentesek számomra megdöbbentő részletekkel szolgáltak, valójában mennyire alapos és széles körű is ez a terv.


TÖMEGES LETARTÓZTATÁSOK ÉS ZÁLOGJOGOK

Nem sokkal azután, hogy megjelentettem a kutatásomat, egy új, Drake nevű bennfentes jelentkezett - azt állítva, hogy a "jó fiúk"-tól kapott információkat a Pentagonban, hogy az embereket felkészítse, mire készülnek.
Nyilvánvaló, hogy a működési biztonság érdekében a legjobb, ha a lehető legkevesebbet mondják el. Ez egy veszélyes folyamat. Legyünk őszinték.
Ez nem változtat azon, hogy milyen sürgősen meg kell tenni -, hogy biztosítsák a békés jövőt mindenki számára, és megakadályozzák a Föld teljes megsemmisülését.
Mindazonáltal, ez a szövetség élénk figyelemmel kíséri a lakosság reakcióját illetőleg ezen esemény utóhatásáról - a téma az első napokban komoly vitákat kavarhat.
Drake megtette a tőle telhetőt, hogy megosszák az információkat. Azonban szeretném tisztázni, hogy senki sem tudja pontosan, mikor fog ez megtörténni.
Mi tudjuk azonban, hogy Keenan perek kritikus része a tervnek.
Céljuk visszaadni a világ gazdagságának felügyeletét az embereknek - és közvetlenül megnyitni az utat a Minősített technológiáknak, amelyek képesek átalakítani a bioszféránkat, és bevezetni az emberiséget egy igazi Aranykorba.


EGY KIS HÁTTÉR TÖRTÉNET

Egy bennfentes "Jade Lion" nevű állt elő tavaly év végén. Egy barátom már évek óta ismeri -, és ő tökéletesen megbízható.
Jade Lion felfedte, hogy egy hatalmas arany ér fut keresztül Dél-Kína és Délkelet-Ázsia részein, többek között Kambodzsában és Laoszban.
Ha ezt nyilvánosságra hozzák, geológusok is vitatkozhatnak, hogy egy ilyen hatalmas lelőhely hogyan alakulhatott ki a világ egy területén - de ez a helyzet.
Ezek az ázsiai országok aranyak tonnáit emelték ki e lelőhelyből, és mindenféle csodálatos kincseket készítettek.
Amennyire csak lehet  titokban tartották ezt az aranyat, - de senki sem tud teljesen elrejteni valamit, ami látványos.
A Federal Reserve bankárok tudtak erről az aranyról, és kiagyaltak egy szisztematikus tervet az 1700-as években, hogy magukhoz ragadják azt.
 


HOGYAN TÖRTÉNT - RÖVIDEN

Bár ezt már mondtam többször, itt van egy rövid összegzés, hogy mi történt.
Adam Smith megjelentette "A nemzetek vagyona"-t 1776-ban. Ebben azzal érvelt, hogy a magántulajdonban lévő arany óhatatlanul háborúkat és katasztrófákat okoz, mivel az emberek tovább harcolnak a szűkös forrásokért.
A "Illuminátusok" Bajorországban alakult, - ma Németország egy része - ugyanebben az évben.
Az  "Illuminátusok" céljai tartalmazzák a teljes uralmat a bolygó és erőforrásai felett.
A bajor kormány dokumentumokat foglalt le, és tett közzé, kiteregette az egész tervet - és néhány összeesküvőt letartóztattak.
Mindazonáltal a terv megmaradt. Az I. világháború megtervezték, évtizedekkel előre, hogy meggyőzzék a világ vezetőit, hogy le kell mondaniuk aranyról egy egyesített aranyraktár javára, ha békét akarnak.


A TERVET KÖVETI A CSELEKVÉS

Az I. világháború után, a japán Hirohito császárnak volt egy kulcsfontosságú találkozója 1921-ben a londoni bankárokkal, hogy kidolgozzák a részleteit azon nagyrészt titkos tervnek, hogyan kobozzák el a világ aranyát - és tegyék "betétbe", a Federal Reserve-vel.
A nemzetközi változatát a Federal Reserve-nek Nemzetközi Elszámolások Bankjának (BIS) nevezték.
Elrejtvén az összes aranyat, egy nemzet sem pályázhatott rá nyilvánosan.  Azt mondták nekik, mindenki tisztességes hozzáférést kap a pénzügyminisztériumokon keresztül.
A lakosság nem tudja, mennyi arany volt ott -, és a tényleges értéktárakat jelentős erővel védték.
Olyan törvényeket vezettek be világszerte amelye szerint az arany birtoklása jogellenes. Azok, akik nem adták át készségesen, ellopták tőlük. Ez a nyilvánosságra tartozik.


A KÖTVÉNYEK

Az USA 12 Federal Reserve bankja közül az egyikből Federal Reserve kötvényeket bocsátottak ki azon országok számára, amelyek lemondtak az aranyukról.
Ezek között volt 1928-as sorozat, de a legtöbb az 1934-es sorozat volt. Jelenleg kiterjedt fényképes dokumentációink vannak a Pénzügyi Zsarnokság ezen kötvényeiről. Újra és újra hallani történeteket a hírekben - különösen az utóbbi időben.
Egy jövőbeni frissítésben közvetíteni fogom azt a lenyűgöző számú kötvény zár alá vételét mely csak az elmúlt néhány hónapban történt - megdöbbentő dollár értéken. Ennek ellenére a fősodrású média továbbra is megpróbálja azt mondani nekünk, hogy ez csupán egy átverés.
A kötvényeken szándékosan hibákat ejtettek, így ha valaki megpróbálta készpénzre váltani őket, úgy tűnt mintha csalni akart volna.
A közelmúltban, bizonyos számú kötvényt nyomtattak tintasugaras nyomtatóval, és belekeverték az érvényes kötvénykötegbe - így ezek további bizonyítékként szolgálhatnak arra, hogy csalást akarnak elkövetni a beváltással.


MOST MÁR  MINDEZEK A VÁDAK A LEGFELSŐ VEZETÉST IS ELÉRIK

Mivel az arany spot (azonnali) ára nőtt, a Federal Reserve volt köteles kiadni egyre több kötvényt az eredeti tulajdonosoknak Ázsiában -, de ezek értéktelenek.
Egy tipikus kötvényeket tartalmazó „kincsesláda” , megtöltve 10 lepecsételt fémdobozba zárt kötvénnyel, három billiárd dollár értékű kötvényt tartamaz.
A Federal Reserve minden tőle telhetőt megtett, hogy lenyomja az arany árát - annak érdekében, hogy elkerüljék azt a helyzetet melyben továbbra is egyre inkább megfosztattak az ellenőrzés lehetőségétől, egyre több kötvényt kellett nyomtatni az eredeti tulajdonosoknak.
Mindazonáltal sok évvel ezelőtt 1934-es kötvényeket sorozatban gyártottak. Ez a helyzet elérte a válság csúcspontját. A sértett országok szövetséget alkottak, hogy megállítsák a korrupciót.
 

NEHÉZ ELKÉPZELNI

A hazugság elképesztő méreteket öltve annyira elterjedt, világszerte jelen van, és mindent felölel, így nehéz elhinni az embereknek, hogy mindez lehet igaz. Ez volt mindig is a terv része.
A legtöbb ember soha nem lenne képes fenntartani ilyen nagy hazugságot a saját életében - így bizonyára nem hiszik, hogy ez megtörténhet a világ színpadán.
Mindazonáltal ez az "okkult gazdaság" a legveszélyesebb dolog, amiről esetlegesen beszélni tudunk a nyilvánosság előtt. Ez sokkal bizalmasabb, mint például az UFO téma. Az e körül való titoktartás nagyon jó volt - egészen mostanáig.


A "Journeyman Pictures" dokumentumfilm HALKSWORTH

Ez a dokumentumfilm a közelmúltban keltette fel a figyelmemet. Beillesztettem az Halksworth történetet a Pénzügyi Zsarnokság-ba, de most már megvan nekünk az eredeti dokumentumfilm, mely elsőként lett leadva az angol nemzeti televízióban.
Természetesen igyekeznek félvállról venni ezt, hogy - de ez az információ újra és újra felszínre kerül. Emberek letartóztatására továbbra is sor kerül, ahogy kétségbeesetten próbálják készpénzre váltani ezeket a kötvényeket, amíg még van rá lehetőségük.

 


EGY KIS TÖRVÉNYKEZÉS

Indonézia elnöke Szukarno kapta a jogi, történelmi jogokat a lefoglalt aranyra, minthogy annak 85 százaléka van Ázsiából. Ezt a jogot 1948-ban, egy ENSZ határozatban, a MISA 81.704-ben, („Nagyobb Szabadság Művelet”) ruházták át Szukarnora.
Őt nevezték ki az M1-nek (pénzügyi ellenőr). A teljes központosított rendszert vagyonkezelőként jogilag a keze alá helyezték.
A rúdarany készletet letétbe helyezte a vagyonkezelők egyik csoportja a "Nemzetközi Elszámolások Bankjának" központi rendszerébe, akiket Szukarno nevezett ki.
Ez a nemzetközi védnökség egyesületté alakult, ma Amanah-ként illetve Megbízottakként ismert.

Több év teljes frusztrációja és a megtévesztései után, a Megbízottak képtelenné váltak visszaszerezni a hozzáférést a saját aranyukhoz.
Ők átruházták a számláik  feletti rendelkezési jogokat Neil F. Keenan és Keith F. Scott számára. Ez azért kellett, hogy azt a „hálózatosítást” ami a nemzetközi közösséget - beleértve a Pentagon jófiúit is - bevonja ebbe a harcba, hogy igazságot tudjanak szolgáltatni.    
.
A zálogjogok perének elindítása a Federal Reserve Bankkal és leányvállalataival szemben a következő nagy lépés bolygónk felszabadításában.
 

TENGERNAGYI HIVATAL TÖRVÉNYEK

Sokan megpróbálták szétszabdalni a zálogjogokat 12 Federal Reserve bankkal szemben, melyről korábbi frissítésünkben írtunk.
Nem akartam elkerülni ezt a problémát. Ezek az új zálogjogok iktatva lettek a Tengernagyi hivatal Törvény rendszerrel, ami rendkívül bonyolult és titokzatos.
Mint egyéb szempontjai ennek a történetnek, a Tengernagyi hivatal Törvény jogrendszert szinte teljesen titokban tartották a nyilvánosság előtt - beleértve a jogi egyetemeket -, de az információ rendelkezésre áll, ha tudod, hol keresd.
Mindennek ellenére jogi doktorátust szerezve is,  kevés vagy semmilyen tudomásod nem lesz a bennfentesek által használt Admiralitás törvényekről.
 

IDEJE BESZÉLNI EGY SZAKÉRTŐVEL

További információkra volt szükségem a célból, hogy nehézség nélkül kezeljem a zálogjogokat. Keenan Admiralitás törvényben való vezető szakértője, Winston Shrout beleegyezett, hogy minden kérdésemet feltehetek egy interjúban.
Mindent megtettem, hogy hagyjam az ember beszélni, tudván, hogy talán nem is tudok nyomon követni mindent amit mondott, abban a pillanatban. Alig várom, hogy elolvassam a leírt hanganyagot, és elmerüljek az összes az új információban.
Az interjú utolsó harmadában egy elértünk ahhoz a ponthoz, hogy rendre képesnek éreztem magam, hogy kövessem, amit mondott nekem.
Mindazonáltal van egy hatalmas új információtárunk, hogy kiválogassuk és mérlegeljük.
Itt a link az adott interjúhoz. Egyszerűen töltse le a ZIP fájlt, nyissa meg, és döntse el, hol szeretné MP3-ba menteni. Ez ennyire egyszerű.

                                      http://divinecosmos.com/ winston2012.zip

ELFOGATÓPARANCSOK

Bár Winston témák kápráztató sorát ölelte fel ebben az interjúban, egy dolog, ami igazán szemembe ötlött, az a tény volt, hogy ezek a zálogjogok képezik a törvényes elfogatóparancsot a Federal Reserve összeesküvőkkel szemben.
Egy elfogatóparancs csak annyira jut érvényre, mint amennyire végrehajtható. Winston egyenesen elismeri, hogy a "jó fiúk" a Pentagonban 138 nemzet nemzetközi szövetségének nevében készek ezeket a zálogjogokat, mint jogalapot felhasználni a tömeges letartóztatásokhoz.
NINCS szándék kiszorítani vagy átvenni a meglévő választott kormányokat. Ha ez a Cabal nem szövődött volna bele ily erősen a társadalmunkba, ezeket a tömeges letartóztatásokat sokkal egyszerűbb lenne elvégezni.

BIZONYÍTÉKOK EGYRE NAGYOBB MENNYISÉGBEN

A bizonyítékok növekvő száma mutatja, hogy mindez valóság. Winston Shrout csak a legutóbbi hang mely a történetünkbe került.
Mindannyian azt mondták, hogy a legtöbb ember valószínűleg nem fog időt szánni arra, hogy eléggé mélyére hatoljon a dolgoknak ahhoz, hogy igazán megértse mindezt. Sok hírmagyarázó azt mondja, semmire sem jutnak a családban és a barátok között, amikor megpróbálják elmagyarázni ezt.
A legjobb, amit tehetünk, ha egyáltalán érdeklődnek, ösztönözni az embereket, hogy kiindulópontként olvassák a Pénzügyi Zsarnokságot.
Az információ hatalmas, de ha tényleg szeretnék tudni, ez mind le van írva számukra.


Folytatjuk...

http://tudatvaltas2012.blogspot.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3087539
Hónap: 15884
Nap: 630