Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elemzik a clintonville-i hangokat

clintonville_booms.jpgEgy szakértő azt állítja, hogy Clintonville-t legalább egy földrengés érte. Lisa Kuss, a város önkormányzatától tájékoztatást adott közre, miszerint az amerikai geológiai intézet földrengést észlelt március 29-én.

A tájékoztatás szerint Greg Waite, a Michigan-i Technológiai Egyetem professzora elemzést végzett. A professzor ugyan nem erősíti meg a földrengést, úgy hiszi, hogy Clintonville-t 0,1 magnitudó erejű mozgás érhette. Az USGS korábban 1,5-ös erejű rengést észlelt Clintonville-ben március 20-án. Négy szeizmométer fizikai adatai és a telepített hangfelvevő eszközök megerősítették a 0,1 magnitudo erejű rengést, mostmár audiofelvétel is bizonyítja a hangjelenséget, amely több mint két hete jelen van a városban. Az audio felvétel ugyanakkor nem teljesen tiszta, de az USGS szerint megegyeznek egy földrengésével.,,
A város a nyilvánosság számára elérhetővé tette a felvételt. A felvételen túl Clintonville tisztségviselői továbbra is kérik a lakosság segítségét, hogy kiderítsék, mi történik a környéken. A város a nyilvánosság számára elérhetővé tette a felvételt.

"Ez nem olyan egyszerű dolog, amit csak lejátszunk és rögtön be tudjuk azonosítani - mondja Linda Kuss, aki szerint a felvétel március 24-én készült hajnal 3:59-kor. Kuss szerint hétfőig nem tudták a felvételt olyan formátumba kiadni, amely elég tiszta lenne ahhoz, ogy rendesen halljuk. Az USGS és Kuss levelezéséből kiderül, hogy az USGC a hangok grafikai formáját földrengéssel azonosítja. A felvétel a város egyik középületénél történt a 12-dik utcában. Brian Sullivan, a Madison Környéki Műszaki Főiskola tanulója, aki a városnak dolgozik, szintén rögzítette a hangokat.

Steve Dutch, Green Bay geológus professzora érdekesnek és egyben rejtélyesnek találja a jelenséget. Szinte olyan, mintha valaki ütögetne egy 55 gallonos dobot. - mondja Dutch. Bármi is legyen a jelenség, sokkal félelmetesebb lehet, mint maga a felvétel - mondja Dutch, aki a szeimométert folyamatosan ellenőrzi a St. Helens kitörése óta. Dutch a szeizmométer segístségével próbálja megállapítani, milyen összefüggések vannak a földrengéshullámok és a felvett hanghullámok között.

Dutch egyetért a Geológiai Intézet megállapításával, miszerint a felvett hullámforva egybeesik a rengésekkel, habár a kutató nem hiszi, hogy a hangok szeizmikus aktivitásból erednének a föld mélyéről. A kutató szerint a hangok forrása inkább valahol a felszínen keresendő. Túl éles, és jól elkülöníthető más hangoktól. - mondja Dutch.

A város kéri a lakosságot, hívják a rendőrség számát, ha bármi furcsát vagy szokatlant tapasztalnak. Fontos, hogy az észlelés bejelentése időben beérkezzen hozzánk - mondja Kuss. Az USGS ezenkívül saját honlapján is várja az észleléseket.

 

http://paranormal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3123886
Hónap: 15284
Nap: 582