Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Európai Egyesült Államok mégis ? - De hisz az összeesküvés-elmélet!

Egy kormánya marad Európának ? ...írja az Index.

Fújj, ilyet leírni !?? De hiszen ez egy összeesküvés elmélet, amit csúnya Illuminatival, meg Háttérhatalommal, Rothschildok Európai Uniójával foglalkozó conteó oldalak szoktak feszegetni ! Na de urak, tévénézők és a rendszert szolgáló történelem-professzorok...akkor most hogy is van ez ?
Csak nem igaza lesz már megint egy összeesküvés-elméletnek ? Persze mi ezen nem is csodálkoznánk, hiszen évek óta minden a felszín alatt elvégzett kutatás erre utal. 
Le van írva. A Terv. A Tervük.
 
"EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK" ?
"EGY KORMÁNYA MARAD EURÓPÁNAK"?
"KÖZPONTI GAZDASÁGI / POLITIKAI KORMÁNYZÁS" ?

Ha ezen terveket évekkel, évtizedekkel ezelőtt leírták...(elolvasható, megtalálható, ÉbresztőfilmVégjáték / Láthatatlan Birodalom... ) és ma ezen forgatókönyveknek megfelelően alakulnak az események, akkor talán jogunkban áll tudatosságot látni ezen események mögött.

Érdekes, hogy ez csak azoknak látható
, akik veszik a fáradtságot és nem a "Repeaters" = Ismétlők táborához tartoznak. 

(David Icke definíciója alapján) ... Ezen ismétlők semmi mást nem tesznek, mit ismétlik azt, amit az egyetemen nekik is be kellett biflázniuk és minél jobban ismételték vissza professzoraiknak, annál jobb előmenetelre számíthattak. Aztán közben eltelt 50-60 év és ők még mindig ugyanazt ismétlik történelemről, demokráciáról, világháborúkról, igazságról, jó és sötét erőkről....

Évtizedek óta a médiában , az oktatásban ezen emberek mondják meg, hogy miről mit kell gondolni; mire hogyan kell "helyesen" reagálni;  mi az elfogadható és mi számít súlyos bűnnek a történelemben....; mit tekintünk emberi tragédiának és mit csak járulékos áldozatnak. És legszívesebben azt is megmondanák, hogy ami manapság történik, az mit is jelent. 

Viszont ezt már egyre kevesebben "veszik be". Nagyon sok fiatal, felnőtt, érdeklődő, nyitott ember tudása, tájékozottsága túlnőtt az ismétlők tankönyvi információin.

Az információra épülő társadalomban az élet lehagyta a múlt bemagolt, ránk erőltetett tudását és új információkra építi a gondolkodást.  

 

Na erre mit mondanak ezen "Ismétlők" ? Mert ezek a merőben új információk sem egyetemi jegyzeteikben, sem a főáramú médiában nem szerepeltek eddig ! Igazságkutatóknál, tanulmányokban és alternatív hírforrásoknál, "összeesküvés elméletekben "viszont annál inkább ott voltak ! 


Mi van, ha a megoldási terv ( a cél) hamarabb készen volt, minthogy maga a probléma kialakult volna (válság). Ezt később okként állítják be, de mi van, ha valójában a válság létrehozása egy eszköz a terv végrehajtására ? Sőt előre jól látható kódolt eleme a rendszernek.

Mi van, ha nem a Válság megoldásához kell egy Egyesült és Nemezetek Felett Álló Európa, hanem 
az Európai Egyesült államok létrehozásához kell a Válság, a pénzügyi rendszerek összeomlása ?


A teljes cikk itt olvasható. Ebből csak a legfontosabbakat emelem ki ! 


"Június végén az európai intézmények vezetői előállnak egy tervvel, ami az eurózóna közös kormányzását készítheti elő. A német támogatással kovácsolódó terv mögött nagy a zsarolási potenciál: a kezelhetetlen adósságok szétterítésébe a németek akkor mennének bele, ha a tagállamok feladnák szuverenitásuk igen jelentős szeletét. Az elmúlt két és fél év mintha ennek a főpróbája lett volna.

Több mint két éve szokás az aktuálisan közelgő európai válságtanácskozásokat sorsfordítónak nevezni. A június végére tervezett Európai Tanácsra is érvényes ez, és akár még az is kiderülhet, hogy „ez most tényleg olyan lesz”. Valami nagy tervvel készülnek előrukkolni Európa vezetői, valami olyannal, ami előkészítheti az Európai Egyesült Államokat. "

"Erős központ

Egészen biztos, hogy a június 28-29-i csúcson nem jelentik be, hogy Európa kormányai mostantól valamiféle elöljáróságokká fejlődnek vissza. De hogy erre löknék a kontinens történelmét, az elég valószínű. A terv lényege, hogy az európai országok költségvetési politikája, adórendszere, bankrendszere, nyugdíjrendszere, szociálpolitikája, munkajoga minél egységesebb legyen, és minél inkább központi ellenőrzés alá kerüljön.
Magyarországra a terv belátható ideig biztos nem vonatkozik. Ez ugyanis csak a közös pénzt használókra terjedne ki. Most már nem cél, hogy mindenki egyetértsen, a német kormány világossá tette: aki bújt, bújt, aki nem, nem, megyünk. Még az is benne van, hogy a zónán belül alakul ki egy erősebben integrált csoport." 

"Mindenki feszíti a húrt

Párhuzamosan több kölcsönös zsarolási játék is folyik Európában. A leglátványosabb a görög helyzet: a görögök a mentőcsomagokért vállalt megszorítások lazítását követelik, válaszul az EU (és Németország) a segélyek leállításával, és ezzel a görög euró végével fenyegetnek. "

A Megoldás ? 
Sőt, míg eddig a „pénzügyi unió” meg „közös gazdasági kormányzás” voltak a kulcsszavak, német és spanyol vezetők az elmúlt hetekben kimondták azt, ami mostanáig tabu volt: „politikai unió”. Vagyis az EU (vagy annak egy része) lényegében egy állammá olvadhatna össze. A rendszer logikus, de vannak hatalmas buktatói. Arról ugyanis eddig alig volt szó, hogy a nagy közös kormány vagy felügyelet milyen demokratikus kontroll alatt működjék. A magyar miniszterelnök visszatérő szólama, hogy nehogy már brüsszeli bürokraták mondják meg, hogyan kormányozzon. És ezzel a véleményével egyáltalán nincs egyedül.
Ian Traynor, a Guardian Európa rovatának szerkesztője például ezt a költői kérdést tette fel június 4-i jegyzetében: „Mi értelme lenne kormányt választani mondjuk Szlovéniában, ha az eurózónában egységes szabályok vonatkoznak majd az adózásra, a kiadásokra, a nyugdíjakra vagy a munkajogra?”
Látszik, hogy a közös pénz megmentésének az ára az Európai Egyesült Államok megszületése. 
Érdemes elolvasni ezt a korábbi cikket : Vladimir Bukovsky véleményét egy új diktatórikus hatalomról, mely sok hasonlóságot mutat a Szovjetúnióval és ugyanúgy bukásra van ítélve.
 

Hacsak nem profi jósok voltak ezen tanulmányok írói, akik valamiféle háttérhatalmi irányítást találtak a világ bizonyos eseményeinek létrejöttében - az igazság mindig ott volt, mindig ott van és előbb-utóbb ki is mászik a sötétségből. Ezt látjuk most, ezért nem is lepődünk meg. Erről fog szólni 2012-2013. 


Mi van, ha nem a Válság megoldásához kell egy Egyesült és Nemezetek Felett Álló Európa, hanem 
az Európai Egyesült államok létrehozásához kell a Válság, a pénzügyi rendszerek összeomlása ?
 
 
 

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3089416
Hónap: 14306
Nap: 314