Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagy erőkkel készülnek Szíriába: Oroszország és az Egyesült Államok hadereje indulásra készen

 

Speciális orosz tengerészgyalogosokból álló kontingenst küldenek  Szíriába két hadihajó fedélzetén, hogy védjék a haditengerészeti bázisukat Tartus kikötővárosban.

Korábban azt hittük, hogy már ott vannak, de ez később kiderült, hogy téves -csak készülnek az útra. Mind ezt kit nappal azután adta közre a Russian Interfax hírügynökség, miután Washington  kijelentette, hogy a Szíriába való katonai közbeavatkozás csak idő kérdése ("...is not a question of “if” but “when.”).

Az előző bejegyzésben már írtam, hogy a Pentagon is felkészült egy ilyen katonai közbeavatkozásra és ezzel új időszakba lépett a közel-keleti válság. Washington is –a szíriai krízis kiváltója- és így Moszkva is az ENSZ Biz. Tanács megkerülésével akar közbejárni, hiszen azon belül végtelen ideig mehetne a kötélhúzás és Moszkva látja, hogy mire megy ki a játék. Minden bizonnyal ezt a katonai megmozdulás az EU és más arab országok is követni fogják.


A Népszövetség 1919-ben alkották meg, amely alapító okmány szerint a „Magas Szerződő Felek avégből, hogy a békét és biztonságot előmozdítsák …kötelezettséget vállalnak a háború elkerülésére, …nyílt becsületes nemzetközi összeköttetést tartanak fenn, …a nemzetközi jog szabályait ezentúl a kormányok kölcsönös magatartásának valóságos zsinórmértékéül határozottan elismerik, …mindennemű szerződéses kötelezettségnek lelkiismeretes tiszteletben tartását biztosítják…", majd az ENSZ-t a második világháború után, ugyanezen céllal azért alapították, hogy megelőzzék a háborúkat és lehetőséget adjanak az országoknak problémáik megtárgyalására. Ezeket a világszervezeteket az elit csak szemfényvesztésnek használta és használja, s valójában olyan mintha nem is léteznének, mert mindig megtalálják a módját, hogy azokat kiiktassák a háború érdekében.

Az Egyesült Államok haditengerészetének három harcoló egysége és egy tengeralattjáró már a Földközi-tengeren cirkál, és ott van a francia Charles de Gaulle repülőgép-hordozó is.

 

http://aranykor.freeblog.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3087526
Hónap: 15885
Nap: 644