Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hitler szelleme visszatért...de melyik oldalra?

stop-iran-now.gifAhmedinezsad pénteki beszéde szerint a zsarnokságon alapuló társadalmunk a hanyatlás lejtőjén halad mindaddig, amíg vezetők nem tartják tiszteltedben más országok tulajdonát.

Az iráni elnök figyelmeztette a globális elitet: "Amikor az embertömeg megindul, akkor az arrogánsak gyökerestül eltűnnek örökre" Bitoroljátok a világ vagyonát, és hatalmait és nem haboztok kegyetlenül elvenni a másét, érdemes lenne átgondolni ezt az igazságot!". „Fosztogatjátok az embereket...A nemzetek végül elfogják veszíteni a türelmüket.."

„Izrael nem több mint egy szúnyog, amely képtelen felmérni az iráni nemzet széles horizontját” – mondta az elnök. „Allah hatalmával hamarosan megtapasztalhatjuk az Egyesült Államok és a cionizmus nélküli világot”.

Mindeközben magasabb fokozatra kapcsolt a cionista propagandagépezet. Egy újabb videóval álltak elő, amelyben kérik, hogy támogassuk Izraelt azon törekvésében, hogy megállítsák Iránt. A film elején Neville Chamberlain brit miniszterelnök egy papirost lebegtet rajt Hitler aláírásával azzal jelképesen a szavát adva , hogy nem támadják meg egymást soha többé. De mégsem így lett, így mutogatva azt, hogy a világ démonjai szavában nem bízhatunk, és ha azt mondják márpedig nincs atomfegyverprogramjuk, akkor hazudnak.

A film nagyon ügyes. Az üzenete: a gonoszokról kezdetben nem látszik, hogy kik is valójában, csak akkor, amikor már késő…ezért le kell csapni rájuk még időben.

Iránt a náci rezsimhez hasonlítják, ami a világbékét fenyegeti. A háttérhatalom elszántan ki akar robbantani egy háborút Iránnal, amely valószínűsíthetően globálissá válik, és ehhez kérik a támogatásunkat. A másik érdekessége a videónak, hogy a tárgyalás már eleve megbukottnak van elkönyvelve.

Egy második holokauszttal riogatnak, de Irán még soha nem támadott meg más országot, viszont a cionista rezsim folyamatosan teszi ezt bűntelenül -eddig…tudjuk, hogy a cionisták szervezték a zsidó holokausztot, hogy létrehozzanak egy cionista államot palesztin földön, ahol azóta is megy az etnikai tisztogatás,… beáldoztak néhány százezer zsidó embert, …nem 6 milliót …jóval kevesebbet…az örmény népirtás nagyobb számú lehetett és aki kimondja az igazságot az antiszemit. Ezzel a pecséttel védik le a hazugságaikat és nyomják el az igazságot…nagyon ördögien ki van ez találva, s ebből is látszik, hogy a terv nem is evilági.

Hamarosan találkoznak a nagyhatalmak Iránnal és hogyhogy nem, pont mostanában került napvilágra Mujahedin-e Khalq iráni ellenzéki oldal -valószínűen cionisták csatlósa- által kiszivárogtatott igen részletes dokumentum, amely elsőként bizonyítja azt, hogy Irán atombombát gyártírja a Depkafiles hírszerzése, ami hitelesnek mondja az anyagot.

Ezzel új kép alakult ki a nukleáris programról, megcáfolva azt a hitet, hogy Teherán még nem döntött az atombombagyártásról . Egyébként meg teljesen mindegy, hogy igaz vagy hamis, mert az a lényeg, hogy mit mondanak róla, hiszen ez alapján döntenek.

Izrael katonailag és most már politikailag is készen áll a támadásra, s nem kétséges, hogyha döntenek, amikor az utasítást megkapják Londonból, képesek lépni is.


http://aranykor.freeblog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3091791
Hónap: 14783
Nap: 710