Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jelentés: Orosz Katonák Készülnek Arra, Hogy Megrohamozzanak CIA-Létesítményeket

Furcsa riport látott napvilágot a The European Union Times c. internetes portálon, mely szerint orosz katonák vennék át a Denveri repülőtér feletti irányítást egy hatalmas hadgyakorlat keretében, ebben a hónapban (2012 május)! Ha helyt adhatunk a jelentéseknek, akkor ez azt jelentené, hogy orosz hadgyakorlat lenne amerikai földön, ilyenre pedig még nem volt példa!!!

A különös riport a Szövetségi Szolgálat a Katonai-Műszaki Együttműködésért nevű orosz internetes portáltól származik. A riport szerint a Kreml-ben keringő hírek alapján a közös Amerikai/Orosz hadgyakorlatra májusban kerül sor Colorado államban. A műveletekben az orosz és amerikai légideszant-csapatok elfoglalják és átveszik az irányítást a CIA, az NSA fő létesítménye, és a Denveri repülőtér felett!

A Szövetségi Szolgálat a Katonai-Műszaki Együttműködésért nevű együttműködés, szövetségi szerve a felelős végrehajtási hatalomnak, hogy megfigyelje és felügyelje az Orosz Föderáció nemzetközi katonai-technológiai együttműködését.

Az Orosz Védelmi Minisztérium szóvivője Alexander Kucherenko ezredes nyílvánosan meghírdetett anti-terrorista hadgyakorlata jelzi, hogy ez lesz az első gyakorlata az Orosz légideszant-erőknek az amerikai erőkkel, amerikai területen! Kucherenko ezredes kijelentette, hogy összhangban a hadgyakorlat forgatókönyvével, a 2 ország katonái légi harcászati hadműveletben fognak részt venni, azonkívűl felderítenek és rajtaütnek képzelt terrorista bázisokon. A hadművelet után egy helikopter fogja kimenteni a katonákat.

A riport szerint az Orosz katonai elemzők nyugtalankodnak a hadgyakorlat miatt. Az amerikai tervek szerint az orosz légideszant erők berepülnek a terület fölé, majd ejtőernyővel leereszkedve gépeikről, magukhoz ragadják az irányítást a CIA fő számítógépes létesítménye fölött Denverben, az NSA központban, Bluffdale-ben Utah-ban, illetve szintén elfoglalják a denveri repülőtér kifutópályáit és termináljait!

A Denveri Nemzetközi Repülőtér elfoglalásának célja - a riport szerint - a kulcsfigurák és felszerelések evakuálása, melyeket korábban "szabadítottak ki" a CIA Denveri bázisáról és az NSA bázisról Utah-ban, akik feltételezhetően közvetlen veszélyben voltak egy meghatározatlan ellenségtől, az amerikai forgatókönyv szerint.

Nem sok amerikai tud róla, hogy az elmúlt évtizedben mind a CIA, mind az NSA átengedte fő műveleti bázisait az Egyesült Államoknak. A CIA 2005-ben jelentette be denveri bázisa átengedését, amelyről a mai napig sok spekuláció lát napvilágot. Az NSA hasonlóképpen átengedte utah-i bázisát, amely Bluffdale-ben található és a legnagyobb kémközpont!
 
Orosz katonák gyakorlatoznak

Érdemes megemlíteni, hogy Oroszország nemrégiben Kínával folytatott közös hadgyakorlatot. A kínai állami televízió, a CCTV szerint a hadgyakorlat 6 napos volt és légvédelmi, tengeralattjáró-elhárító és kutató-mentő műveleteket szimuláltak, beleértve az elektronikus ellenintézkedéseket és más érzékeny technológiákat.
A már leszerelt kinai dandártábornok, Yin Zhuo szerint ez a közös gyakorlat nagyfokú bizalmat mutat a felek részéről egymás irányába. A Kínai Védelmi Minisztérium közlése szerint Kína 2 tengeralattjáróval és 16 hajóval vett részt a műveletben, beleértve a rombolókat, kísérő - és a kórházi hajókat. Az országok haditengerészeti vezetői a hadgyakorlatok kezdetét Kína északkeleti kikötőjéből, Qingdao-ból felügyelték, mely Kína északkeleti flottájának egyben otthona is.
Az USA pedig a Fülöp-Szigetekkel gyakorlatozott nemrég, amelyből egy hatalmas konfliktus lett a Dél-Kínai tengeren! (Ekkor akarták rátenni a kezüket az aranykészletekre, amely a Soekarno-alap tulajdonában van - David Wilcock: Zálogjogok foganatosítása 12 FED-bankra- a fordító megj.).

A Theblaze nevü internetes portál a CIA-hoz fordult bővebb felvilágosításért, úgyhogy a történetnek ezzel még nincs vége!

A hatalmas csapatmozgások feltűnnek az utca emberének is, íme:
Egy férfi, aki közel lakik Fort Carsonhoz, ami Denver közelében van, azt írja, hogy mostanában olyan dolgokat lát, amiket soha azelőtt. "Rengeteg katonai jelzésű járművet látni errefelé mostanság, egyesével, vagy konvojokban, melyek műholdas antennával vannak felszerelve. Rengeteg C-130-as szállítórepülőt látni, melyek olykor szinte a lombkorona szintjén repülnek.
12 éve élek itt, de soha nem láttam ekkora számú jelöletlen, nagy méretű, technikai dolgokkal gazdagon felszerelt járművet! Nem átlagos Humvee-kat láttam, hanem ilyen teljesen átépített GMC-pickupokat, melyek némelyike úgy néz ki mintha mentő lenne! Korábban eszembe sem jutott volna ilyen dolgokról írni, de többé nem bízhatunk meg "saját embereinkben" (kormány?), és az embereknek tudniuk kell a dolgokról!
Nagyon furcsa dolgok történnek itt és nekem ez nem tetszik!

Fordítói megjegyzés: május hónapot már magunk mögött tudhatjuk, de az eseményről több hírt mostanában nem láttam. Ha lesz frissítés a témában, természetesen felteszem az oldalra!


Fordította és bejegyezte: Magelllán
 

 
http://valtozoban-a-vilag.blogspot.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3123133
Hónap: 15368
Nap: 427