Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAAT-HÍVÁS NAPTORNÁDÓ IDEJÉN

MAAT-HÍVÁS NAPTORNÁDÓ IDEJÉN      
Írta: Administrator   
2012. február 22. szerda, 12:01

MAAT-HÍVÁS NAPTORNÁDÓ IDEJÉN

Naptornádó van, és teljes hatása Mátyásra (Maat-Hívásra) ér ide, mégha napját ide-oda is tologatták. Most mindenkinek az égi postás, kinek-kinek a rezgése szerint kézbesíti a fénycsomagokat. Persze a teremtőiséghez hozzá tartozik, hogy: Mi is kellünk hozzá, legyen merszünk csomagjainkkal, kibontakozni, főleg a metatroni kulcsokat követő soros újhold születésében, maja eleink új napévének napján, megsokszorozódó teremtői erősség szent idejében, a 222-ben és a 11-es új kezdetek napon ráadásul hamvazószerdán.

 

Miközben Európa bizalma, az új magyar csodafegyver lokalizálásával van buzgón elfoglalva (az Erzsébet Utalvány-ról beszélek), amely megrengette a világgazdaságot alapjaiban), valójában a plenáris ülések ablakain túl az emberiség java-része kölcsön hócipőkkel vonul fel világszerte: Elegünk Van!  felkiáltásokkal, de tudjátok ez belügy és nem napirendi pont.  Bizony milyen mágikus mondat ez, hogy ELEGÜNK VAN, mert MINDIG VAN ELÉG BŐVEN, SŐT ANNÁL TÖBB! Ugye ismerős ez a Vonzás és Mozgatás Egyetemes törvényéből, amely nemsokára globális tananyag lészen.  Így hát a Földanya fényhozói most derűsen hátradőlnek, szeretetben, elfogadásba és békességben, mint akik tudják, hogy végre eljöttek a megprófétált, ám számos kihívásokkal járó idők, és elfogulatlan fényüket küldik a bizalom hordozóinak. De vannak aggódó tekintetek, persze Brüsszellel kapcsolatban, mert a derék vallonok és flamandok éppen a szakadás felé hajlanak és még elképzelni is borzasztó, hogy földi sorsunk parlamentje közepén húzzák meg a két új ország határvonalát, és mi van akkor, ha még téglafalakat is húznak közé, és ezzel is lehetetlenné téve a kormányzást. De a derék választottak meg se rebbenek és éneklik a már jól ismert nótájukat: ez belügy, nem napirendi pont. Ilyenkor is van megoldás, például a büntetéspénzek beszedéséből fedezni azt, hogy Brüsszel alsóból, felsőbe közel kétszáz kilométeres kerülővel folytathassák a demokrácia védelmében az átfogó stratégiai tervezést. (Orwell most átsusog a fátylon és ezt mondja: Tudtam, hogy ez lesz, de hogy ennyire?) Így fussa majd a napidíjra meg az utazási költségekre, hiszen a napi százezerforintos képviseleti díjból nehezen lehet ma vigéckedni. De van egy jó hírem!!! Ebből ma hazánkban, a legújabb kutatások szerint kettő ember havi megélhetése bőven kijön, sőt még félre is tud tenni a nehéz időkre. Mert bizony nehéz idők jönnek azokra, akik véges emberként azonítják magukat, míg egyre többen megkönnyezik az ébredésükből kirobbanó felismerést: Bizony Mi Mind Istenek vagyunk!!! Ez az elismerés napjainkra egyre erősebben kezd megnyilvánulni, de ugye emlékeztek arra, hogy pár évvel ezelőtt, még az ilyeneket el akarták vinni a gumiszobákba, vagy az ördög cimboráiként tartották nyilván. Nem számít! Az számít, hogy érik a fény és Naptornádó van és Mátyásra (Maat-hívásra), amikor az istennői természet, formát ad a léleknek, erejében ideér, és a már égi női elven létező egykori lemuriai királyunk megtöri a tudatlanság és a sötétség jegét, hogy minden rendbe legyen a tavaszpontig. Így hát teszi a dolgát, és mi is tesszük. A tavaszi nagytakarítás elkezdődött, és hát talán maradt egy derék belga, aki belga akar maradni a történelem viharába és tudja, hogy hova álljon, és figyelmezteti arra, bizalmunk legfelsőbb földi tanácsát: nemde az emberiség boldogulása érdekében lettek létrehozva az ő földükön, és ne betegítsék tovább a bolygó szívét?! Szív-telenül élni nem a teremtett és Újratremtő világ lényege. Egy-Másért Vagyunk és nem csak valaki Másért.

 Angyali Emberek és Emberi Angyalok!!! Naptornádó van, és az ilyen kozmikus események mindenkit megviselnek, mint ezt az írást is, amely nem valami ellen, hanem MAG-unkért szólalt meg, így vegye ezt mindenki szívébe.

Tehát Fééééényt minden parlamentre, hogy a Bizalom, a Szeretet Bizalma szárba szökkenjen szívükbe! Nagyon-nagyon nehéz önistenetlenül élni most, és még nehezebb lesz majd azoknak, de mi itt vagyunk, és ha kérik és kell segíteni fogunk, mert ezért jöttünk el ezekre az izgalmas, úgymond mágikus időkre, hogy beteljesítsük és beteljesüljünk a mennyei prófécia által.

Mindenkinek Eleget kívánunk, sőt még egy picivel többet!!!

 

Földicsillagok

közreadja:www.foldicsillagok.hu

SZTI azaz SZABADON TERJESZTHETŐ JOGDÍJMENTES ÍRÁS

 

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3123252
Hónap: 15364
Nap: 447