Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Már várják a háború szikráját, a bűnbak Irán lesz

2773729635_a014f72dc9_o-341x336.jpgBarack Obama amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója arról tájékoztatta az izraeli miniszterelnököt, hogy az Egyesült Államok kész megtámadni Iránt, amennyiben diplomáciai úton nem sikerül rávenni nukleáris programja leállítására - írta egy izraeli lap vasárnap. Egy neve elhallgatásával nyilatkozó magas rangú izraeli hivatalnok viszont utóbb cáfolta mindezt. Eközben az Izraelben tartózkodó Mitt Romney republikánus párti elnökjelölt munkatársa azt jelezte a sajtónak, hogy Romney támogatná Izraelt, ha megtámadná Iránt.

A Háárec című újság szerint az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója, Thomas Donilon júliusban folytatott megbeszélésük során közölte azt Benjámin Netanjahuval, hogy az Egyesült Államok kész megtámadni Iránt, amennyiben diplomáciai úton nem sikerül rávenni nukleáris programja leállítására. A lap szerint az amerikai tisztségviselő részletesen szólt az iráni nukleáris létesítmények elleni esetleges támadásról, és erre vonatkozó terveket is mutatott a kormányfőnek.
A tájékoztatás része volt azoknak az amerikai erőfeszítéseknek, amelyek azt szolgálták, hogy lebeszéljék Izraelt egy Irán elleni katonai csapásról. Ezekből Hillary Clinton külügyminiszter is kivette a részét, amikor a múlt hónapban Izraelben járt.

Benjámin Netanjahu vezető tanácsadója, Harel Locker, akit egy izraeli rádióállomás kérdezett meg, nem volt hajlandó kommentálni a Háárec hírét.

Egy neve elhallgatásával nyilatkozó magas rangú izraeli hivatalnok viszont cáfolta, hogy történt olyan tájékoztatás, amilyenről a lap írt. "Semmi se pontos a cikkben. Donilon nem vacsorázott a miniszterelnökkel, nem találkoztak négyszemközt, s nem tájékoztatott egy Irán elleni tervről" - mondta.

Mindezzel párhuzamosan jelent meg a hír arról, hogy Mitt Romney, az amerikai republikánusok elnökjelöltje támogatná Izraelt, ha a zsidó állam úgy döntene: katonai erőt kell bevetnie, így akadályozva meg, hogy Irán nukleáris fegyvert állítson elő. Ezt vasárnap jelentette ki az Izraelben tartózkodó politikus egyik közeli munkatársa.

"Ha Izraelnek cselekednie kellene azért, hogy megakadályozza Iránt e képesség megszerzésében, a kormányzó tiszteletben tartaná a döntést" - mondta Dan Senor, Romney nemzetbiztonsági tanácsadója az elnökjelöltet a látogatásra elkísérő újságíróknak.

Romney szombaton érkezett Jeruzsálembe, és vasárnap találkozik az izraeli vezetőkkel.

Vajon mire megy ki a játék? Mi várható? Lesz-e bármiféle összefüggés ezen esemény és az olimpia között?

 

http://paranormal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3088065
Hónap: 15807
Nap: 412