Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meghiúsult gyilkossági kísérlet II. Erzsébet Királynő ellen

Meghiúsult gyilkossági kísérlet II. Erzsébet Királynő ellen, embervadászat az egykori "fekete pápára", Peter Hans Kolvenbachra - Ben Fulford (2013 március 5.)

 

A világmédia széles körben beszámolt, hogy II. Erzsébet Királynő  "gyomorfertőzéssel" kórházba került, de MI5 források állítják, a Királynő nem beteg, és mint kiderült azért törölték a Rómába tervezett utazását, mert egy valódi gyilkossági kísérletet akartak végrehajtani ellene. Az MI5 forrás azt mondja, hogy Peter Hans Kolvenbach, az egykori "fekete pápa", vagy másnéven a Jezsuiták feje, akik már megszabadultak a Pápától azt tervezték, hogy megszabadulnak a Királynőtől is római látogatása alatt annak a tervnek a részeként, hogy létrehozzanak "egy világvallást". Kolvenbach most Libanonban bújkál, ahol segít hangszerelni a folyamatban lévő Muzulmán testvériség által vezetett  "forradalmakat" a Közel-Keleten. Várhatóan hamarosan elfogják, és felelősségre vonják.

Kolvenbach egy korábban felvett telefonbeszélgetésben azzal kérkedett, hogy ő volt a szellemi szülőatyja a 311 (Japán szökőár) nukleáris terrortámadásnak CIA és MI5 források szerint. Szintén rögzítésre került az Adolfo Nicolas elleni mérgezéssel való fenyegetése, aki a Jézus Társaság jelenlegi legfőbb elöljárója, ugyanezen források szerint. Nicolas és a Királynő is együttműködik ázsiai csoportokkal és a Fehér Sárkány Társasággal, hogy elindítsanak egy hatalmas kampányt, amely véget vetne a szegénységnek és megállítaná a környezeti pusztítást.

Mindenesetre ha ez kiderül, akkor II. Erzsébet Királynő követni fogja Beatrix Holland Királynőt és a Pápát hivatalában, és ő lesz a következő a sorban, aki eltávolításra kerül.

Obama amerikai elnök megfelel a gnosztikus illuminátus frakciónak. A gnosztikus illuminátusok azt állítják, hogy megkezdődött a francia, az amerikai és az orosz forradalom, és most nyomást gyakorolnak a szabad Európára és Amerikára a Cabalista vérvonal szabályai szerint, egyik "nagymesterük" állítása szerint. Korábbi forrás szerint, ami mostanra kiderült, létre akartak hozni egy "Új Világrendet", és Barack Obama lett volna a vezetője egy világkormánynak, amely felügyeli az összeolvadó Iszlámot és Kereszténységet, egy világvallásban egyesítve.

Ám ahelyett, hogy egy születő fasiszta világkormány elnöke lenne, Obama most a csődbe jutott Egyesült Államok elnökségét látja el.

Az összeesküvés még irányítja a Washington D.C. vállalati kormányt, még mindig makacsul ragaszkodnak a régi helyzethez. John Kerry Amerikai Külügyminiszter, aki része a Vatikán vezette homoszexuális Koponya és Csont titkos társaságnak, a Közel-Keletre látogatott a múlt héten, hogy egy reménytelen kísérletet tegyen az Új Világrend újbóli napirendre vételére.

Azonban a összeesküvés elleni globális pénzügyi és gazdasági bojkott azt is jelenti, hogy az Egyesült Államok nem engedheti meg magának, hogy a sok repülőgép anyahajóját fenntartsa, ezért a Pentagon bejelentette, míg Kerry a Közel-Keleten volt, hogy a Perzsa-öbölben tartózkodó két repülőgép anyahajót kivonják a forgalomból a költségvetési megszorítások miatt.

Mindenesetre csak az igazán agymosott idióták hiszik még mindig el azt a cabalista állítást, hogy több mint 20 éve folyamatosan (1992 óta), "Irán egy hónapra van egy nukleáris bomba előállításától, hogy kirobbantsa a 3. világháborút".

A Vatikáni P2 fasiszta szabadkőműves páholy egyik magas rangú tagja figyelmeztette a P2-t hogy "csatlakozzanak a cabalistákhoz" a harcban a status quo fenntartása érdekében és hozzátette, hogy "elkeseredettek és készen állnak minden lehetőségre".

Tekintettel a múltban elkövetett népirtásra és tömeggyilkosságokra, hogy politikai céljaikat elérjék (pl. Hitler, Sztálin, 911, 311) azt tervezhették, hogy robbantani fognak Rómában, hogy megkíséreljék okolni és hiteltelenné tenni a békeszerető anti-terrorista Fehér Sárkány Társaságot.

Az összeesküvők egy ügynököt, név szerint Adnan Saclyt használták arra, hogy öröklési jogokra hivatkozva követelje a történelmi ázsiai kincseket, melyeket a cabal előtt ismert BIS-nél találtak. Sacly hamisan állítja, hogy ezeket a jogokat  Chiang Kai Shek hölgytől örökölte, aki a Sung dinasztia mesés kincsének örököse volt, a CIA szerint.

Mindenesetre az összeesküvés nagyon is valós forradalmi fenyegetéssel néz szembe Európában. Az olasz választás egy függőben lévő parlamentet eredményezett a 20-40 éves (internet generáció) korosztály tömeges szavazata miatt, akik a letelepedés ellenes 5 Csillag mozgalomra adták voksukat. Ez a párt az adósság átütemezésére és a Lírához való visszatérésre szólít fel. Ha újra választásra kerül sor, bizonyára győzni fognak, és az az Euro végét jelenti, amit utána a német pénzügyi rendszer összeomlása fog követni (mivel Olaszország legnagyobb hitelezője).

Az Egyesült Királyságban is az EU ellenes Függetlenségi Párt nyerte az időközi választást, csakhogy a "hatalmas postai úton történő szavazás" közben ellopták a voksokat, egy hivatalos MI5 forrás szerint. Az Egyesült Királyságban várhatóan májusban tartanak általános választásokat, melynek eredményeképp az EU ellenes koalíció juthat hatalomra, állítják hivatalos források.

Mindezek a jelek, együtt a borzalmas nyugati gazdasági adatokkal világossá teszik mind az EU, mind az Egyesült Államok láthatóvá váló csődjét. A valóság az, hogy semmiféle cabal propaganda sem fedheti ezt el örökké, lépést kell tartaniuk, hogy uralkodhassanak.

Ezalatt Ázsiában az új kínai rezsim hivatalosan is átvette a hatalom gyeplőjét ezen a héten, és alig várja, hogy megmutassa rátermettségét. Először is be kell bizonyítaniuk, hogy vajon egérkék, vagy férfiak. Ha az előbbi, akkor a cabal manipulálni fogja őket, hogy kezdjenek háborút Japánnal, ami fájni fog mind Kínának, mind Japánnak, és megsemmisíti az ázsiai egységet. Ha viszont férfiak, akkor teljesen átértelmezhetik Földünk hatalmi építményét, elvéve azt a beltenyésztett európai elittől, visszaadva a világon élő emberek kezébe. Ez jelenti az ENSZ (Ázsiába kerülhet át a székhelye), a BIS, a Világbank, az IMF, NATO stb. teljes megújítását.

Az ázsiai titkos társaságok szent ígéretet tettek arra, hogyha ismét Ázsia lesz a hatalom központja, akkor véget vetnek a szegénységnek és megállítják a környezeti pusztítást. Kína komoly szennyezéstől való fuldoklása és a globális ökológia gyorsuló pusztulása azt jelenti, hogy nem tartották be a Teremtőnek tett szent ígéretüket. Ha mégsem tartják be ígéretüket, az égiektől kapott megbizatásuknak vége.Forrás: Benjamin Fulford http://ujvilagtudat.blogspot.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3088068
Hónap: 15808
Nap: 411