Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Feszült a viszony Anglia és az USA között McKinnon kiadatásának megtagadása miatt

gary_mckinnon_2.jpgAz Egyesült Államok hivatalos panasszal élt az Egyesült Királyság belügyminisztere felé, hogy ilyen módon fejezze ki tiltakozását annak múlt keddi, szerintük botrányos döntése ellen, mivel Theresa May hosszú évekig tartó huza-vona után végül megtagadta a skót számítógépes hekker, Gary McKinnon kiadatását. A kemény szavakkal megfogalmazott diplomáciai levelet az USA legfőbb ügyésze, Eric Holder szignálta és küldte el a belügyminiszter hivatalának.

A Glasgow-i születésű McKinnont az Egyesült Államok vádhatósága minden idők legnagyobb katonai célú számítógépes bűncselekményének elkövetésével vádolja, miközben a férfi saját állítása szerint csupán az UFO-k létezésének bizonyítékait kereste.

A brit belügyminiszter azt követően döntött a kiadatás megtagadása mellett, hogy több egymástól független orvosszakértői jelentés is azt valószínűsítette, a 46 éves férfi öngyilkosságot követne el, ha átadnák az amerikaiaknak.

A döntés ugyanakkor a brit vezetést is megosztotta. Egy értetlenségének hangot adó angol kormányzati tisztviselő arra hívta fel a figyelmet, hogy May egészen a bejelentésig, előttük is titokban tartotta döntését:

- Ez a döntés egy olcsó politikai trükk volt Theresa May részéről, amelynek során csupán saját politikai karrierjét tartotta szem előtt, hisz ezzel is csak a népszerűségét akarta növelni a szigetországban. May asszony júliusban még határozottan állította nekünk, hogy sem törvényes, sem pedig egészségügyi akadályai nincsenek, hogy kiadják a férfit az Egyesült Államoknak, ám azóta úgy változtatta meg a véleményét, hogy arról elfelejtett tájékoztatni minket.


Hétfő este amerikai tisztségviselők még annyira biztosak voltak a számukra kedvező döntésben, hogy egy repülőgép felszállásra készen várakozott, hogy parancsra elinduljon a skót férfiért Londonba. A Obama kormány és a brit kormánytag közti bizalmi viszony azonban teljesen elhidegült, miután a belügyminiszter bejelentette döntését az angol parlamentben. Az amerikai legfőbb ügyész azóta egyszerűen nem hajlandó fogadni a hívását, egy amerikai tisztségviselő pedig úgy fogalmazott, hogy Theresa May és az amerikai kormány között ezzel gyakorlatilag minden hivatalos kapcsolatot végleg lezártnak tekintenek.

A 46 esztendős Gary McKinnon eközben online videó-interjút adott (alább magyar felirattal megnézhető), amelyben újra elmondta, hogy amerikai katonai szervereken egyebek mellett egy olyan fájlt is talált, amely a címe szerint "nem földi tisztek" neveit és katonai rangfokozatait tartalmazza. UFO kutatók ennek kapcsán máris annak a véleményüknek adtak hangot, hogy az említett idegen tisztek, talán annak az egyesek által vitatott, mások szerint viszont teljességgel hiteles és több független forrásból is megerősített kozmikus kutatócsere-programnak az idegen résztvevői, amely az Egyesült Államok és egy földönkívüli faj között köttetett a hatvanas évek közepén.

 

 


ittvannak

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3122604
Hónap: 15730
Nap: 435