Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Március lesz a végső áttörés hónapja? - Benjamin Fulford - 2013 február 25.

 

Magas szintű geopolitikai lókereskedés folyik, és úgy tűnik, hogy történelmi változásoknak nézünk elébe, ahogy a világ átalakul, és ennek márciusban látható jelei lesznek. Nagy diplomáciai lépések voltak megfigyelhetők Japánban, Oroszországban, Európában, Dél-Amerikában, Afrikában és az Egyesült Államokban a múlt héten, de csak kevés nyilvános bejelentés történt. Ezek a tárgyalások felkészülések az új pápa után várható nagy lépésekre, és egy új kínai kormány veszi át hivatalosan a hatalom gyeplőjét márciusban.

Ahogy ez a lókereskedés folytatódik, a következő lehetséges geopolitikai sakklépésre már utaltak különböző csoportok: a Pentagon le akarja foglalni a nigériai olajmezőket, Észak-Korea atomtámadást intéz Peking és Sanghaj ellen, Kína háborút indítana India ellen, Japán összeállna Oroszországgal, az USA és India megszelidítené Kínát, Dél-Amerika hozzácsatolná magát Arikához, és így tovább...

Mindezekből az következik, hogy a különböző csoportok bemutatván erősségeiket felkészülnek a Nyugat dominálta világirányítási rendszer leváltására, mely olyasvalami lesz, ami jobban képviseli a bolygón élő emberiséget.

Múlt héten több MI5 és vatikáni P2 forrásból származó jelentés is volt a Királynőt és a pápaságot érő támadások kapcsán.
(http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/02/a-papa-bukasa-utan-brit-monarchia.html#.USveqkdR3Ow)

Ez kapcsolódik korábbi jelentésekhez, miszerint a Monarchia tulajdonosa Róma, és feltehetőleg ez áll a jelenlegi gondolkodás mögött, miszerint a Királynő le lesz mondatva pedofil botrány miatt, mely érintené a Vatikánt is. Először is ott van a kézfogás, mely leginkább egy oroszlán mancsra utal, a Szabadkőműves Mester kézfogása. Az viszont eléggé megkérdőjelezhető, hogy a Királynő és ez a fajta kézfogás szabadkőműves lenne. A legmagasabb Szabadkőműves Angliában Edward, Kent hercege, aki első unokatestvére a királynőnek, és az Angol és walesi szabadkőművesek Nagymestere. Ha a Királynő Szabadkőműves lenne, akkor a hercegnél alacsonyabb rangú volna, így egyedül csak a Pápa lehet.

Hivatalosan a Pápa sem Szabadkőműves, mert ezt a Katolikus Egyház nem engedi meg, ahogy a pedofíliát sem. Zagami azonban azt mondja, hogy a Vatikánban négy Páholy is van, melyeket az adminisztráció működtet, földalatti Sátáni rituálékat tartva. Ahol mellesleg a CIA szerint Jézus maradványai vannak eltemetve.

A P2 Szabadkőműves Páholy egy tagja azt állítja, hogy a "régi" tanok szerint a Királynő a Pápának van alárendelve. Ez ugyanaz a forrás, az olasz nemesség tagja,, aki elárulta, hogy a Pápa be fogja jelenteni a lemondását, mivel Katolikusok milliói fenyegették azzal, hogy megölik, valószínűleg Bejrútban, ha nem mond le.

Mindenesetre a múlt héten volt egy nagy, elhallgatott hasadás Anglia és a cabal vezérelte Egyesült Államok és Európa között. Az Egyesült Királyság kormánya lényegében bejelentette, hogy Anglia lett az első nagy nyugati ország, mely közvetlenül fog kereskedni a kínai Renminbi valutával. Ezt követte az a bejelentés, a teljesen kegyvesztett cabal Moody's "hitelminősítő intézet" által, hogy Nagy-Britannia besorolását lerontják. A brit kivonulás a dollár/euro csoportból, és hogy közvetlenül fognak kereskedni a kínai valutával, egy nagy csapás az összeesküvésnek, háta mögött a Szövetségi Tartalék Rendszerrel és az Európai Központi Bankkal. Ausztrália is átállt a közvetlen Renminbivel való kereskedésre, melynek hatáskörébe tartozik Japán, Oroszország és India, és a világ jó része.

Nem véletlen, hogy ezek a lépések mind egy héttel azelőtt történtek, mielőtt az új hivatalos kínai kormány átveszi a hatalom irányítását márciusban.

Valamint Ázsia volt a központja a rengeteg pozíciószerző próbálkozásnak a múlt héten. Shinzo Abe Japán Miniszterelnök próbálta magát macsó férfinak mutatni. Mikor múlt hétvégén Washingtonban járt, megkérte az amerikaiakat, hogy engedjék meg neki, hogy még 4 évig maradhasson hatalmon, és megígérte, hogy cserébe engedelmeskedik nekik, Japán hírszerzési források szerint. Abe bocsánatot kért azért is, hogy "túl közel került Kínához", mikor előzőleg miniszterelnök volt.

Ugyanakkor az amerikaiak nem voltak részesei semmilyen szövetséges megbeszélésnek Japánnal Kína ellen, mivel a kínaiak pénze nélkül az Egyesült Államok rég csődbe ment volna. A Japán intézmények, hogy fedezzék fogadásaikat, titkos javaslatokat tettek Oroszországnak, hogy csatlakozzanak hozzájuk abban a törekvésükben, hogy Kínát bekerítsék.

A Japánok előhúztak a pakliból még egy ászt, amikor az észak-koreaiak, akik Japán titkos szövetségesei, azt mondták Kínának, hogy nukleáris rakétákat irányítottak Peking és Sanghaj felé, a Japán katonai hírszerés szerint.

A kínaiak a maguk részéről megállapodtak a tajvaniakkal és számos Japán frakcióval a Senkaku/Diaoyu szigetek területi vitájának megoldásában, mely Okinawát független királysággá tenné ismét, amit a cabal összeesküvés vett át Japántól a Meiji korszakban. Ezen forgatókönyv szerint Kína és Japán megosztanák a költségeket, hogy az ottani amerikai bázisokat később semleges rendőri erőkké alakítsák.

A kínai háborúbarát frakció úgy döntött, hogy ha kell, háborút kezdenek, hogy fenntartsák a belső kínai egységet, számukra India lenne a legjobb célpont. 100 millió ember halála "elfogadhatónak tekinthető" részükről egy ilyen háborúban, állítja egy magas rangú kínai katonai forrás és egy titkos ázsiai társaság. Persze ennek hangoztatása egy módja lehet annak, hogy "ne becsüljük alá Kínát".

Az amerikai katonai ipari komplexum a maga részéről bemutatta a közelgő csőddel kapcsolatos stratégiáját: a fegyveres erők alkalmazását. Nevezetesen az Egyesült Államok elkezdte felépíteni Nigériában hatalmas katonai bázisát, melynek stratégiai célja az lehet, hogy megkaparintsák a Nigéria szomszédságában lévő gazdag olajmezőket. Ez a Pentagon módszere, amikor azt mondják, hogy megteszik ami szükséges, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az üzemanyag tartályok tele legyenek, őket nem érdekli, mi történik a pénzügyi világban.

John Kerry amerikai külügyminiszter Európába és a Közel-Keletre repült a múlt héten, hogy mepróbálja meggyőzni az európaiakat, az oroszokat és szunnita muszlimokat, az Obama diktátor mögötti erőegyesítésre.

Azonban az Egyesült Államok az az ország, mely folyamatosan háborúban állt az elmúlt 70 év nagy részében, aki most a magányos szélhámos nemzet szerepében találta magát. Igazi lendülettel a 180 BRICS nemzet szövetsége rendelkezik. Bolygónk környezetének javítása és az életszínvonal emelése mindannyiuk célja.

A mottójuk egyszerű: "Szeretkezz, ne háborúzz!"

 Forrás: Benjamin Fulfordhttp://ujvilagtudat.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3087531
Hónap: 15887
Nap: 637