Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jelentős Esemény: Zálogjogokat Foganatosítottak 12 FED-bankra

Fordítói megjegyzés: Az előző Wilcock-íráshoz hasonlóan ez a cikk is nagyon hosszú lett! Sokat dolgoztam vele, megpróbáltam "kihozni belőle" a legtöbbet, ezért sem készült el hamarabb! Bízom benne, hogy ismét csak fontos információkat osztok meg e cikk által  kedves olvasóimmal! Esetenként előfordulhatnak a szövegben "furcsa" szófordulatok/mondatok, melyeket nehéz lehet megérteni. Én azonban emiatt nem igazán aggódom, hiszen akik e témában olvasnak írásokat, már sokkal fejlettebbek szellemileg és jók a megérzéseik a tekintetben, hogy mit érdemes elolvasni és mi az, amivel nem érdemes az időt pazarolni! Az előző Wilcock-írást sok oldal átvette, úgy látom nagyrészt változatlanul és engem -Magellánt - megjelölve forrásként! Köszönöm Szépen :-) ! Remélem hozzá tudtam járulni ahhoz, hogy bizonyos témák érintésével megvilágítottam az addig homályos pontokat. 
Íme: David Wilcock ismét!

Bevezető A Tömeges Letartóztatásokhoz

Ha követed a David Wilcock és egyéb weboldalakat, akkor már hallottad a szemtanúk vallomásait, akik azt állítják, hogy több ezer összeesküvőt tartóztatnak le a pénzügy, média, védelem, katonaság a nagyvállalatok és a kormány részéről.
A vezérigazgatók tömeges letartóztatása, világszerte - most olyan 600 körül járunk az American Kabuki - egy kézzelfogható jele annak, hogy jelentős esemény várható a színfalak mögötti világban.
Tegyük tisztába még egyszer a dolgot: ez nem puccs, nem statárium, és nem hatalomátvétel a kormány felett!


Már Átvették A Hatalmat

 Pénzügyi rendszerünket, a médiát, a védelmi ipart, a vállalati világot és a kormányt régen átvették. A rendszer nem az emberekért és az emberek által működött. Teljes mértékben manipulálva volt egy titkos, okkult háttérhatalom által.
Nem tudunk csak hátradőlni és várni a következő kísérletükre, hogy tömeges káoszt és pusztítást okozzanak és azt mondjuk, hogy menjen minden a maga útján!
A sötét rendszer mindenki jólétét veszélyezteti a Földön! Terveikben szerepelt a globális kontroll felállítása, különböző módokon ismétlődően megpróbálták csökkenteni a világ népességét.
Rengeteg, ha nem a legtöbb kísérletük meg lett hiúsítva! Rengeteg köszönet az emberek szándékáért: nagy hősök, akik kiálltak az emberiségért!
Hamarosan látszódni fog az Isteni Beavatkozás, mely szétzúzza a sötétek azon próbálkozásait, hogy árthassanak az emberiségnek.
Ez nem azt jelenti, hogy kevesebbet vagy egyáltalán nem kell cselekednünk! Most a praktikus, kézzelfogható lépésekre kell fókuszálnunk és meg kell szabadulnunk a pénzügyi zsarnokságtól, amíg a körülmények engedik!


A Tervhez Szükséges Az emberek Akarata


A terv a tömeges letartóztatásokra az 1960-as években alakult ki, ahogy azt interjú alanyom Drake felfedi.
Drake-et a Pentagon jófiúi kérték fel, hogy biztosítson egy nyilvános hangot a tervhez, amelyet Benjamin Fulford csaknem teljes mértékben felfedett 2007 óta, jómagam (David Wilcock) pedig 2011-ben kezdtem foglalkozni a dologgal.
A terv sikerességéhez kell az emberek akarata. Máskülönben támogatóinknak a hadseregben és az igazságügyi rendszerben nem lenne meg a felhatalmazásuk a műveletek véghezvitelére.
US-marshallok az Igazságügy Minisztériumtól és a Béke tisztek végzik a letartóztatásokat katonai személyek kíséretében - abban az esetben ha előre nem látható zavarok lennének.
Asszisztálván egy legális civil hadművelethez ily módon, a hadsereg emberei a sorozás esküjét követvén - megvédik az USA alkotmányát minden külső és belső ellenséggel szemben.

 

El Fogunk Érkezni Egy Olyan Ponthoz, Amikor A Háttérerők Többé Már Nem Térhetnek Vissza

 Még egyszer megismételjük, a tömeges letartóztatások olyan helyzetet fognak teremteni, mely után a sötéteknek nem lesz módjukban többé visszatérni!
Amikor az igazság ki fog derülni, nem lesz olyan fal a titkok körül, mely ne omlana le!
Minden tény amit valaha olvastál az interneten a dologról, most nyilvános lesz. A "tanulási görbe" a rengeteg információ miatt meredek lesz, de erről fog mindenki beszélni, így nem lesz olyan bonyolult.
Ennek a sötét szervezetnek a felfedése garantálja, hogy soha a jövőben ilyen dolgok ne történhessenek meg. Ez  egy Full Stop, Game Over a Háttérhatalomnak!
Ez az amiért most annyira kétségbe vannak esve. Rengeteg főcím mutatja a helyzetet: a MuppetGate ügy, a JP Morgan és a Vatikán szétválása, a több mint 600 vezérigazgató lemondása.......
Ez a dolog nem lehet, és nem is lesz az az akció, melyben mindössze a középvezetőket söprik ki a rendszerből. NEM : a felsővezetők lesznek azok! Ezeknek az embereknek az élete már soha nem lesz ugyanolyan, mint előtte volt! Senki sem fogja többé támogatni alávaló terveiket.


Hihetetlen Mennyiségű Terhelő Bizonyíték

 Különösen 9/11 óta gyűlt össze hihetetlen mennyiségű terhelő bizonyíték - azért, hogy az igazság napvilágra kerüljön.
A bizonyítékok magukba foglalnak jelentős számú video felvételt arról, hogyan mesélnek arról, amit és ahogyan terveznek.
Bohemian Grove csak egy a számos helyszín közül, melyet titkos megfigyelők teljes mértékben lelepleztek.
Igen, sokkoló lesz! Nagyon is! És tagadhatatlan! A bizonyítékok kérlelhetetlenül gyűltek 9/11 óta és fel lesznek használva az eljárások során. Olyan sok bizonyíték van, hogy minden kísérlet, mely lekicsinyelné vagy olcsó computer trükknek titulálná azt, teljes mértékben elbukna!
Mindenféle légi közlekedés, határátkelő le lesz zárva, hogy elvágják a sötétek menekülési útját. Azok, akik már elrejtőztek, fel lesznek kutatva és meg lesz csípve (talán önmaguk által is, hogy higgyenek a tulajdon szemeiknek - a fordító megj.:)
Nem lesznek nagy áramszünetek, szóval mindenki tovább chatelhet titkos imádottjával az interneten.


Lehetnek Zavarok, Ahogy Az Igazság Lavinája Mindent Elborít


Lehetnek helyi zavarok az internet kapcsolatban, a nemzetközi telefonhálózatokban abban az ominózus 3 napban. Ez szükségszerű, elkerülvén trillió dollárok kiröppenését a gazdaságból és a nemzet összeomlását, mely csaknem megtörtént a 2008-as összeomlás idején! Mindenféle leállás a fent említett szolgáltatások terén igen gyorsan vissza lesz állítva pár nap alatt.
Az első 5 napban, miután a letartóztatások megtörténtek, minden TV adó teljes információ-lefedettséget fog nyújtani az eseményekről - nem hagyván kétséget afelől, hogy mi is történik. Rengeteg dokumentumfilm fog napvilágot látni, többségében a már ismert személyek elbeszélésében - úgy tv-ben, mint a rádióban. Lesznek felkavaró részletek, melyek megzavarhatnak embereket.


A Nagy Illúziónak Vége!


Ha a dolgok egyszer kiderülnek, meg kell történnie egy tömeges gyászolás folyamatnak, ami hasonlít egy barát hirtelen halálára.
Meghalt egy jó barátom a héten ..... szerdán hívtak..... azóta teljes sokkban vagyok! Teljesen megtörtem! Ma péntek van, amikor a cikket írom.....nem bírom.....
4 nappal a halála előtt bedobott a postaládámba egy dvd-t tele értékes információkkal, melyek fontosak a nyomozás szempontjából.
A családja azt kérte, hogy minden maradjon titokban, a magánéletük és a biztonságuk érdekében. Tiszteletben tartom a kérést. Biztos vagyok benne, hogy az emberek meg fognak vádolni hazugsággal emiatt. De nem érdekel! Azt kívánom, bárcsak ne lenne igaz, de sajnos az!
Bár a halála nem tűnik szándékosnak, de egyértelműen kizárni sem lehet. Lakásomhoz nagyon közel halt meg......talán véletlen egybeesés? Először azt gondoltam, hogy a rendőrségnek szüksége van rám a test azonosításához. Szerencsére nem így lett.
Mikor valaki, aki fontos neked, meghal,...... ennyi volt. Nincs visszaút. Csak egy test marad. Soha többé nem beszélhetsz vele....... az a test többé nem él. Az életed megváltozott.....mindörökre!

Pontos Adatok Voltak Előre Megadva

Prófétikus álmaim voltak, melyeket kitettem az oldalra - ezek később meg is valósultak!
Nem mondanám magamat különlegesnek! Mindannyiunknak megvan ez a képessége! Pusztán arra koncentrálok ami jön, és szigorúan dokumentálok!
Korábban már említettem a Fukushimával és a BP-vel való álmaimat - ezen balesetek be is következtek!
Sok száz álmom volt, most már évek óta készítenek fel engem egy masszív, soha nem látott leleplezésre és letartóztatásokra a sötétekre vonatkozólag világszinten!
Amióta a tömeges letartóztatásokra vonatkozó tájékoztatások megjelentek az oldalamon, szó szerint több tucat döbbenetes álmom volt ezzel kapcsolatban. A hatalmas adatmennyiség mutatja, hogy ez tényleg egy hatalmas, soha nem látott, pozitív dolog lesz az emberiség számára!

Sokkal Tisztább Lesz Minden Ha Egyszer Megtörténik

Minden ami eddig el lett mondva, soha senki nem fogja tudni bebizonyítani egészen addig, amíg meg nem történik! Vannak intuitív dolgok, melyeket csakis a szellemével ért meg az ember és nem az eszével.
Ennél fogva elfogadom, hogy az emberek panasza jogos. Az információ át lett adva, de úgymond abszolút bizonyíték akkor fog rendelkezésre állni, ha a dolgok megtörténnek!


A Nagy Tervet Már 300 Éve Követték

A gazdasági, politikai, szociális problémák, melyekkel napjainkban küzdünk, egy nagy terv eredményei, amely 1776-ban került át a gyakorlatba,"hála" a Bavariai Illuminatinak. Ez a csoport hálózatot épített ki, beépült, és elfogadott terveket, melyek már hosszú ideje bevezetésre vártak.
Rejtett infrastruktúrát építettek ki, titoktartási fogadalmat kötöttek, tagsági rendszerük volt. Dokumentáció és pontos tervek szükségesek ahhoz,amit elterveztek-a globális hatalomátvételhez - amely reményeik szerint az Új Világrendhez vezetett volna (New World Order)!
Nagyon fontos része ezen tervnek, melyet Adam Smith 1776-os értekezése mutat, "A Nemzetek Jóléte", amely a világ aranyának szisztematikus elkobzására szólított fel - ezzel megelozvén mindenfajta próbálkozást a "buborékpénz" egész világra bevezetett rendszerének kiépítése ellen.
Ha meg tudnák szerezni az egész pénzrendszer fölött az irányítást, élet és halál urai lennének. Eldönthetnék ki ehet és ki nem, ki nyer és ki veszít!
Ráadásul, ebben a New World Order-dologban volt egy vallási és spirituális komponens. A szó szoros értelmében, lett volna egy kísérlet mindenkit rávenni szép szóval, vagy eroszakkal, Lucifer imádására!
A templomok végül összeomlottak volna és Lucifer lett volna a követendo vallási dogma ebben a kozmikus drámában!

Ami Elvezet Minket A Mába

Részletesen dokumentáltam, hogy mi történt és mikor történt a Financial Tyranny c. munkámban!
Mind a Super Bowl halftime show-n, mind a Grammy-gálán 2012-ben láthattunk kirívó Luciferi rituálékat!
Ez teljesen valóságos dolog! Meg lehet nézni a felvételeket mindkét esetben, vagy olvasd el a Financial Tyranny c. munkámat!


Whitney Houston Halála

Ráadásul Whitney Houston gyanús körülmények között hunyt el, a hotelben, ahol a díjátadón fellépo sztárok laktak.
Kételkedem abban, hogy a sztároknak bármi fogalmuk is lett volna a dologról, azt hiszem ez esetben ártatlan járókelők voltak csupán.
Szintén zavaró tényező volt, hogy Whitney magánrecepciójánál a temetés előtt a kijáratnál 1-1 egyiptomi szarkofág állt. Honnan szedték ezeket a szarkofágokat? Honnan kerítették azokat ilyen gyorsan, ha Whitney csak nem sokkal azelott halt meg?

Fel Kell Fedni Az Arany Elkobzását

Annak érdekében, hogy megállítsuk ezt a játszmát és béke legyen a világon, minden tervnek a tömeges letartóztatásokhoz tartalmaznia kell az aranytartalékok teljes felfedését, amely világszerte le lett foglalva - maguktól a bankároktól személyesen!
A világ legnagyobb bankjai egyesültek a FEDERAL RESERVE esernyője és annak nemzetközi szervezete a Bank of International Settlements (BIS) alatt.
Ez a konglomerátum egyedül uralja a pénzpiacok 80%-át, természetesen a Pénzügyi Zsarnokság c. munkámban erről is van szó.
Adam Smith munkáját használták fel ahhoz, hogy meggyőzzék a világ vezetőit,hogy adják át országuk aranytartalékait.
Az ázsiai arany nagy része biztonsági okokból titkos helyeken van elrejtve, osi dinasztikus családok által - de a bennfentesek tudnak róla!
A teljes aranymennyiség lefoglalták és letétbe helyezték - a teljes mennyiség 2,420,937.4 tonna!
Úgymond 2 fajta gazdaság létezik: a mindenki számára "létező" gazdaság, illetve a titkos okkult gazdaság.


Az Okkult Gazdaság

Az okkult gazdaság valódi dollárban kifejezhető és ott ezer quadrilliókról beszélhetünk! Háttérhatalmi bennfenteseket megvesztegettek és esetenként trillió dolláros bankszámlákkal csábítottak.
Nemrég meghalt barátom egy összekötő volt azon emberekhez, akik a rendszerben dolgoztak. Közvetlenül soha nem hívták meg - ezek az emberek nagyon bizalmatlanok!
Mindazonáltal, a tény,hogy ő ismert engem, bedobhatná a nevemet és egyéb adataimat, mely egyenes út lenne ebbe a rejtett, titkos rendszerbe.
Képzeljük csak el ennek a dolognak a pszichológiai értékét, ha valaki úgymond trilliomos, gúnyorosan nevetne a milliárdosokon és titokzatoskodva mondaná, hogy "ha tudnád barátom"!
Az okkult gazdaság pénzeit vissza lesznek vonva fogjákvonni a titkos bankszámlákról és át lesznek konvertálva valódi pénzzé, mely be fogják építeni a valódi gazdaságba!


A Bankok Ellenőrzés Alatt Vannak

A bankok végig szigorúan ellenőrzésük alatt tartották a folyamatot. Számok, melyek hírtelen feltűntek bankszámlákon, melyek korábban nem voltak ott és nem kellene ott lenniük.
Nem létezik őszinte, nyitott, tisztességes világ pénzügyi ellenőrző rendszer, így ezek a számok csakúgy feltűnnek anélkül, hogy bárki észrevenné azokat!
Utolsó bukásként ezeket a számlákat teljesen bezárták a nemzetközi jófiúk, akik megszabadítanak minket a pénzügyi zsarnokságtól. Csak egy kis számú "okkult" számla működik még mindig.
Az egész dolog nem volt más, mint őrült számok hosszú sorozata, hamis bankszámlák masszív tömegében - elhitetvén felfuvalkodott tulajdonosával, hogy ő egy emberfeletti lény!


Az Értékpapír Kereskedők Felkapaszkodnak A Hegyre

Számtalan csalódott értékpapír kereskedő rájött, hogy az egész egy nagy átverés volt. Valós pénzt raktak bele a rendszerbe, hogy megnyissák ezeket a számlákat, és most ott állnak üres kézzel!
Az olyan csoportok, mint a SEC, teljes mértékben bezárták ezeket a számlákat. Senki sem panaszkodhat, hogy elveszítette a pénzét, mert az illegális lenne!
Ha felfednék a dolgokat, megkínoznák és megölnék őket - és mindenkit akik számukra fontosak. Ha a barátom halála egy üzenet volt, nem fogok hallgatni! A tétek túl magasak ebben a helyzetben.
A tiltott számlák bezárása a másik oka annak, hogy ilyen sok vezérigazgató lemondott. Mit gondoltok, hol tartották ezek az emberek a pénzüket?
Számukra hírtelen csak a mindennapos "egyszerű" bankszámlák maradtak. Sokuk most össze-vissza szaladgál és megpróbál mindenféle módon pénzhez jutni.


Meghívtak......De Visszautasítottam

Öt különböző forrás ajánlotta fel nekem, hogy "bevisz" ebbe az okkult világba, és felállítanak nekem óriási összegekkel bíró bankbetéteket.
Azóta elhunyt barátom meghallotta, hogy az én nevemet említették egy Echelon-partin Los Angelesben. Következő nap hívott, átadta az információt, de nem tudta mit csináljon vele.  A kapcsolat végülis 5-bol 2 olyan ajánlatot eredményezett, melyet elfogadtam.
1 az ajánlatok közül a mostani eset előtt 4 évvel érkezett. Furcsa, de a másik 2 ajánlat, ugyanazon időkereten belül érkezett, 1 hónapon belül, egymással össze nem függő forrásoktól.
Mindegyik esetben, amennyiben fel tudnék mutatni néhány tízezer dollárt, képes lennék gyorsan milliókat építeni belőle, havi 20-30%-os emelkedéssel számolva.


Hitelkeret Amelyet Egyszer Visszavonnak

Hatalmas kockázatot vállaltam azzal, hogy betekintést adtam a rendszerbe a Financial Tyranny c. munkámmal!
Nem tudom megváltoztatni a tényt, hogy Bob barátom halott. Mindazonáltal, amíg csak élek, folytatni fogom a harcot a szabadságunkért.
Eldöntöttem, hogy belefolyok ebbe az okkult pénzügyi rendszerbe - a FED által tulajdonolt bankoknak számomra lenne kiterjesztett hitelkerete - a kezdőpénzeket használván biztosítékként.
Azután felhasználnék egy hitelkeretet, hogy megnyissak egy másikat, és hamarosan rengeteg papírmunka után, lenne egy bankszámlám az okkult gazdaságban, amely több millió dollárt érne.
Íly módon még az adósságaimat is vissza tudnám fizetni, úgy, hogy közben még pénzt is keresnék.
Visszautasítottam ezeket az ajánlatokat. Nem tolerálnám, ha bárki megpróbálná íly módon megvásárolni a hűségemet, és a pénzt arra használná, hogy irányítson engem!


Példátlan Méretű Pénzmosás

Ha van egy okkult bankszámlád mondjuk 300 milliárd dollárral és szeretnél hozzájutni néhány millióhoz, az főkönyvi bejegyzésként lesz hozzáférhető valamelyik nagy banknál.
Ezt a dolgot lehetové teszi a Black screen, a Blue- és néha a Red screen (képernyő) nevü dolog.
Ezen eljárás segítségével jogellenes dollártrilliókat mostak tisztára és építettek be a valós gazdaságba!
Ezért van az, hogy a számok nem adódnak össze a valós gazdaságban.
Ez az oka annak, hogy Donald Rumsfeld bejelentette, hogy eltűnt a Pentagonból 2.3 trillió dollár, mindössze 1 nappal 9/11 elott.
Ezért kellett a Federal Reserve-nek 26 trillió dollárt előállítania és belepumpálni a valós gazdaságba a 2008-as válság idején.


Ez Már Nevetséges

Ez nevetséges. Mind buborékpénz. Ez volt a cél, hogy így muködjön.
A terv végig kettős volt. Először is megvásárolni a cabal-tagok hűségét, és elhitetni velük, hogy ok istenek a Földön. Szó szerint mindegyikük sokkal gazdagabb, mint bárki akinek a valódi gazdaságban van vagyona.
Másodszor minden jó bankár tud számokat alkotni és kitalálni, hogy mi is ez a dolog valójában.
Annak ellenére, hogy 2.5 millió tonna aranynak mekkora ereje van "letétben", állítólag fedezetként, a valóságban az okkult gazdaság az, amelyik a legnagyobb cselszövés a jelenben, volt a múltban és lesz is a jövoben.
Az egész rendszert így építették. A kezdetektől arra volt tervezve, hogy zúzza össze a valós gazdaságot. Ennek következményeként pedig bevezették volna vezetve a Luciferi diktatórikus világrend.

Biztosíték Számlák

A tömeges letartóztatások tervének megvitatása Drake-kel és más személyekkel érinti az Egyesült Államok alkotmányának teljes törvényes státuszának helyreállítását.
Szintén szükséges a lefoglalt arany és az okkult gazdaság teljes szétválasztása és az arany beépítése a valós gazdaságba. Benjamin Fulford már évek óta fejtegeti a témát különböző aspektusokból nézve.
A bennfentes neve a lefoglalt aranynak: Global Collateral Accounts. Ezen arany 85%-a ázsiai országok tulajdonát képezi!
A Federal Reserve ellopta ezt az aranyat! A tulajdonosoknak azt mondták, hogy a világ nem tudhat az aranyról! Az túlságosan veszélyes lett volna. Összeomlasztaná a világgazdaságot és példa nélküli pénzügyi terrorizmushoz vezetne!
Az arany rejtve lenne és titokban használnák biztosítékul a valós gazdaság számára. A bennfentesek tudnának róla egyedül, de a többség sötétben tapogatózna!
A számok nem jelennének meg a valós gazdaságban. A nyomtatott pénz mennyisége nem lenne megfelelően fedezve szilárd eszközökkel.

Béke És Jólét

Az ázsiai és más országoknak azt mondták, hogy ez a dolog bevezetne a béke és a jólét korába.
A biztosíték számlák pénzeinek 60%-a humanitárius segítségnyújtás programok-ra költenék!
Ezen programok elsöpörnék a szegénységet, és egy  egészséges életmódot biztosítana mindenkinek a Földön. Folyóvíz, jó orvosi ellátás, jó ételek és nem utolsósorban egy szép hely járna mindenkinek ahol lakhat!
Az országoknak csak egy nagyon kicsiny része tudott a dolgokról!
Biztosították a totális ellenőrzést a pénzügyi rendszer felett a BIS segítségével, és megakadályoztak mindenkit abban, hogy beszéljen a dologról.


A Federal Reserve Kötvények

Azok akik az igazi aranyat tárolták, mint az ázsiai országok, szükséges volt, hogy kapjanak valamit  cserébe.
Ennek eredményeként kaptak folyamatosan a Federal Reserve-től kötvényeket, biztosítékként.
Ahogy az arany ára emelkedett, egyre több kötvényt bocsátottak ki, íly módon mindig megkapták a dollár ellenértékét kötvényekben, attól függoen, hogy mennyi aranyukat tárolta a FED.


Olyan Jó, Mint A Készpénz?

Technikailag ezek a kötvények törvényes fizetőeszközként funkcionálnak. Ezek az Egyesült Államok Federal Reserve bankjegyei, tulajdonképpen ugyanolyan jó, mint a készpénz.
Mindamellett dobozok ezrei voltak tele ezen kötvényekkel, némelyikük akár trilliós értéket rejtvén!
Nyílvánvalóan, ha ezeket a kötvényeket pénzzé tennék, összeomlana  a világgazdaság. Mindig is az volt a terv. Káoszba fojtani a rendszert.
A kötvények, a dobozok és a ládák szándákosan nyelvtani és helyesírási hibákkal készültek, így ha akárki pénzzé akarta volna tenni a kötvényeket, hamisításért letartóztatták volna!
Mindazonáltal bőséges dokumentáció áll rendelkezésre arról, hogy ezek a kötvények valósak. Terjedelmes fényképes dokumentum igazolja a nyomozást e témában - Financial Tyranny.
Ráadásul az arany nagyon is valóságos. El van rejtve számos helyen. Mindet fel fogják fedni, ha a sötét hatalom eltűnik a színről.

A Legnagyobb Bankrablás Az Emberiség Történelmében!

Ez volt a legnagyobb bankrablás az emberi történelemben. Még mindig nem fedték fel a nyílvánosság előtt. Fáradságot nem ismerve dolgoztam azon, hogy áttörjem a falat és az egész dolgot dokumentáljam!
100 különböző raktár van, melyekben óriási mennyiségű aranyat tárolnak. Többségében Délkelet-Ázsiában, de hatalmas mennyiség van Indonéziában és a Fülöp-szigeteken.
Az arany nagyon messzire került attól a helytől, ahol eredetileg lefoglalták. Minden aranyrúd minden létesítményben szigorúan katalogizálva van, dokumentált és el van helyezve a Globális Biztosíték Számlákon belül.
A Federal Reserve okirata ezekről a számlákról 1998- ban lejárt.
Ezen a ponton, most átadom ezt a dolgot Neil Keenan-nek, akit végülis elismertek  aláíró személyként a Biztosíték Számlák eredeti örökösei.
Minden legális dokumentum megvan ahhoz, hogy támogassuk ezt az ügyet. Saját szememmel láttam. Keenan és Scott együttműködtek a múltban Benjamin Fulforddal, hogy támogassanak egy csoportot, melyet White Dragon Társaságnak neveznek.


Neil Keenan Az Aktuális Eseményekről

Keenan: Furcsa dolgok történnek mostanában Indonéziában. Az egykor jól védett biztosíték számlák, melyek még mindig eros védelem alatt állnak, most támadásoknak vannak kitéve.
Ahogy azt mindannyian tudjuk a dollárnak aranyfedezetünek kellene lennie, és akinél az arany van, az tartja ellenőrzés alatt a rendszert! Ez ádáz versenyt okozott.
Ugyanaz a csoport, mely elfuserálta a rendszert, ok hívják magukat mindvégig Új Világrendnek (New World Order!), most próbálják rátenni a kezüket erre a vagyonra, melynek nagy része az ázsiai országok tulajdonát képezik és az NWO-nak semmi köze ehhez a kincshez!
Nemrég tanúi voltunk, hogy Rothschild és Dupont elutaztak Indonéziába, hogy rátegyék az enyves kezüket, de szerencsére nem jártak eredménnyel.

Most David Cameron Anglia miniszterelnöke tartja szemét az aranyon:

http://www.marketwatch.com/story/british-pm-visits-indonesia-as-earthquake-hits-2012-04-11London (Marketwatch): A Brit miniszterelnök David Cameron szerdán folytatta 4 napos ázsiai körútját Jakartában, ugyanazon a napon, mikor 8.7-es erősségű földrengés sújtotta a régiót.
A cunami riadó számos országot érintett az Indiai-Óceán térségében, miután hatalmas hullámok a földdel tették egyenlővé az indonéziai Aceh-tartományt a 2004-es földrengés következtében.
A média jelentései alapján a rengést még Bangkokban, Kuala Lumpurban és Szingapúrban is lehetett érezni.
David Cameron természetesen minden segítséget felajánlott a rengés sújtotta országoknak, így az Indonéz elnöknek, Susilo Bambang Yudhoyono-nak is.
A vezetők egyúttal aláírtak egy 3 éves tervet, mely szerint megkétszerezik a 2 ország közötti kereskedelmet az említett idokereten belül.


Átalakítani Világunkat

Neil Keenan:
A svájci hatóságok megállapították, hogy kerülőúton találkozott egymással az indonéziai és az angol központi bank képviselője, megtárgyalandó a járulékos számlákat.
Úgy tűnik az Angolok igyekeznek minden olyan dolgot ellopni, amit az elmúlt 300 évben nem sikerült nekik!
Szerencsére a kötvények hozzám (Neil Keenan) és kollégámhoz Keith Scott-hoz tartoznak. Szorosan az indonéziaiak mellett állunk és segítünk nekik kivédeni mindenféle támadást.
Terveink között szerepel egy tröszt létrehozása, mely lehetővé teszi, hogy ezeket az alapokat felhasználjuk a bolygó gyógyítására és a környezet átalakítására. A korábban titkos technológiák felfedése egy igen fontos eleme a tervnek.
Senkinek nem kell éhesnek lennie! Senkinek nem szabad szenvednie! Ha egyszer ezek a titkos technológiák felfedésre kerülnek, világunk egy olyan átalakuláson fog végbemenni, melyet soha azelőtt nem láttunk - egy sokkal jobb, békésebb arcát fogja mutatni!
A "jó fiúk", a Pentagon nagy részét ok képviselik, minden erejükkel minket támogatnak - és a "lovasság" nem sokkal van mögöttünk!


Az Indonéz Kormánynak Állnia Kell a Sarat

Neil Keenan:
A másik oldalon az Indonéz kormánynak állnia kell a sarat becsülete védelmében - vissza kell utasítania minden megvesztegetési kísérletet.
Ahogy Mr Rothschild és Mr Dupont, úgy David Cameron is üres kézzel volt kénytelen távozni.
Azonkívűl egy nagyhatalmú szingapúri/malajziai üzletember próbálta rátenni a kezét a számlákra pár héttel ezelőtt- sikertelenül! Meg akarta vesztegetni Edy Seno-t, hogy szétrombolja a kapcsolatot Keenan/Scott és Seno között.
A megvesztegető nem tudta - 2.5 millió dollárnyi kenőpénz kifizetése után - hogy rossz személyt nézett ki magának! Ez egy kétségkívül furcsa csavar a történetben.

Egy Meglepő 180 Fokos Fordulat

David Wilcock:
2012 április 9-én Benjamin Fulford egy megdöbbentő, 180 fokos fordulatról számolt be blogjában. A Dragon Family, az ázsiai csoport, mely a világ aranyának 85%-át tartja a kezében. Ezt a pénzt a Federal Reserve bankárcsaládjai lefoglalták foglaló gyanánt, titokban, ahogy arról már beszámoltam (David Wilcock).
Fulford, aki hosszú ideje támogatja a Dragon Family-t, mint fő szövetségesét, most hírtelen arról számolt be, hogy ők valójában a rosszfiúknak dolgoznak!!!
Úgy tűnik, hogy mindkét, az úgynevezett Dragon Family és a "harmónikus világi bankrendszer", ugyanazok a bűnöző keresztapák, amelyeknek Ben Bernanke és Timothy Geithner dolgoztak!!! Ezek az alakok most körbe-körbe szaladgálnak és azt állítják, hogy a Federal Reserve számítógépein van nekik  600 trillió dollárjuk, mellyel humanitárius projecteket támogatnának világszerte!
Valójában mind Eijiro Katsu, egy magasrangú bürokrata a Japán Pénzügyminisztériumban, mind pedig a Bank of Japan irányítója Masaaki Shirakawa elismerte, hogy a pénz a FED-nél van.
A probléma az, hogy ugyanazon csalók, akik tömegpusztító fegyvereket gyártanak, és számos gonosz cselekedet fűződik a nevükhöz, most azt állítják, hogy "jót fognak cselekedni"!
A tény valójában az, hogy a FED tulajdonosai egy csapat gengszter, akik megöltek, megvesztegettek, és hazudtak céljaikról a pénzügyi rendszert illetően, hogy élére állhassanak a legnagyobb kihalási eseménynek, melyre a dinoszauruszok kihalása óta nem volt példa!
Amit mondanunk kell mindannyiunknak ezeknek a csalóknak: KI VAGYTOK RÚGVA!


Még Több Információ Fulford Blogjából!

Ahogy haladunk előre az időben, még több információ derül ki Fulfordtól.
A legutóbbi csavar ebben a folyamatos pénzügyi háborúban, hogy 2 személy jelent meg Japánban, azt állítván, hogy képviselik a White Dragon Társaságot!
Azt mondták, van 600 trillió (magyarul billió, de nekem a trillió mint angol kifejezés jobban tetszik - a fordító megj.) dollárjuk, mely szétosztásra vár a FED személyi számítógépein!
Jelentős politikai tőkét vetettünk be, hogy rávegyük a Bank of Japan irányítóját Masaaki Shirakawa-t és a már említett Eijiro Katsu-t, hogy erősítsék meg a pénz meglétét!
A probléma az, hogy  a dragon family királyi társaság képviselői jogot formálnak arra, hogy előkelő ázsiai családokat képviseljenek. Azt mondják, hogy egy férfi, Hiroshi Nakano testesíti meg a valódi erőt a japán trón mögött és ő ezt meg is tudná erősíteni!
Megkérdeztük, kaptak-e hivatalos levelet a királyi család egyik tagjától, úgy mint a császártól, vagy a trónörököstől, hogy bizonyítsák az igazukat. Nyílvánvalóan nem tudták, hiszen a képviselőjük eltűnt a színről.....
Ezek az emberek annyira arrogánsak, mert azt hitték, kivásárolhatják Japánt - legnagyobb hitelezőjüket - 10 trillió dollárral!
Ráadásul csak a pénz egy kis részét lehetne kiosztani, a titkos társaságok megerősítésétől függően, amelyek közvetlenül a "mennyei teremtményeknek" jelentenek. Üzenet David Rockefellernek: "gengszterek vagytok, nem mennyei teremtmények"!
A dragon family királyi társaság, amely "kitette a nevét", főleg a Meroving európai királyi vérvonalra hivatkozik - nem az ázsiai királyi családra.

Neil-t és engem is meglepett ez a hírtelen pálfordulás, mint ahogy sok más embert is! Mindketten aggódó emaileket küldtünk Ben-nek, hogy mi a fene történt!


A Történet Teljes Visszavonása Következő nap!

A következő nap Fulford a történet teljes visszavonásáról adott hírt! Úgy látszott, megrázta a bokrot, hogy lássa "milyen kígyó esik ki belőle" - ahogy Drake mondja.
Mióta ez a bombasztori kijött, azóta szolgáltam új információval a Dragon Family-ről! Van egy valódi Dragon Family, mely valódi ázsiai királyi vérvonalakon alapszik. Ők készülnek felállítani az új, bőkezű, igazságos pénzügyi rendszert!
Ami történt az az, hogy a FED emberei, Bernanke, Geithner, Bush, illetve a Rockefeller és a Rothschild-főnökök megjelentek nemrég a Japán Pénzügyminiszter Eijiro Katsu és a Bank of Japan fonöke Masaaki Shirakawa előtt és úgy tettek, mintha ők lennének a Dragon Family!
Valaki küldött nekem egy hosszú cikket a Merovingi királyokról, akiket szintén Dragon Family-nek hívnak! Ezek valószínűleg ugyanazok a csalók, akik próbálják hátráltatni az új pénzügyi rendszer felállítását, azáltal, hogy összezavarják az információkat!
Rajta vagyunk az ügyön, és feltérképeztük azokat az egyéneket, akik a FED-nek dolgoznak Japánban.
Egyszerűen csak felkavarjuk a dolgokat, hogy lássuk ki kicsoda. A Pénzügyminisztérium és a Bank of Japan már deklarálták, hogy nem fognak ez egyszer a FED-nek dolgozni!
Mindazonáltal visszautasítok minden olyan dátumot, mely arra próbálna meg választ adni, hogy ezek a dolgok mikor lesznek megoldva. Az idő a mi oldalunkon áll, nem az "övékén"!
Erőszakos forradalom lesz, mind Amerikában, mind pedig Európában, ha a FED nem áll félre szépen!

A Jogsértések Abbahagyására Irányuló Felszólítás

És most minden felhajtás nélkül, ideje a dolgunkkal foglalkozni. Ez az első nyílvános közzététele az Új Jogsértés Abbahagyására Irányuló Felszólításnak Neil Keenan nevében, aki aláírója a valódi Dragon Family-nek és vagyontárgyainak, és Keith Scott.
Előbb is megtörténhetett volna e dolognak a közzététele, csak kedves barátom halála "elvonta a figyelmemet".
A cikk közzététele óta zálogjogokat foganatosítottak 12 FED bankra. Mi már tudjuk, hogy nincs meg a megfelelő vagyonuk, hogy megfeleljenek ezeknek a kötelezettségeknek!
Ez egy fontos lépés, mely elvezet minket a tömeges letartóztatásokhoz, és segít megdönteni a pénzügyi zsarnokságot!


Közlemény A Jogsértések Abbahagyására Irányuló Felszólítás-ról

Svájci hatóságok felhívták arra a figyelmünket, hogy a UBS elnöke Kaspar Villiger igyekezett megkerülni a Soekarno-alap törvényesen megválasztott kezelőit és adományozóit - nevezetesen Neil F. Keenan-t és Keith F. Scott-ot.
Összhangban a számlafelügyelők beszámolójával, 2012 április 8-án csalárd kísérlet történt, törvénytelen kifizetési követelés formájában, a Biztosíték Számlákról több ember kísérletében, élükön a szingapúri Alex Ling Lee Soon-nal!
Alex Ling Lee Soon ügynöke Jack Singh-nek ezen cikk írása idején találkozója van Dr. Seno Edy-vel - megkísérelvén átvenni az irányítást a Family Heritance Guarantee fölött! Seno Edy Soekanto már több, mint 40 éve próbálja rátenni a kezét ezekre a garanciákra!
Alex Ling Lee Soon 2.5 millió dollár megvesztegetési pénzt fizetett Seno Edy Soekanto-nak, hogy vegye át az irányítást a számlák felett! A számlák, melyek fölött át szeretnék venni az irányítást, a Group K Ltd. Umbrella cég tulajdonában vannak.
Ezek az igények nyílvános mentségként szolgálnának, hogy illegálisan hozzáférjenek az Egyesült Biztosíték Számlákhoz! A tervet kölcsönös együttmuködés útján igazgatják, a UBS-AG segítségével, habár ez a megállapodás tisztességtelen és illegális!
Ez köszönheto annak a dolognak, hogy a Nemzetközi Számlák a Soekarno Trust tulajdonát képezik.
Seno Edy Soekanto egy alkalommal volt birtokosa a Family Heritance Guarantee számláknak, de munkáját nem megfelelően végezte, ezért a szerződése 1998-ban lejárt. Ezek után semmiféle felhatalmazása nem volt semmilyen számlához.
Ez az ember aláírt velünk egy megegyezést 2011 november 6-án, mely nem arról szólt, hogy átvegye a számlák fölötti irányítást! Ez igazából egy kérés volt irányunkba, hogy segítsük őt, hogy helyrehozhassa hibáit, melyeket a számlák kezelésekor vétett. A megállapodás 2020-ig szól.
Meg kell jegyezni továbbá, hogy Kaspar Villiger-t a UBS elnökét és bankját figyelmeztették, hogy hagyja abba a jogsértéseket! Az  utasítást az irányító hatóságtól bocsátották ki.

2012 április 8-án Alex Ling Lee Soon Indonéziába érkezett, hogy csalást kíséreljen meg Mr Ling ellen. Nem csak a Family Heritance Guarantee alapokat célozta meg, de csalással elkobozta volna a pénzalapokat is!
Ami miatt, mi, az alulírottak parancsoljuk Alex Ling Lee Soon-nak, Jack Singh- nek, Mr. Chee- nek, Kaspar Villiger-nek és Svájc Nemzeti Bankjának, hogy lépjenek le és hagyják abba a jogsértéseket, mert ha nem, perrel kell, hogy szembesüljenek!


Nyilatkozat Kötelesség - Zálogjogok Foganatosítása 12 Federal Reserve Bankra

És itt a Nagy Finálé! Neil Keenan-nek és nekem volt egy hosszadalmas konferenciabeszélgetésem DRAKE-kel és a társaival, valamint új bennfentesekkel, akiket soha életben nem láttam. Drake azt mondta, hogy események bizonyos sorozatának be kell következnie, mielott a tömeges letartóztatások megindulnak. A zálogjogok foganatosítása egy a sok közül.


Vállalati Ügynökök Kockázatos Kötvényügyletei

Minden hivatalnok köteles szövetségi, állami, önkormányzati jog szerint átnyújtani a nevét, címét, telefonszámát a nyílvánosan kockáztató  és szabálytalankodó vállalatnak, melynél dolgoznak, illetve a kötvény biztosítási számát.
A kért információ átadásának elmulasztása esetén a vállalatot meg fogják vádolni korlátolt felelősségű biztosítási csalással, és ez első látásra elfogadható bizonyíték, így érdekükben áll a feltétlen együttműködés!


Állítások

1.) A Federal Reserve-nél lévő arany a szerződés szerint 2,420,937,400 kilogramm.
2.) A bérleti kifizetések mértéke ezen aranyra évi 4%.
3.) A bizonyíték a Federal Reserve kötelezettségére, a Federal Reserve 1928-as és 1934-es kötvénysorozataiban van feltuntetve.
4.) A bizonyíték a kamat kötelezettségre a nemzetközi valuták eredménye mutatja meg, amely kiadásra került az aranyszámlák tulajdonosainak.
5.) Az aranyat akkor szerezték meg, amikor egy idoben nem lehetett magánszemélyként aranyérméket és aranyrudakat birtokolni, hanem oda kellett adni az Álllamoknak.
6.) Az Államok egyesítették az aranyrudakat egy központi, minden ország által könnyen hozzáférhető helyen.
7.) Az arany a kormányok kezében volt a Pénzügyminisztériumok által.
8.) 1948-ban az Egyesült Nemzetek MISA 81704 döntése alapján Soekarno elnök lett kijelölve, mint fő pénzügyi ellenőr, így az egész központosított rendszer felett ő rendelkezett, mint megbízott kurátor.
9.) Az arany egy rendszerben volt tartva megbízottak egy csoportja által, akiket Soekarno jelölt ki. Ezek a megbízottak meghatalmazottként szövetséget alakítottak, melyet most Amanah-ként ismerünk, másik neve: Mandates. (megbízók, meghatalmazók)
10.) A Meghatalmazók átruházták a hatalmat a számlák felett Neil F. Keenan-re. és Keith F. Scott-ra.
11.) Az arany és egyéb vagyontárgyak birtokosai bérbe adtak a Federal Reserve-nek 1928 és 1968 között 4%-os évi kamatra, de soha nem kaptak jelentos fizetséget 1928 óta napjainkig. Folyamatosan becsapták és átverték oket.
12.) Több személy, számos szervezettől hiszi magáról, hogy a globális elit tagjaként joga van használni ezt a vagyont, jólétet biztosítva maguknak, illetve egyéb módokon húzva hasznot a számlákból.
A legfontosabb kulcsszervezetek, akik elbitorolták a vagyont:

    300-ak Tanácsa
    Koponya és Csontok (Az elnökjelöltek általában innen kerülnek ki- a fordító megj.)
    Bilderberg Csoport
    Trilaterális Bizottság
    CFR (Külkapcsolatok Tanácsa)

13.) A Federal Reserve System egy magánkézben lévo bankrendszer. Ezen privát bank minden adósságai, túl a tartott arany értékén, egyedül a Federal Reserve tartozása, és nem az Amerikai Egyesült Államok polgáraié!
14.) Tulajdonosai, részvényesei, igazgatói / vezető tisztviselői  a Federal Reserve összekötő vállalatai zálogjog adósnak tekinthetők - együttesen és egyetemlegesen.

Tanúsítvány

Én, Neil Francis Keenan, igazolom a saját teljes kereskedelmi felelősségemet úgy, hogy elolvastam a fenti eskü alatt tett nyilatkozatot - elismerem, hogy tartalma igaz, helyes, teljes körü és nem félrevezető.
Neil Francis Keenan: zálogjog igénylő adományozó

Én Keith Francis Scott, igazolom saját kereskedelmi felelősségemet úgy, hogy elolvastam a fenti eskü alatt tett nyilatkozatot - elismerem, hogy tartalma igaz, helyes, teljes körü és nem félrevezető.
Keith Francis Scott


Wilcock - És Itt Vagyunk!

Neil Keenan és Keith Scott akarták ezt az oldalt, a Divine Cosmos-t, hogy elsőként itt jelenjenek meg ezek a dolgok. Sokat dolgoztam, és sok dolgot feláldoztam ezért a nemes célért.
Ha a barátom halála bármilyen formában köthető a munkámhoz, úgy mélységes bocsánatkéréssel tartozom a családja részére és felé is!
Nem csökkenti az eltökéltségemet, hanem inkább megerősíti. Bolygónk szabadsága és biztonsága sokkal fontosabb, mint az én biztonságom!
Én ezzel a dologgal próbálok mindenkin segíteni. Nem fogok megállni! Nem tudnak megfélemlíteni!
Én csak hangot adok az igazi hősöknek- azoknak a bátor noknek és férfiaknak, akik levezénylik a tömeges letartóztatásokat, és megmentik bolygónkat a pénzügyi zsarnokságtól!
Azt hiszem megleszek. Senki sem árthat nekem közvetlenül. Szeretném világossá tenni, hogy bárkinek, aki hozzám közel áll baja esik, annak következményei lennének.
A ti kérésetek volt, itt van: Jogsértések Abbahagyására Irányuló Felszólítás!

 

 

Fordította és bejegyezte: Magellán


http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1047-liens

http://valtozoban-a-vilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

upoyeqdoy - After weaken put timely wise, resection warmth.

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

orwearukudua - Examination myotonias tension, bruising; rashes exact, by.

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3122595
Hónap: 15746
Nap: 439