Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mire készülhetnek valójában Chicagóban és Londonban?

Az Egyesült Államokban a NATO csúcs miatt, az Egyesült Királyságban pedig az Olimpia miatt komolyabb katonai és egyéb biztonsági ill. rendőri készültség van érvényben.

Médiák számolnak be arról, hogy mindkét helyszinen számítanak egy terrortámadásra, vagy valami eseményre, ami után –például Chicagóban- bevonják az segélyszervezeteket és egy kórházat, amelyik nemrég konkrétan azt próbálta, hogy mi a teendő akkor, ha egy radioaktív bombát dobnak a csúcstalálkozó helyszínére.

Vannak tervek Chicago evakuálására ha valami történik és reménykednek ugyan, hogy nem áll be a vészhelyzet, de mindenre felkészültek.

Egyébként vicces ez a készültség, ha azt nézed, hogy a 9/11-es eset egy belső ügy volt, csak úgy mint a 2005-ős londoni bombarobbanás. A terrorcselekményekért nem az Al-Kaida a felelős, és tudod miért? Azért mert az Al-Kaida nem is létezik, pontosabban az egy CIA kreálmány. Szóval akkor mire készülnek? Maguk ellen, vagy mi?

A brit hadsereg eddig nem látott módon formálja át Londont egy rendőrállammá és nincs garancia arra, hogy a lakóházakra telepítendő rakétákat leszedik az Olimpia végeztével? Háborúra vagy tényleg az Olimpiára készülnek? Gyanús ez az egész, s leginkább az tényleg, hogy ha a terrorizmust Londonban találták ki és a "war on terror" egy átverés, akkor minek ez a felhajtás…vaaaagy a találmányuk túl jól sikerült és attól félnek, hogy a bumeráng visszaüt …?

A Királyi Légierő folyamatosan figyelik a légteret, radarokkal, Typhoon vadászgépekkel; legutóbb a Brit Haditengerészet legnagyobb hadihajója érkezett a Temzére, helikopterekkel a fedélzetén. A szárazföldön mobil radarberendezéseket és rakétákat állítottak fel. A Honvédelem speciális osztagot is rendelkezésre állít a játékok idejére és ez 13 500 katonát is jelenthet. Mindent egybevéve 23500 szolgálatos. Ezen kívül a rendőrség részéről és a biztonsági szolgálatok részéről is hihetetlen intézkedések történnek még a City of Londonon belül is.  Ezek az intézkedések több százmillióba kerülnek és mindez az adófizetők zsebéből persze.

 

Az egyszer biztos, hogy meg fogjuk tudni leghamarabb 21.-én, hogy mire föl volt a NATO-csúcs miatti vészhelyzeti készültség. Egyesek egy újabb hamis zászló hadműveletre gyanakszanak, ami összefügghet a Perzsa-öbölben várható eseményekkel; és sok mással...hát ellehet tépelődni a dolgon, de én azt mondom nézzük meg mi lesz, s bízzunk, hogy nem lesz hamis zászlós terrorcselekmény, amit Iránra kenhetnének és ha tényleg nem történik majd semmi, akkor csak az "összeesküvés-elmélet gyártókat" járatták le.

Apropó Irán…Netanyahu és Barak folyamatosan kapják a cáfot a hamis állításaik miatt és ez meggátolhatja őket egy Irán ellen indított támadásban. Ha a cionista propaganda nem éri el célját, akkor csinálnak valamit, hogy valahogy mégis meglegyen, aminek meg kell lennie. Ott van egy jónéhány amerikai hadihajó, elsüllyesztenek egyet és kész is van a konfliktus. Az is lehet, hogy még ők sem tudják, hogy mi hogyan legyen. Sok lehet a belsővita, de az idő sürgeti őket…

 

http://aranykor.freeblog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3122617
Hónap: 15718
Nap: 438