Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ex-KGB ügynök a felforgatásról

 Az előadás, amit meg szeretnék most osztani veletek, cirka 30 évvel ezelőtt készült, egész más politikai helyzetben és más országok kontextusában beszél az előadó, mégis úgy érzem - és ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül -, hogy ma, itt a kis országunkban legalább annyi aktualitása van a mondanivalónak... (ha nem több!)

 Yuri Bezmenov a KGB egyik kiváló ügynöke volt. Indiában "dolgozott", az volt a dolga, hogy bomlassza a közösségeket és rombolja a hagyományos társadalmi értékeket. Félreértés ne essék, én most nem leszólni vagy kritizálni próbálom szegényt, hanem csupán saját szavait idézem. Ez volt neki az írásba adott feladata, ez volt neki a főállású munkája!

Hogy mi? Ilyen állás van? - kérdezik talán sokan. Nos, igen, van. És éppen ezért tartom fontosnak ezt az interjút, hogy minél többen lássák, hogy ez egy létező szakma, teljesen bevett gyakorlat a modern hadviselésben.

Yuri később megszerette az indiai kultúrát, és megutálta a munkáját, ezért dezertőr lett és a KGB elöl Kanadába majd Amerikába menekült, a "szabadság és lehetőségek földjére". Nem vágyott másra, mint hogy minél távolabb kerüljön ettől a gusztustalan, visszataszító, mindent belülről szétrothasztó akna munkától, de nem kellett sok idő hozzá, hogy lássa, hogy bizony Amerikát is már javában eszi a "féreg".

 

Ekkor kezdett el előadásokat tartani, tulajdonképpen abszolút önző cél által vezérelve: szerette volna, ha Amerikát nem sikerül szétrothasztaniuk, hogy le tudja ott élni legalább saját kis életét, relatív nyugalomban.

Yuri egy érdekes ember, kicsit talán vicces, erősen orosz akcentussal, de amiket mond, azokon valahogy nem tudunk sokáig nevetni.

 

Aki megérti a mondanivaló tartalmát és főleg a célt, ami vezérli ezeket a folyamatokat, annak általában elég hamar legörbül a szája...

Az előadáshoz klikk az alábbi képre:

(és utána arra, hogy "összes lejátszása")


Az előadás megtekintése után kéretik mindenkinek egy kicsit magába szállni, és végiggondolni mennyire illik rá ez a helyzet arra a sok propagandára, amit mi kaptunk és kapunk lényegében folyamatosan a rendszerváltás óta.
Lehetséges talán... elképzelhető vajon... esetleg...
hogy ez is szervezetten és tudatosan jön valahonnan? És azok, akik morális, erkölcsi, vallási, emberi értékeinket nap mint nap próbálják elkorrodálni, azt esetleg háborús célokkal teszik?
Érdemes odafigyelni a folyamat fázisaira is, és megkísérelni kitalálni, vajon épp melyik fázisában lehet az ellenünk zajló folyamat.

 

http://pirospirula.blogspot.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3123926
Hónap: 15280
Nap: 583