Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FREEDOM PROJECT COBRA-AZ ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZER

Fordítói megjegyzés:Habár 1-2 oldalon már fent van a fordítás én mégis közzéteszem az írást - bár nem más oldalakról vettem át, hanem saját fordítás - mert az előző Fulford-cikk sokakban hiányérzetet keltett, hiszen csak a felszínét kapargatta a nemsokára remélhetőleg bevezetésre kerülő pénzrendszer lényegének!

Új pénzügyi rendszer
Az információ nagy része az okkult világ bennfenteseitől származik és az új pénzügyi rendszer átszervezéséről szól.

Újraindítás
Ez fog történni az esemény idején, mely része lesz a műveletnek.

Első nap
Mikor a nyomás elég nagy lesz a Federal Reserve kényszerítve lesz, hogy visszafizesse az adósságot, mellyel az embereknek tartozik a tisztességtelen működése folytán. Mivelhogy a FED-nek nincs pénze visszafizetni az adósságot, így csődbe fog menni. A dolog el fog indítani egy láncreakciót, amely miatt a BIS, az IMF, a Világbank és nagy központi bankok világszerte mind csődbe fognak menni.

Az extrém volatilitás (az árfolyamingadozás mértékét tükröző jelzőszám) miatt a pénzpiacok világszerte összeomlanak. A tőzsdék be fognak zárni beleértve a New York-i tőzsdét is. Minden pénzügyi eszköz, mint pl. az opciók és csereügyletek be lesznek tiltva.

 Minden illegális számla be lesz zárva és a Háttérhatalom minden bankszámlája zárolva lesz. Minden ingatlan árverés be lesz fagyasztva, ahogy az adósságok is (jelzálogok, hitelek, hitelkártya taratozások).
 

2-7. nap 
A bankok zárva lesznek, és ez sok bizonytalanságot illetve zavart fog okozni. Néhány üzlet átmenetileg zárva lesz. Némely üzlet, amelyik nyitva lesz, el fog fogadni készpénzt, másik üzletek csak arany, ezüst pénzeket. A bankkártyákat nem lehet majd használni, a bankrendszer leállása miatt. Lehet némi átmeneti probléma az elosztási láncban, bölcs dolog élelmiszerből és üzemanyagból többet vásárolni.

Újraértékelés 
Egy héttel az Esemény után még mindig lehetnek problémák az elosztórendszerben. Az új pénzügyi rendszer be lesz mutatva. A Yamashita-arany lesz a fedezete.
Az arany olyan helyen lesz tartva, amely még nem lett felfedve. A Yamashita arannyal nem fognak kereskedni a pénzpiacokon. A valutakosarak, mint az US $, Euró, Angol Font, Svájci Frank, Japán Yen ill. a Kinai Yuan fogják képviselni az alapját az új pénzügyi rendszernek.

Azon bankok, melyek nem ápoltak szoros kapcsolatot a Federal Reserve-vel és nem mentek csődbe, újra ki fognak nyitni, de nem számolhatnak fel kamatot!  Az egész működésük sokkal átláthatóbb lesz a nyilvánosság számára. A tőzsdék nem fognak újra kinyitni.

Minden át fog értékelődni. Ez azt jelenti, hogy az árfolyamok a különböző valuták között változni fognak, de nem drámai mértékben. A nemzetek valódi termelését sokkal jobban meg fogják mutatni. Az Iraki Dinár értéke nem lesz olyan magas, sok spekulációval ellentétben. A Federal Reserve, az Euró és egyéb bankjegyek széles körben elfogadottak lesznek, egészen addig, amíg ki nem lesznek vezetve pár hónap alatt, amíg az új pénz forgalomba nem kerül.

Minden törvényes üzleti megállapodás, szerződés és felelősségvállalás érvényben marad és tiszteletben lesz tartva. Azon üzleti megállapodások, melyek a Háttérhatalom sötét üzleteivel hozhatók összefüggésbe, semmisnek tekinthetők és lenullázásra kerülnek.

 Pár hét múlva 
A multinacionális cégek kötelezve lesznek, hogy vásárolják vissza részvényeiket, ezzel azok csődbe fognak menni. Ezek a cégek fel lesznek osztva és jelentős hányaduk államosítva lesz saját országukban.

A Globális Rendezési Alap létezése be lesz jelentve a nyilvánosságnak.
Ezen alapok hatalmas összegeket fognak folyósítani:
- A pozitív hadsereg: 70 trillió (magyarul 70 billió )
- A White Dragon Társaság + a Templomos Lovagok részéről: 100 trillió $
- Ellenállás Mozgalomtól: 120 trillió $
- Saint Germain alaptól: 10 trillió $ kerül elosztásra.
 
A Globális Rendezési Alapok természetesen tartalmazzák a Háttérhatalomtól lefoglalt pénzeket és vagyontárgyakat.
A Globális Rendezési Alapok sok célt fognak szolgálni. Először is minden nemzeti és magánadósság el lesz engedve. Azután minden ember kárpótlásban fog részesülni, minden lopás és bűncselekmény miatt, melyet a Háttérhatalom követett el ellenük. A jóléti alapok azután felszínre hoznak minden humanitárius, környezetvédelmi és új fejleltt technológiát támogató projektet. A pénz egy része a Saint Germain alapból egyenesen a Fénymunkásokhoz fog kerülni, a pénz többi része az első kapcsolatfelvételi projektet fogja támogatni.

 
Fordította és bejegyezte:Magellán

http://valtozoban-a-vilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3123133
Hónap: 15367
Nap: 427